Elektrika
579 témat v tomto fóru
-
Ahoj, byl by tu nekdo kdo vi kde sehnat labely do LCODE na supa 2? Nebo aspon poradil co kde zaskrtnout?
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Zdravím , potřeboval bych zkusit rychlou radu. Přijdu k autu, ani jeden klíč nereaguje. Otevřu mechanicky a u řidiče šílená louže vody. Přijel jsem večer, takže zateklo při nočním dešti. Asi kolem okna nebo kolem dveří. Jenže auto je totálně mrtvé. Zkontroloval jsme pojistky u řidiče i u autobaterie, všechny OK. Nakonec jsem změřil baterku - jen 4,7V. Což vůbec nechápu. Baterie byla do té doby OK, před měsícem dobitá (jen pro jistotu před zimou). Co to zatečení mohlo spáchat za škody na autě? Jak to že se baterka takhle vybila - nějaký zkrat? Ale pojistky OK? díky za nějaké nasměrování, jestli Vás něco napadne.
-
-
- 29 odpovědí
- 9,6tis zobrazení
-
-
Tak jsem dodělal Virtual Pedal do Superba II a musím konstatovat, že pokud má člověk plné ruce, tak je to bomba... Stačí krátké kopnutí pod nárazník a víko se otevírá... Lze dodělat do Sup II a Oct III s KESSY a el. víkem kufru... https://youtu.be/2n22yyK7fo8
-
- 9 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chcem sa opytat, ci uz niekto riesil motor zadneho stieraca. Prestal fungovat. Rozobral som ho a vsetko vyzera ok. Pri kontrole a po poskladani fungoval. Opat sa vsak nezapina... Zistil som, ze ked chytim stierac a potiahnem osku hore, tak sa zapne. Vyzera to, ze tym zatvaranim kufra sa asi posuva nieco dole (asi oska) a tym padom sa neaktivuje automaticke spustenie. Na tej ciernej plastovej casti je nejaky magneticky snimac (rele) a asi zrejme po zatvoreni kufra strati dotyk s dalsim magnetom na oske... Vie niekto ako to opravit?
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
Nemohu přijít na to proč mi nesvítí levá zadní mlhovka když vše jinak ok.POMOOOOC
-
- 9 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám SII rv2008. Při zařazení zpátečky se mi automaticky nesklopí pravé zpětné zrcátko. Ještě nedávno to fungovalo normálně - při zařazení zpátečky se zrcátko sklopilo dolu a po rozjetí se opět srovnalo do základu. Nyní při zařazení zpátečky jen zrcátko lehce cukne dolu ale nesklopí se. Zkoušel jsem "přeučit" sedačky i zrcátka, knoflík na ovládání zrcátek je na R a stále nefunkční. Pokud při zpátečce knoflíkem sklopím dolu, po rozjezdu se vrátí do základní polohy, ale po opětovném zařazením zpátečky se již nesklopí. Neví někdo čím by to mohlo být?
