Zadní část Fabia II
Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu
35 témat v tomto fóru
-
Mám najeto cca. 13000 (červen 2007). Na podzim při výměně letních gum za zimní mi prasklo přední sklo - v záruce vyměněno u oficiálního zástupce, prý se jednalo o špatně nalepené sklo. Přes zimu jsme detekovali pod gumovými podlážkami (hlavně u spolujezdce) vlhkost, kterou jsme ovšem přikládali kondenzaci vody na gumě podložky kryjící podlahu. Bohužel teď se ukázalo, že do interiéru zatéká. Vodou bez tlaku jsme polili pravé dveře a přední sklo, není nikde vidět, že by voda stékala, ale izolace pod polstrováním je zcela mokrá. Také jsem si všiml, že plastový díl pod stěrači je trochu volný. Nesetkali jste se někdo s podobným problémem??? Zdraví medwedoff
-
- 38 odpovědí
- 27,5tis zobrazení
-
-
-
Potřeboval bych poradit jak nainstalovat dvojitou podlahu do dvojkové fabie combi
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahoj. Neřešil někdo tohle? Mám povolený držák podpěry kufru, při utahování se protáčí a nevím jak se dostat dovnitř abych si to podržel
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevíte náhodu někdo jak povolit bezpečnostní pás zadní prostřední sedačky? Pořeboval jsem sedačku složit a přitom se pás zatáhl, Teď sedačku potřebuju vrátit a pás nelze povolit a tak to nejde. Děkuju
-
- 7 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, potřeboval bych poradit, je to asi měsíc jak je zima tak jsem furt poslouchal při přejezdu nerovnosti co mi tam vrže nebo chrastí. Tak jsem dnes vyndal všechny věci z kufru a jeli jsme to projet. Seděl jsem v zádu a přišel jsem na to, že když trochu zatlačím na 5 dveře(tím je trochu odlehčím od těsnění tak to přestane. Je to v tom místě viz obrázek. Dal jsem tam takový molitanový tužší hranol mezi plech a těsnění a je klid po pěšině. Nemáte stím někdo zkušenosti? Protože moje řešení není dlouhodobě vhodně. Prosím
-
- 6 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
-
-
Zdravím Vás, řešil už někdo zatékání přes zadní dveře? Na straně za řidičem mám po větším dešti vodu na gumovém koberečku, naštěstí se nedostává pod :).. Vždy když otevřu dveře, tak vyteče voda kolem toho gumového těsnění, jako by se tam držela a nemohla tect pryč... Nemáte někdo radu po čem jit? Díky moc
-
- 0 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Čau, Nemáte někdo tip, odkaz na protiskluzovou vanu do kufru kombíka F2 co fakt funguje a udrží věci na místě. Dík a rady.
-
- 1 odpověď
- 3,3tis zobrazení
-
-
Dobrý deň chcel by som vás poprosiť o radu. Začínam mať problém zo zámkom 5 dverí. Pokúšal som dávať dole tapacír. Troška som ho načal a ďalej som už nepokračoval aby som nepootrhával tie plastové príchytky 2 sa mi podarilo poškodiť. Nie sú tam klasické plastové kliky, ale drží to na takých plechových sponách. Má niekto s tým skúsenosť? Ďakujem za každú radu. Majte sa.
-
- 0 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, při brždění se z kufru ozvala rána a když jsem šel zkontrolovat, co se stalo, tak jsem zjistil, že mi zapadl za bořní výplň kufru pravý háček, za který se mi při vysunutí zahákne roleta. Prý ho stačí znovu nacvaknout a vše bude ok. Ale jak rozebrat boční výplň? Odšrouboval jsem šroub světlometu i šroub vedle. Pak jsem vyšrouboval další nahoře pod obdélníkovou krytkou (vyšší výbavy tam mají výklopný háček) a pak jeden u opěradla zadní sedačky. Ale jak oddělím boční výplň od plastu, který kryje práh kufru? Je to spojené něčím černým a kovovým a z kufru to není za co chytit. Kdy, kde a jakým směrem mám zatlačit/zatáhnout, aby se výplň uvolnila? Na netu jsem ná…
-
-
- 19 odpovědí
- 29,1tis zobrazení
-
-
Pokud někdo řešíte výklopné háčky,na které můžete v kufru zavěsit tašky s nákupem,aby vám necestovaly za jízdy sem a tam,některé i vyšší verze prvních Fábií je nemají a mají místo nich záslepky a vy zrovna patříte k majitelům takového auta,tak je to tohle: hák výklopný 1Z9867615C47H. Většinou jsem se v autosalonech setkal s tím,že nevěděli,co chci a tvrdili,že to neexistuje...
-
- 0 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, mám taký probléme, že krytka ktorá je vedľa tej páky na otváranie dverí mi nedrží na mieste. Pár krát som musel vytiahnuť zámok dverí kvôli nefunkčnosti indikácie otvorenia a je možné, že som pri demontáži niečo stratil, odlomil čo držalo tú krytku. Vie mi niekto poradiť čo by to mohlo byť a či je to ako náhradný diel alebo musím objednať komplet ten mechanizmus.
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj chlapi,poradí mi prosím někdo značku kočárku,která se tam vejde bez větších komplikací?A také mne zajímá i zkušenost s tím typem kočárku co vlastníte-myslím to takto:Sice se do auta krásně vejde,ale po měsící se utrhnul popruh a vržou 3 ze 4 koleček. Rád bych vybral nějakou bezproblémovou záležitost,a pak ještě přesvdčit manželku,že je to,co se jí líbí. Vím že je tu stejné téma s Fabii I ale nejsem si jistý,zda je kufr stejně velký. Celá operace s nákupem bude aktuální do 2 měsíců-bude vděčný za Vaše postřehy. Děkuju Petr.
