Exteriér
168 témat v tomto fóru
-
Ahoj všem, jsem už vcelku zoufalej, ale rád bych si Supíka (2012, před faceliftem) vzhledově trochu zdokonalil, ale nevím kde konkrétní díl sehnat. Jedná se o krytky ostřikovačů světel, čísla dílů: 3T0 955 109 A + 3T0 955 110 A, jelikož mám auto v černý barvě, tak bych rád i tyhle krytky v černé. Nikde je ale nemohu sehnat, na shopech jsou sice obrázky černý, ale vždy vám přijde chrom. Bylo mi řečeno, že se to dá sehnat origo ve Škodě, ale ani tam jsem nepochodil. Zkoušel jsem i různý vrakáče, ale prostě nic. Přemýšlel jsem nad nalepením folie, ale to mi bylo řečeno, že by se to stejně začalo během chvíle odloupávat (malej díl, hodně záhybů a ostřejší hrany…
-
- 1 odpověď
- 260 zobrazení
-
-
-
Dobrý den všem. Potřebuji radu.Dnes jsem zjistil, že mi do stojícího auta Sup 2009 ke spolujezdci začalo zatékat.Je to u topení..ventilátoru, ale nevím kudy se tam voda dostává.Moc děkuji za případné rady či nejlépe postupy.
-
- 10 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, nevím jestli to patří sem ale chtěl bych se zeptat jeslí někdo to neřešil … Jsem ztratil jediní klíč ze svého superba a mam zlomeni vložku zámku u dveře řidiče. Nějaký nápad jak otevřít? .. Už nevím co dělat, ptal jsem se ani u zámečníka a nic mi neřekl … Omlouvám se pro moje češtinu .. jsem z Bulharska. Díky za odpovědi kdyby se někdo ozval ..
-
- 0 odpovědí
- 424 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny. Mám takový dotaz u Superba kombi. Chtěl by jsem vyměnit stávající černé hagusy za chromované. Auto mám v černé barvě, chrom okolo oken i pásek na dveřích a jen ty hagusy byly z výroby černé - výbava Ambiente plus. K té černé se ty chromované více hodí. Pokud někdo umí poradit jak jsou připevněny - jestli jen z horní části nebo se musí sundat celá střechovice a ty hagusy jsou přišroubovány zevnitř vozu? Pokud z vnitřku - nemůže se při demontáži a zpětné montáži ta střechovice nějak poškodit? A musí se použít nějaké silikonové lepidlo na šrouby, aby následně do auta nezatékalo? Popř. to nechat udělat ve Škoda servisu, ale tam mám právě obavu, aby s tou stře…
-
- 16 odpovědí
- 13,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Čautě chci se zeptat odešel mi elektronický kufr a nechci davat za nové zpery 20 tisíc tak se chci zeptat jestli se to dá nahradit klasickými pneumatickými tlumiči díky za info.Superb 2 FL 2013 combi
-
- 13 odpovědí
- 13,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj,chci se zeptat jake mate zkusenosti se steraci na SII.Jake kupujete. Nedavno jsem asi po pul roce vymenil za nove Bosch,ubehl mesic a pul a uz stiraji opet nedokonale.Mozna jsem tomu prispel ja,protoze jsem jeden den po ranu,nezkontroloval,zda nejsou primrzle a bohuzel trochu byly..Stejne mam se zivotnosti,tedy kvalitnim stiranim spatnou zkusenost a to uz od SI.Nechce se mi opet vyhazovat temer 700,- za nove(Bosch).Co jsem se tak dival,daji se pry vymenit jen gumicky,nevim jestli tedy i v tech od Bosche,co mam.A na netu nabizeji ruzne levnejsi pary uz od cca 250,-Kc. Mate s tim nekdo zkusenost(gumicky,levnejsi sady)?? To bych radsi vzal troje ty levne pokud aspon …
-
-
- 14 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
