Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...
631 témat v tomto fóru
-
Dobrý den, prosím o radu nejde mi na roomstru sklon pravého předního světla. Levé jezdí normálně, ale pravé se ani nehne (motorek nic nedělá ani nevrčí). Mohl by mi někdo poradit čím by to mohlo být. Nebo nemá někdo el. schéma zapojení světlometu moc by mi to pomohlo.Díky moc jiří
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, Mám problém s budíky v Roomsteru 2007 1.9tdi, verze s maxidotem a analogovými ukazately které nefungují, ani při testu akčních členů se nepohnou. Dokázal by mi někdo poradit zda půjdou opravit nebo raději rovnou shánět nové? popřípadě zabývá se tady tím někdo? Hledal jsem ale nenašel. Děkuji za postřehy.
-
- 3 odpovědi
- 4,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, mam dotez, dnes jsem koupil Fabii II r.v.2010 a na pravo pod volantem je v plastu nejaky přepínač s diodou, at je zapnutý či vypnutý tak s autem se nic neděje. Nevíte k čemu by to mohlo být? díky
-
-
- 15 odpovědí
- 8,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, hledal jsem a nikde jsem to tu nenašel, tak se popřípadě omlouvám jestli jsem to nepřehlédnul. Pořídil jsem Fabii II FL, rv. 2011 a mám u ní problém s podsvícením přístrojové desky. Jedná se konkrétně o otáčkoměr a rychloměr kde půlka svítí a druhá ne. Podsvícení je formou led, je možné toto řešit opravou nebo se musí vyměnit celé budíky ? Setkal se s tím už někdo ? Děkuji za jakékoliv informace :-)
-
- 4 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Vlastním fabii II, 1.6, výbava ambiente...bohužel od výroby je auto s obyčejným klíčem - nevystřelovací a bez dálkového ovládání centrálu. Lze nějakým způsobem auto předělat na vystřelovací klíč a k tomu dálkový centrál?? Tak, aby vše bylo právě v tom jednom vystřelovacím klíči? Volal jsem do škodovky a prý nelze, pouze bych si mohl koupit sadu pro dálkový centrál, ale ovládání by bylo zvlášť... Moc prosím o rady, nevěřím, že by to nějak nešlo :-) Peťa
-
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Kdyby někdo chtěl dorobit tuhle dle mého hodně užitečnou věc tak zde má můj návod který jsem pomocí člena Jikra dal dohromady snad Vám to zjednoduší práci Je třeba: senzor 1K0 955 559 AH držák senzoru 1K0-845-543 konektor 1C0-973-119 B 3x kablik do konektoru 000 979 009 lepidlo na sklo, primer (D 009 200 02) a šablona kryt 1T0 955 738 Y 20 a 1T0 955 737 Y 20 nejprve sklo nutno očistit já použil obyč. tech. benzín. Dále se provede nalepení šablony na nanesení primeru, nanesení primeru. Po správném uschnutí (mělo by stačit 5hodin já to nechal 24hod) doporučuji kolem šablony kraje obřezat nožem a poté až odstranit šablonu aby nebyl stržena i část primeru. Pa…
-
-
- 19 odpovědí
- 10,5tis zobrazení
-
-
Zdravim, vsimol som si ze pokial odpojim na aute baterku na urcite obdobie tak o to obdobie zacne neskorsie hlasit servisny interval. Rozmyslal som preco mi dnes zacalo auto ukazovat insp ked malo uz koncom februara podla knizky kedy som menil olej. Olej som menil minuly rok koncom februara, samozrejme som aj interval vynuloval. V polovici aprila sa mi pokazilo auto a skoncilo u mechanika kde bolo vyse dva mesiace rozobrate a bola odpojena baterka. Potom sme ho zlozili bolo to koncom juna minuleho roku a samozrejme som aj menil novy olej ale uz som interval nenuloval. Takze o dobu co bola odpojena bateria hlasi neskorsie interval. Som myslel ze v palubke je kondenzator c…
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, zeptám se asi hodně blbě, ale jak se ve Fabii II r.v 2008 ovládají el. zrcátka? Mám tam to kolečko tak si vyberu, že chci upravit pravé a čím s ním pak hejbu? V druhým autě mám nad tím kolečkem ještě šipky a těma to posouvám.. Tady u toho nic není tak jsem z toho jelen..
