profor Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 No hlavne daj prosím ťa nabudúce link na konktrétnu pozíciu v tej galérii, nechce sa mi a učro aj ostatným preluskavať sa tými tritisícimi obrázkami... na tretej strane som už prestal mať záujem vidieť tie parkovačky... Tak Blacky. Já obětoval 300Kč a obědnal si ty Ledky. A můžu ti říct, že se hodně mýlíš. Svítí to naprosto geniálně a dokonce tolik, že by se to dalo použít i jako denní svíceníHele foto: http://www.tuningclubostrava.com/galerie/d...cat=0&pos=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 No hlavne daj prosím ťa nabudúce link na konktrétnu pozíciu v tej galérii, nechce sa mi a učro aj ostatným preluskavať sa tými tritisícimi obrázkami... na tretej strane som už prestal mať záujem vidieť tie parkovačky... Sorry za to se omlouvám, někde se stala chyba měl tam byt přímo odkaz na roomíka http://www.tuningclubostrava.com/galerie/t...ls.php?album=37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacky707 Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 chcem vediet, nenasiel som to, alebo som to prehliadol... LED parkovacky, mal som 1diodove a potom som vymenil za 6 diodove, ale v oboch pripadoch mi to zacalo na lavej strane blikat, mal s tym problem aj niekto iny alebo by ste vedeli nejako pomoct, poradit??? vopred vam vsetkym dakujem... pozte aj spravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 mnoo ja mel ty 4x a ty taky blikaly, ted mam ty mono cocky a bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplosak Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak sem o víkendu kapku blbnul se světýlkama. Menil sem parkovacky a ty modry. Teda panove byl to 4 hodinovej boj. Neda se k tomu poradne dostat. Na preve strane se musi odendat zasobnik aktivniho uhli. Po sundani gumoveho vicka, sem zjistil, ze je zarovka tak utopena, ze se na ni neda dostat. V navodu pisou, ze se nektery zarovky nedaj svepomoci menit. No malem sem ho rozslapal. Tahat za draty se mi nechtelo, tak sme musel impovizovat. zrcatko, hlinikovej profil, kterej sedne na drzak zarovky. zkoucenim tam a zpet sem ji uvolnil a pak vytahl. desna prace. Ale vysledek stoji za postup1 postup2 postup3 postup4 postup5 dával jsem místo parkovaček ledky, za ty dráty jsem zatáhl, a za 5 minut bylo hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplosak Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Jsem zvědavej, co na ty světla řeknou policajti, až to uviděj. no, já taky. Jsem si koupi taky tyto modré ledky, ale je to modrý jak sviňa, tak jsem je vyměnil za bílý.Opět výměna - 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 jj ted uz za ty draty taky taham, ale poprve sme se bal, ze to utrhnu bylo to takovy neochozeny, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) Tak jsem nasadil ledky od superfattyho. Editováno: 14. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) Paráda co? Já už s nima jezdím asi 9 měsíců a naprostá spokojenost. Zajímalo by mě jak by svítily ty 25modulove Editováno: 7. Září 2008, autor: foromen CITACE předešlého příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 (editace) Je to paráda, se mi to moc líbí, jsem spokojen. Jenom to chce ještě ty XENONY kuaaaaa No ty 25 by byly asi brutal Editováno: 15. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 A xenony už jsou objednaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Foromene, tolik světla ve předu - ty budeš jako melouchy dělat rentgen lidem na ulici, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 A xenony už jsou objednaný A odkud jsi nakonec objednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 (editace) To Nohab: joooo, ale za úplatu. musim ty přašule dostat nějak z5. To Jered: No samozřejmě z tcoshop, 6000k. Editováno: 19. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojtech Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Zdravim, sice trochu OT, ale myslim, ze to sem patri nejvic. Mam doma tri svetla z Roomstera/FII s cockou (system Bi-Halogen), pricemz dve maji parabolu jakoby plechovou (a uchyceni zarovky na pruzinku) a jedno z nejaky slitiny nebo tak neco (a uchyceni zarovky pravdepodobne na nejaky sroubky - podle zavitu v parabole) - mam tuseni, jestli se takhle neodlisuje svetlo z fabie a z roomstera, ale popravde nevim, proc je kazdy jiny. Svetla byla za par korun na inzerat pravdepodobne z nejaky bouracky (vnitrni cerny plasty sou rozlamany) - mam je na nejaky kouzla, ale to je vedlejsi. Muj problem je, ze tam nejsou ty prichycovaci pruzinky, ani zadnej mustek pro tu verzi ze sroubkama. Takze vas chci poprosit, jestli by nekdo nemohl vyfotit svetlo zezadu, aby bylo videt, jak je tam ta zarovka vlastne presne uchycena, abych to mohl nejak zbastlit...diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer6030 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Objednal jsem si parkovacky, co se davaji zaroven k OII ke xenonum. Jsou to modre sklenenky ale prej sviti do bila a jsou zaroven homologovane. Nemate s nimi nekdo nejake zkusenosti jestli opravdu tak sviti nebo opet zlute sviti? Kdyby jo tak prosim coment a photo kdyby nahodou nekdo mel...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jeje to se resilo nekde v elektrice/zarovky. Bylo to v sade s Philips blue vision myslim. Svitej bile s lehkym modrym nadechem. zkus pohledat v sekci elektrika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer6030 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Dekujuuu Editováno: 9. Březen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - nacituj posledni pispevek :o) Ani ten muj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tak jsem o víkendu předělal světla z FABII / ROOM. Už dlouho jsem to měl v hlavě, ale až teď zbyl čas prácě na tyto. Jsou osazené velice kvalitní xenonovou sadou H7 HID s minibalastem (trafem), se kterými mám velice dobrou zkušenost, Sice stojí 2000Kč, a dají se na internetu najít levnější, ale velice poruchové a nestabilní. Jako obrysovku jsem použil také velice kvalitní (a drahé) zboží, a to diody svítící do 5 stran , a to moc dobře. Svítí nejvíce na trhu, a zároveň vydrží strašně dlouho. Blinkr je kasická oranžová žárovka, nemělo smysl dávat tam diademovou žárovku, když je skrytá pod tónovaným sklem. Použity jsou kvalitní barvy a to plnič na plasty, černá mat, a černá zatmavovací průhledná Celé je to zalepené originálním lepidlem na automobilová čelní skla, a zatepla slepené dohromady. Jak se vám líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Na prodej zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75794 A ještě co mě inspirovalo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Me se to libi, taky jsem o tomhle uvazoval, ale nepustil se do toho. Jinak jak svitej blinkry?? Myslim, ze nic moc nebo se pletu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Me se to libi, taky jsem o tomhle uvazoval, ale nepustil se do toho. Jinak jak svitej blinkry?? Myslim, ze nic moc nebo se pletu?? Samy o sobě blinkry u FABII/Roomstera blikají velice silně, úpravou se malinko ztlumili, nepopírám, ale i tak je to ksásně viditelný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Jako obrysovku jsem použil také velice kvalitní (a drahé) zboží, a to diody svítící do 5 stran , a to moc dobře. Svítí nejvíce na trhu, a zároveň vydrží strašně dlouho. Co si použil do obrysovek za LED diodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 předplacenka na policejní důkladnou kontrolu-xenony, parabola, blinkry.To vidím tak na správní řízení a 50táců pokuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Samy o sobě blinkry u FABII/Roomstera blikají velice silně, úpravou se malinko ztlumili, nepopírám, ale i tak je to ksásně viditelný.... Aneb vidět a býti viděn v praxi. Jenom trochu v jiném pojetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.