zdravim diskutujici, mam problem na svem Supu. je to sedan 1.8 TSI DSG rv 03/2009 a potrebuji poradit jak nejlepe vyresit. 1) zacalo se mi vyvracet zrcatko u ridice - kdyz se sklopi a nasledne zase vyklopi, tak se nezastavi a vyvrati se uplne na druhou stranu, asi je vevnitr nejaka zarazka ktera je ulomena ci co. jak se to da poresit? za par korun v servisu nebo se musi menit cele zrcatko a mam hledat vrakac? 2) predni parkovaci sensory mi zacaly hlasit duchy - hlavne dva vnitrni u szp. kolik tak asi stoji novy? nebo se to da nejak postelovat? 3) jako posledni je chutovka - asi kuna mi sezrala velky kus tapecirungu na na haubne nad motorem.. co to muze stat …
-
-
- 26 odpovědí
- 31,7tis zobrazení
-
-
Jak drží dole v podlaze tento držák palivového vedení? Je kousek od nádrže. Nevidím žádný šroub nebo podobně. Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 557 zobrazení
-
-
Ahoj. Můžete prosím kouknout jak máte svoje přední stěrače (ty lišty) vůči sklu? Já je nemám vodorovně a nevím, jestli je to špatně 😁. Přijde mi, že by měly spíš být vodorovně . Díky
-
- 9 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Čau lidi potřeboval bych poradit jak nejlépe rozdělat zpětné zrcátka na superbu. Chci vyměnit obyč žárovky za ledky. Díky všem za rady.
-
-
- 27 odpovědí
- 16,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, jenom dotaz, nesundaval někdo již přední nárazník na Supu II?? Postup je asi podobný jako u Supa I, tam jsem ho sundaval již x krát, tzn. odšroubuji po obou stranách torxy v podběhu, nějaký v motorovým prostoru, vyndám mlhovky a co světla?? Ty vyndavat asi předpokládám nemusím, pokud se pletu, tak mě prosím opravte... Díky
-
-
- 17 odpovědí
- 15,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den, prosím o radu. Mám Superb facelift combi a dnes jsem si všiml vypadlé hadičky, která mi trčí z pravého zadního podběhu. Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být? Děkuji za radu. Mějte se fajn.
-
-
- 9 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, ztraci se mi kapalina z nadrzky pro ostrikovace. Prihodilo se mi to asi pri vystrikavani letni vody. Asi se nekde neco uvolnilo, rozpojilo. Jak se dostanu zdola k nadrzce? Staci sundat kolo a podbeh? Nemate tip, kde byva obvykle unik?
-
- 2 odpovědi
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Za jízdy mi dveře kufru drnční, jakoby by byly nedovřené. El. vžpěry fungují dobře. Jde nějak poštělovat zámek? Dík za reakce.
-
- 0 odpovědí
- 646 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, mohl by mi nekdo poradit co delat kdyz se po dlouhem stisknuti tlacitka na DO k zavreni vozidla nesklopi zrcatka? Uz se mi to stalo cca pred 2 tydny. V servisu to zpravily za 10min. a nechal jsem tam 600kc. Pry to byla nejaka chybka na el. sedacce...ani sami nevedeli proste znova vyresetovali sedacku a jelo to. A ted to dela znova... Nevi nekdo jak si to opravit aniz bych musel nechat dalsich 600kc v autorizovanem servisu? Dekuji moc
-
-
- 48 odpovědí
- 34,1tis zobrazení
-
-
Dnes jsem si všiml, že na mém S2 před FL ostřikovač světlometu na straně spolujezdce cáká tak nějak všude kolem auta, tipuji, že bude problém s tryskou. Můžu poprosit o radu jak se k trysce dostat, abych identifikoval problém a případně ji mohl vyměnit? Asi se musí začít demontáží chromové krytky, ale rád si nechám poradit i od tohoto kroku, abych ještě něco zbytečně neulomil...