-
- 15 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
A jak by to bylo s vykucháním manuální klimatizace z auta a mít tam jen základní topení? Zaprvé jsem klimu nikdy nechtěl ale prostě tam byla. Zadruhé je to věc, která se může potencionálně rozbít. Zatřetí-žere to benzín. Tak základní věc bude asi vymontovat kompresor klimatizace, vloženou kladku a dát kratší řemen pro motory bez klima. Ale co dál? Asi sem za exota, ale je lepší věc která se může potencionálně vysypat včas vyndat, než jí pak opravovat.
-
-
- 18 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahojte prosim vas mal by niekto kompletne elektricke schemy na FII 2008? Dakujem velmi pekne
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
ahojte potreboval by som natočiť viac km, asi o nejakých 2000 chlapíci čo robia opačný postup chcú za to 30 až 50 euro ja to potrebujem aby sedeli kilometre v aute s tým čo vykazujeme na vyúčtovanie služobného auta údajne musí byť spotreba taka ako je v techničaku všetko ostatne je nadspotreba trošku choré, ale čo už dá sa to urobiť nejako mechanicky? keď budem točiť kolesom tak asi to urobim ale to by som sa dotočil k smrti je niečo jednoduchšie? teda neviem či niekto riešil takýto zvrátený postup ) jednoduchší spôsob je parkrát natakovať za svoje a jazdiť súkromne ale keď ja súkromne potrebujem kombi aby som sa popratal s decakmi a všetkým čo potrebujeme
-
- 16 odpovědí
- 8,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdarec, žádám Vás o radu, Fabia 1.2 TSI 63kw, r. v. 2010, věc se má tak, že auto nenastartuje, přitom startér bez problému točí, ale motor nenaskočí, baterka plně nabitá... dosavaď bez problémů, jen jsem dnes vyměňoval pojistku na zásuvku 12V v autě. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za rady Pozn. : Mám diagnostický kabel na F1 - VAG USB KKL, ale netuším jestli by fungoval i na F2 FL, přes kterej bych to očekoval.
-
- 8 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
-
-
Ahoj kluci, nastaly perný dny, tak jsem začal provětrávat klimu a zjistil jsem takové větší nedostatky. Po hledáni na fóru jsem se nedočetl žádné odpovědi, tak se zeptám nyní. Když mám zaplou klimu vše v pohodě, ale jen do té doby, než třeba ve městě vyřadím. Auto chcípne. Volnoběh bez klimy v pohodě, ale s klimou auto na křižovatce prostě chcípne. Není to nějak pravidelný ale stane se. A když je to třeba 5x za sebou, připadám si na křižovatce jak čerstvě z autoškoly co se neumí rozjet. Poradíte někdo co se stím dá dělat, že volnoběh s puštěnou klimou chcípne motor? Díky za rady.
-
- 11 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Přestal mi fungovat jeden drát ve vyhřávání zadního skla. Reklamoval jsem to v servisu. Reklamaci neuznali s tím, že se jedná o mechanické poškození. Je pravda, že v tom nefunkčním drátu je v jednom místě drobný důlek. Sice to není tragická závada, ale mne to přesto vadí. Samozřejmě, že se jedná o drát, který je cca uprostřed okna. Nemáte někdo tip jak to opravit ? Měnit celé sklo se mi samozřejmě nechce.