-
- 13 odpovědí
- 8,1tis zobrazení
-
-
Ahoj . Mám problém a nevím vlastně, kde ho hledat. SII, rádio Bolero. Stává se mi, že nastartuju a po zařazení zpátečky se sice aktivují přední a zadní čidla, i správně detekují překážku, ale pouze je slyším. Na displeji se nezobrazí informační systém (ikona auta s barevnými pruhy, které indikují přiblížení). Když vypnu zapalování a znovu nastartuju, tak je vše OK. Do toho mi rádio občas dělá, že hraje a najednou se samo začne vypínat a zapínat. Pořád dokola. Většinou pomůže opět vypnout zapalování a znovu nastartovat. Kde hledat problém? V rádiu, v připojení rádia, v pojistce, ve spínací skříňce….? Díky za tipy a za každou radu. Martin
-
- 11 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Mam taky problem nesklapaju sa mi spatne zrkadla cez dialkovy kluc (pred tym to fungovalo) ale sklapanie cez packu funguje. Ked drzim klucik na zamknutie tak po 3 sekundach kedy by sa mali sklopit spataky len nieco cvakne vo dverach ale spataky sa nesklopia a akonahle odomknem tak sa otvoria okna asi o 3cm. Dakujem za pomoc Mam Superb combi 2011
-
-
- 1 odpověď
- 6,6tis zobrazení
-
-
Můžete mi prosím poradit, jak mohu změnit interval pro výměnu oleje z 30 tisíc km nebo dva roky na 15 tisíc km nebo 1 rok. Jak mohu počítadlo po výměně oleje vynulovat počítadlo (auto jsem nedávno koupil a olej jsem vyměnil dříve, než mě to radily kontrolky)? Díky, Martin
-
- 13 odpovědí
- 18,8tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, vrátil jsem se z dovolené a při dnešním počasí, jsem zjistil nefunkčnost detektoru deště na stěračích. Funguje to jenom pokud se dotknu zrcátka, anebo na něj trochu zatlačím. Při prohlídce jsme zjistil, že kryt pro senzor deště na držáku zrcátka je asi teplem pokřiven. Nemáte někdo zkušenosti s rozebráním, případně jak je senzor deště mechanicky upevněn ? Mám pocit, že ten pokřivený kryt tlačí na konektor, pokud tam nějaký je, nebo jsou skřípnuté kabely. Předem děkuji za informace. Mariro
-
- 15 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Zdravim vsechny nemel nekdo stejny problem klakson mi troubi strasne potichu a jen pri zapnutem klicku v zapalovani. Nevite nekdo co s tim. Nerad bych sel do servisu pokud je to nejaka blbost kterou bych zvlad opravit sam. Jedna se o superb 2.0 tdi 4x4 125kw. Diky
-
- 5 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
mám dotaz k el stahovaní okna, okno u řidiče my jednou jde stahovat jednou ne vyměnil jsem spinač stahovaní oken, ale tam chyba nebyla stačí vypnout klíček a znovu zapnout a okno zase maká ostatní okna v pohodě nesetkal se někdo s podobným problémem ??
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, Mám dotaz, jký je potřeba kabel na SII? Mám S a teď jsem dovezl i SII a co jsme tak rychle koukl, myslím, že ta zasuvka je menší, jestli jsem nevidel blbe,... Je tam HEX-CAN kabel + nejaka prechodka? Díky za odpoved..Vubec to nemuzu nikde najit.
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, objevila se mi menší závada. Během jízdy se zapnutými pásy se spustí signalizace, jako bych pásy neměl, a to hodně nepravidelně. Třeba si zapípá 3x, pak chvilku nic, potom zase jednou nebo dvakrát. Kontrolka i pípání. Dělá to při obsazení obou předních sedadel i když jedu sám, takže to bude něco u řidiče. Setkal se s tímto už někdo? V čem je problém? Nějaké čidlo? Kde se nachází? Zvládnu to opravit (vyměnit) sám? Díky za odpovědi.
-
- 6 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Prosím o radu co je toto za jednotku. Je na ní konektor s více dráty ale je zapojený jen jeden na +12V, kostra a třetí jde někde do svazku k přepínači světel. Jednotka bliká červeně když jsem zahýbal s autem. Tedy bych to tipoval třeba na otřesové čidlo ale když to není nikam vyvedené tak opravdu netuším co by to mohlo být. Díky za odpověď.