-
- 13 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
ahojte, Jedna sa o vymenu stieracej listy na okne. rano ked je rosa, a dam dole hore okna, tak prava strana sa pekne ocisti ale lava je takmer rovnaka. daju sa nejak vymenit jednoducho tie tesnenia na okne, aby to zase pekne stieralo? nasiel som na nete, asi to bude tento diel 3T0 837 475 A, ale netusim ako sa to rozobera a ci sa uberam spravnym smerom
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj všem fanouškům Superba II. Řešil jste už někdo přestavbu přední části u Superba 2 roku 2011 na facelift? Někde jsem četl, že jsou to samozřejmě jiná světla, kapota (nevím zda bude pasovat uchycení ze staré), blatníky levý + pravý a přední nárazník. Má někdo návod, zda to všechno pasuje, nebo fotodokumentaci? Moc díky za komentáře. Díly jsem cca našel po netu, takže by to neměl být problém. Jen se bojím abych nesehnal díly a ono to tam nepasovalo :-).
-
-
- 24 odpovědí
- 23,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, zkoušel jste někdo po bouračce xenonového světlometu dát xenon s natáčením a do normálního halogenového obalu. Koukal jsem a obal vypadá stejně. Jen v něm nejsou dofrézované otvory na konektory. Ještě nějaké postřehy. Nemáte někdo zkušenost?
-
- 6 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Stala se mi taková nemilá věc. Měnil jsem potkávací žárovku na mém S2 a nešla mi patice lehce vytáhnout. Jak jsem zabral více tak jsem asi vychýlil ruku nahoru a patice v ruce a žárovka zapadla do paraboly. Chtěl jsem to vytáhnout ale žárovka zapadla až pod natáčení dálkových světel. Je nějaká možnost jak žárovku vytáhnout? Jedná se o LED žárovku tak že by se magnetem vytáhnout dala jen nevím vůbec jak se tam dostat. Já bych jí tam i nechal jen nevím zda by časem nemohla poškodit natáčení dálkových světel kdyby se tam nějak pod tou natáčecí parabolou sekla. Prostě ošemetná situace a gramlavé ruce. Nejraději bych si Díky za rady Tom. Přikládám foto světel.…
-
-
- 18 odpovědí
- 8,8tis zobrazení
-
-
Dobrej lidi, už dvakrát se mi stalo,že se nemůžu dostat do nádrže,protože nejde odklopit víko.Existuje nějaký nouzový postup aby odskočilo. Vždycky do toho bušim a zamykám a odmykám káru a nokonec odskočí.Ale dost mě to sere.Čim to může bejt ? Přdem dík
-
-
- 45 odpovědí
- 148,8tis zobrazení
-
-
kdyz nastavim sklon tlumenych svetel manualne prez srouby coz jsem udelal tak se mi to po dalsim nastartovani vratilo do zakladni polohy se kterou nejsem spokojeny je mi jasny ze zajet do servisu a nechat seridit ale nebylo zrovna kde... takze bez vagu se svetlama nic neudelam?Potreboval jsem je trochu prizdvihnout, sviti urcite min. o 5m metru mene a prd vidim. diky.
-
- 8 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nedolehaji mi 5. dvere u auta. Nebo lepe receno >> dvere se noemalne zavriu, ale pri jizde "drnci". Podle mne nedolehaji na nejake dorazy ci co. Nesetkal jste se s tim nekdo? Jak to resit? Jo mam elektricke vzpery, kzre funhuji normalne (zatim).
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, prosím o informaci. Nechala jsem si vyměnit čelní sklo u superba 2 a na novém skle je ve spodní části asi 3 cm pruh který je rozmazaný docela mi to vadí při řízení jelikož je rozmazaná silnice. Je to u skla běžné nebo je to vada skla. Děkuji za radu
-
- 5 odpovědí
- 3tis zobrazení
-