-
- 9 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, chcem sa informovať ohľadne mojich bi-halogen svetiel H7 mam FII pred FCL kupoval som si žiarovky z ebayu z činy take modré 6000K a par h svietili a už bola ta farba znich olupaná.. ked mam svetlá vypnuté, zapnem diaľkové na páčke a svietia pravé i ľavé keď si už zapnem svetlá, z 0 na obrysové a potom na stretávacie tak mi svieti právé diaľkové svetlo.... keď zapnem páčku na diaľkové svetlá tak zasvieti ľavé a právé neustale ide .... ked vypnem stretavacie svetlá tak už sa vypnú aj stretavacie aj pravé diaľkové svetlo... čo môže byť na chybe? celé svetlo s elmagnetom? či kde? ďakujem môže byť chyba v svetle? niečo s elmagnetom? vymeniť celé…
-
- 7 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
fabia 2011, prestalo jit ovladani a po mereni vim ze nejde ani vyhrivani zrcatek - leveho i praveho vse zkouseno pri nastartovanem motoru , elektriku od ovladace po sloupek jsme promeril a vypada vse OK zitra mi prijde novy vypinac - ovladani do dveri tak jeste vyzkousim ale moc tomu neverim ( ani nevim jestli to prestalo fungovat najednou nebo postupne ) nekdo nejake napady? pripadne co presne kde promerit ? diagnostika taky nic a v merenych hodnotach sem nic o zrcatkach nenasel
-
- 7 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Ahoj Mám dotaz nesvítí nám jedna žárovka v parkovačce a nejsem schopen jí vyndat nějak nemůžu správně zkroutit ruku. Máte nějaký grif jak na to? Díky
-
- 12 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, potřebuji protáhnout kablik a moc se nedaří. Zkoušel jsem to na straně spolujezdce ale dostal jsem se jenom do meziprostoru. Průchodka HL svazku je krytá pod Řj plechem a kolem lanka kapoty taky nic .Nedokáže někdo z Vás poradit kudy tam? A ještě se chci zeptat , když přeruším napájení benzínového čerpadla co se stane při startování(zloďejem) hrozí nějaké poškození motoru.Ďekuji za odpovědi.
-
- 1 odpověď
- 2,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, nemá tady nekdo na Roomu nebo FII před FL Climatronik v bílém podsvitu s konverzí barev?někde jsem to viděl a nemůžu to za boha najít.Moc děkuji
-
- 19 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
Zdravím páni hladal som ale nič konkrétne som na túto tému nenašiel. Teda mám Fábiu ll 1,4 63kw vo výbave ambiente r.v.2008 (modelový rok 2009súdim podla kontrolky studeného motora) a chcem sa spýtať dá sa nakodovať cez vag (alebo niečo podobné do týchto vecí som lama) stlmenie origo denného svietenia stretávacími svetlami? ok by bolo tak na 60% a k tomu vypnutie zadných obrysoviek a značky? Dalej som sa dočítal že podaktorým z vás naskočia pred naštartovaním len obrysovky a až po naštartovaní stretávačky mne naskočia stretávačky hned po otočení klúčikom, dalo by sa aj to nakodovať aby sa rozsvietili až po naštartovaní?díky za odpovede chcem s tým ísť do servisu tak nec…
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Prosím o názor : když chci jen ostříknout a setřít přední sklo, pak po povelu páčkou se nejprve rozběhnou stěrače po suchém skle (jedou celý kyv) a teprve potom začne stříkat ostřikovač. Je možné toto změnit přeprogramováním? Auto je v záruce, je toto možné reklamovat ? děkuji všem
-
- 5 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Tak jsem včera mluvil s jedním členem fora a prý jde multifunkční volant z OII do Roomstra i Fabie II.Sám ho měl funkční v OI.Co vy na to?Tohle řešení mi přijde lepší než tenhle ovladač.
-
- 11 odpovědí
- 7,7tis zobrazení
-
-
Přestalo mi svítit světo v kufru.Žárovka a pojistka jsou v pořádku.Při otevřeném kufru mi na přístr. desce nesvítí červená kontrolka, při ostatních dveří signalizuje správně . A další, když odemknu auto dálkou a otevřu kufr, tak se mi po chvilce opět celé auto uzamkne. Bude tedy problém ve spínači a jak se kněmu dostanu?Nebo to může být něco jiného? Děkuji za reakce.
-
-
- 13 odpovědí
- 12,4tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo zkušenost s dodatečnou montáží vnitřního osvětlení nad zadními sedadly ROOMSTERU. Je to drobnost, ale dost mi schází...
-
-
- 16 odpovědí
- 10tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, mate niekdo skusene vycitanie PINu z pristrojov roomstra. 5J0 920 800 B, je to zakladna verzia. Mam K+CAN VAG COMMANDER 1.4 a nemozem sa vobec spojit. Aky je postup? Aky typ panelu vybrat? VDO66, VDO86, Motometer ? Treba nadviazat diagnosticke session ? ...ako niekde pisu...? Dakujem
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-