Přejít na obsah

Zadní část Fabia II

Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu

35 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
  1. Těsnění pátých dveří

• 6 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 26.5k zobrazení
  2. Háčky do kufru

• 0 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  3. Krytka kliky dverí

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 17.6k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 12k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8.1k zobrazení
  4. Sedacky

• 15 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
  5. PRIMRZANIE DVERY 1 2

• 29 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
  6. Sluneční clony

• 4 odpovědi
    • 5.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Potřeboval bych radu zkušenějšího. Zdá se, že napojení USB modulu na zadní zásuvku bylo blbé řešení. Jak je tam stálé napětí, tak mi modul vybíjí baterii a ta se odporoučí vždy po cca 2,5 letech. Chtěl bych napojit napájení  (+) USB modulu na lanko od hodin, konkrétně pozice B316 (viz schéma níže). A dotaz zní. Je tam také trvalé napětí nebo je to spínané po startu? A ještě jeden dotaz. Utáhne to lanko (0,5 mm2) USB modul? Předpokládal bych, že bezproblému, ale...  
    • Dobrý den, potkalo mě to samé. Vyřešil někdo tento problém? Přidalo se k tomu ještě občasná hláška - nízký tlak oleje. Prý asi jak se blbě natáčí vačky, tak to udělá chvilkový výpadek tlaku (senzory tlaku vyměněny).  Děkuji.
    • Dnes jsem u sveho prodejce jel v sup4 2.0tdi 4x4 kombi l@k vyroba po 06/2024. Podvozek je krasne tichy. Myslim si, ze vymena tlumicu by mela bouchani odstranit. Doporucily mi vymenu. Vraceni vozidla neni jednoduchy ukon - nevraci se lednicka na alzu. Dale zpozdeny ostrik p. skla budu take resit - na druhem ostrik byl okamzite. Pristi tyden  jedu na srovnani seriovych cisel tlumicu. 100% jsou tam ty problemove. Jinak vcera na dalnici oranzova chyba motoru. Rekli mi vadny senzor G784 - nutna vymena Trpelivost pry prinasi ruze......no uvidime. Po vymene tl. zas napisu (snad uz jen chvalu)
    • Tak jsem aktualni stav reklamoval v servisu. Merenim potvrdili, ze opravdu zadek oproti predku sedi nize, ale skodovka rozhodla, ze chce auto poslat do MB na analyzu….
    • Dotaz směřuju do tématu “výměna reproduktorů” takže mi přijde že to tu je správně. Hledám a nemohu to najít 😄tedy někde kde by se přesně psalo to co chci vědět nevidím
  • Vytvořit nový...