Přejít na obsah

Napätie 12V v predných dverách Rapid


touareg3

Doporučené příspěvky

Dík, to si ma potešil, chcem si do predných dverí do tapacírunku namontovať dverové červené svetlá, ako som mal na Fabii, tam som tiež len potiahol kábel z okien a dverový spínač a bolo. Ale to budem robiť až v lete, lebo je už zima a všetko by som obtrhal, teplú garáž nemám:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikoz v mem R MR2013 nebyly zadni reproduktory - tak jsem se zacal zajimat o kabelaz - a to nejenom pro zadni repro - ale i dalsi. A tak nakonec krome repro mam natahnute draty na osvetleni nastupu u vsech dveri. Napajeni je od vnitrniho osvetleni. Kostra je od dverniho spinace u kazdych dveri zvlast. Timto mam nezavisle osvetleni dveri. Pri ponechani otevrenych dveri (garaz, servis) tyto svetla LED po cca 10 min vypne elektronika. Pri zabouchnuti dveri - zase dverni spinac vypina tyto LED-ky. K celemu projektu jsem pouzil kabely 0,35 mm2. LED-ky jsou panelove, vodotesne na 12 V, v jednom panelu jsou 3 diody. Ted uz staci jen namontovat nejake cervene LED-ky paralelne ke stavajicim bilym.
Mozna je jednodussi reseni - avsak timto mam optickou "kontrolu" cinnosti dvernich spinacu a nezasahoval jsem do elektronickych okruhu automobilu.  

Par fotek je na galerii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...