-
- 9 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
-
-
Zase přidám takový měnší návod. Protože mi osvětlení v kufru Fabie II combi nevyhovovalo, tak jsem se rozhodl, že si dodělám druhou, stejnou lampičku i na druhou stranu, kde podle mě měla být už z výroby. Co je pro dodělávku potřeba: 1) Světýlko (koupil jsem použité za 90,-), č. dílu 6L0947415 2) Svorkovnice (konektor do světýlka, koupeno nové v autorizovaném servise 36,-), č. dílu 1J0971972 3) Piny do svorkovnice jsem musel koupit sady 2 drátů s 4-mi piny na konci, protože pry se jinak neprodává, také autorizovaný servis, cena 151,-) č. dílu 000979131 EA 4) Koupil jsem konektory 4 ks ( 1ks = samec + samice + piny, všechny kusy 40 kč) abych bylo vše rozebíratel…
-
-
- 9 odpovědí
- 18,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, tchán se snaží vyndat zadní sedačku z FII a prý je to tam na nějaký tisícihran nebo co. Nevíte, co je to za dvanáctihran nebo torx? Já to neviděl, tak nevím:( Chce vyndat sedačky úplně ven kvůli sekačce:) Hledal jsem a našel jsem, že by to mohl být dvanáctihran M10, je to tak? Děkuju moc
-
- 21 odpovědí
- 12,9tis zobrazení
-
-
Mám fabii II taky ročník 2008. Roleta je v pořádku, ale když ji rozroluji, nedrží a zajede zpátky. Nejspíše se buď ulomily nebo vyšoupaly nějáké ty záchytné kolíky. Díval jsem se a dostat se pod ty plasty bude asi pěkný opruz :-) Je to jeden celý díl i se střednám krytem zámku apod. Potřeboval bych vědět, jak to vypadá v originále. Jesou tam zobáčky nebo jen nějáký výstupek?
-
- 4 odpovědi
- 9,1tis zobrazení
-
-
-
Tak dnes me pri pokusu polozit zadni operadlo zustalo tahlo v ruce. Plast prasknul na dve casti. V operadle zustal kousek plastu, ktery sel bez problemu vytahnout a na nem byl cca 20 cm dlouhy dalsi plast(tycka)... Mno ale operadlo zkratka nedostanu dolu. Nejaka rada na opravu? Koukal jsem vsude kolem i na sedadlo ze zadu a nikde nic. Prece kvuli takove hlouposti nebudu resit novou sedacku....
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny... Potřeboval bych poradit. Chci si pořídit Fabii II Combi FL. Při prohlídce se mi nezdala opravovaná vana kufru. Dávám sem foto, můžete se mi na to mrknout? Jedna se o rok 2012 a Greenline.. Zadni nárazník licuje a nic nenasvědčuje tomu, že by to dostalo velkou ránu. Díky
-
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Zdravím. Mám FII combi r.v. 2008. Donedávna jsem měl namontovanou dělící mříž mezi kabinou a kufrem. Po odstranění mi tam ale zůstala celkem velká škvíra mezi zadníma sedačkama a roletkou v kufru. Zkoušel jsem hledat tady i na netu, ale nenašel jsem o tom žádné info, jestli tam patří nějaký nacvakovací dělící plast nebo ne. Děkuji za odpověď
-
- 10 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
-
-
Ahoj mám dotaz nevíte kde nejlépe sehnat takové ty odkládací přihrady do kufru fabia II combi jsou nacvaklé na bokách od podběhu k zadním světlům, nemá někdo nějaké číslo etky?
-
- 4 odpovědi
- 5tis zobrazení
-
-
Ahoj. Mám dva metry. Uvažuji o koupi fabie II nebo roomstery. Určitě je lepší si toto vyzkoušet reálně u někoho, kdo tento vůz má nebo v bazaru. Ale chci se ještě předem taky zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti. Mám dva metry a např. v octavii I zamnou zůstalo méně místa než ve felicii, kterou mám doteď. V roomsteru se všude píše, jak je zadná část prostorná. Je tam opravdu ost místa na nohy pro případné pasažéry jak v roomsteru tak ve fabii ll ? Mockrát děkuji
-
- 3 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
-
-
Narazil som na nieco taketo: http://martinek-auto.vltava2000.cz/store/goods-2925-13-policka-zav-prostoru--fabia-ii.html stretol sa uz niekto s tym, uvazujem nad kupou, co vy nato?
-
- 2 odpovědi
- 5,3tis zobrazení
-
-
Chtěl bych si dokoupit do kufru orig. děrovanou ohrádku, která se montuje na pravou stranu do předem připravených děr z výroby. Nevíte někdo obj. číslo pro objednání? Díky
-
- 6 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
-
-
Skoro kazde rano ak je vonku minus mam problem rano otvorit svoju FABIU tesnenie okolo dvery v hornej casty mi stale primrza o hornu cast karoserie. Neviem preco mam tesnenie okolo dvery stale uplne premocene a to je dvovod preco mi primrzaju o karoseriu. Mate niekto podobny problem alebo co s tym? Dal som to na reklamacku no maju sa mi ozvat uz cakam skoro 2 mesiace, teraz v mrazoch mam strach co bude rano.
-
-
- 29 odpovědí
- 13,6tis zobrazení
-
-
Nazdar chlapi,nemáte náhodou někdo zkušenost s přepravou psa (NO) v kufru FII? Scháním totiž přepr. klec s co největšími rozměry a nerad bych koupil něco,co se mi do kufru jen o chlup nevleze,díky nějaké ... Pokud je teda mezi námi nějaký "pejskař",rád si nechám něco doporučit.
-
- 3 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-