Přejít na obsah

Exteriér

168 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 243 zobrazení
  1. Superb 2 zatékání

• 10 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
  2. Ztráta klíče

• 0 odpovědí
    • 403 zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 13.7k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 13.5k zobrazení
  3. Sterace na SII

• 14 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 31.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 547 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 16.1k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 15.1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 124 odpovědí
    • 67.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 645 zobrazení
  4. nesklapeji se zrcatka sup2 1 2

• 48 odpovědí
    • 33.9k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  5. Přestavba na facelift

• 24 odpovědí
    • 23.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
  6. Nejde otevřít nádrž 1 2

• 45 odpovědí
    • 147.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  7. čelní sklo superb 2

• 5 odpovědí
    • 3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj,   Rád bych se zeptal jestli používáte nějaký držák na telefon, jediný který jsem našel je od Broditu pro Superba 4.   Díky
    • Ja mám rovnaký problém. Podarilo sa vám to vyriešiť?
    • Protože už jsou vyhřívané sedačky do Karoqa za vcelku přijatelné ceny, zauvažoval jsem o jejich montáži do svého Karoqa 1.0 Tsi 85kW r.v. 2019.   Pokud dubluji nějaké již existující téma, tak se omlouvám, ale nikde jsem nenašel úplný výčet ND (čísla WAG sedadel, ŘJ, kabeláže. ovládání climatroniku apod.), popis práce a kódování, které jsou potřeba k přestavbě. Prozatím jen předních sedaček.
    • Také mi Vrzal pedál a dlouho. Cestou do Itálie mi zůstal pedál na podlaze a nevracel se . Koupil jsem spojkový válec v Itálii ,vyměnil, odvzdušňil spojku a vracel se . Skřípání ale bylo pořád , protože k hlavnímu válci není dodávané pouzdro ložiska. Po příjezdu jsem koupil nové pouzdro ložiska i s čepem. Do pouzdra musí jít těžko čep ,to staré bylo s  větší vůlí a proto to skřípalo. Jak vyměnit ? U převodovky dát hadičku na odvzdušňovací šroub spojky,ten otočením otevřít,zmáčknout spojkový pedál,zavřít odvzdušňovací šroub,zvednout pedál a vyjmout staré pouzdro ložiska z oka hlavního válce.jde to na jednu stranu,oko má nahoře a dole k jedné straně výřez na vysunutí pouzdra, stačí pootočit pouzdro a vysunout z oka. Jde to blbě,ale jde. Poté namazat nové pouzdro a vložit opačným způsobem,zmáčknout pedál,zasunout čep,zvednout pedál a párkrát ho promáčknout aby zase chodil . Poté přeji šťastné kilometry bez skřípání. U mě již žádné skřípání .
    • Ahoj, když bych vyměnil výbojku v bi-xenonu za LED, nebudu s tím mít problém na STK?
  • Vytvořit nový...