-
- 8 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravím potřeboval bych pomoct ohledně alarmu. Originální alarm nemá hlídání ultrazvukem v předu? http://img.yauto.cz/photos/15048/603023/Skoda_Superb_II_2_0TDI_ELEGANCE_CR.jpg všechny ty čidla směřují dozadu. Zadek tedy hlídají ale co přední sedačky kdyby například kradli rádio? Dá se k tomu připojit i další ultrazvuk navíc? Náklonové čidlo to asi taky nemá. Do auta jsem bouchal a třepal s ním ale alarm to neseplo. Určitě budu rád za jakoukoliv informaci k origo alarmu. Chci si totiž napojit GPS sledování a umí to sledovat kapotu. Originální mi nesleduje kapotu. Než abych zapojoval ten hnusný tlakový snímač do motoru. Raději bych napojil ŘJ gps sledování rovno…
-
- 14 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
t Reproduktor parkovacího asistentu kde ho mám hledat? potřebuji ho vyměnit
-
- 8 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Kdyz vypnu zapalovani okamzite se mi vypnou i hlavni svetlomety, vytahnu klicek a zase se pusti jelikoz mam aktivovanou funkci ComingHome, jde nejak udelat aby po vypnuti zapalovani svetla jeste nejakou dobu svitily?? Pred supem sem mel octuII a tam to faralo dobre, tak ze zustalo svetlo svitit cca 30sec. po vypnuti zapalovani. Ale sup ne a ne, ComingHome je super kdyz jdu vecer domu, akorat moc neci aby mi to furt blikalo vybojkama, bo to sou veci co mi zerou nervy. Kuba
-
- 10 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Prosím Vás o radu, najednou mi začala svítit kontrolka ABS na mém Superbu 3.6 FSI, ale při brzdění ABS funguje :kol-47:Je mi jasné, že to bude muset jit na diagnostiku...Nemá někdo s tím to zkušenost? Děkuji
-
- 4 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Můžu se snažit jak chci, nevěřím, že jsem tak neschopnej, ale nemohu najít nikde diskusi, kde by byl odkaz kde koupit v České republice led do zrcátek Octavie 2 (facelift). Byl jsem teď u rodiny na Slovensku a bratránek mi koupil LEDky pro osvětlení interiéru a kufru (cca. 20Euro - přední parkovačky, stropní osvětlení + kufr). Nechtěl jsem ho už otravovat s ledkama na zrcátka, aby to působilo komplexně, ale nemohu najít kde se to dá koupit :-/ Proto prosím pokud někdo ví, poraďte mi, určitě se to nebude hodit jenom mě. A když jsme u toho, led žárovku do osvětlení přihrádky bych uvítal také. Díky díky díky )
-
- 35 odpovědí
- 11,8tis zobrazení
-
-
Pripojim vag kontrolka sviti zelene. ale kdyz dam navazat komunikaci. nezacne blikat, stale jen sviti.a po chvili spojovani pise vag,nepodarilo spojit s vozidlem atd.. Co odeslo nejaka jenotka na diagnostiku? A kde ji popripade najdu. pocitam ze nejaka pojistka tam neni. jeste pred mesicem vse fungovalo takze zadny tajny vypinac nemam. jeste doplnim: Baterku jsem zkousel odpojit, kabel origo hex-can na jinych autech ok..
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Rád bych nahradil původní žárovky brzdových světel W16W za LED žárovky, které by se tam vlezli, svítili víc a zároveň nehlásili chybu. Zkoušel jsem nějaké z ebay, údajně s can bus, ale hlásilo mi to chybu žárovky. Pokud víte o spolehlivé náhradě, dejte prosím vědět. Mám SII 2008. Děkuji.
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj klubáci, potřebuji do auta - Superb Combi 2.0 TDI 125 kW dodat nezávislé topení. Škoda prý sadu pro domontování originálního Webasta nedodává a bylo mi doporučeno vybrat toto http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=272 . Vedle dalších obstrukcí řeším už jen jedinou "hlavní" otázku, a to možnost dovybavení panelu Climatroniku o další tlačítko (je tam volný slot), kterým se spouští nezávislé přídavné topení, a to bez nutnosti přijít o vyhřívání předního skla, které tam mám... V jednom autorizovaném servisu mi řekli, že to možné je, že bude potřeba ten panel pouze dokódovat, a v druhém, že to nelze, že ten panel nemá pod tím volným-nepoužitým tlačítkem "tiště…
-
- 33 odpovědí
- 15tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chci se zeptat v kterých místech je (mikro) spínač na stinítku? Jde mi o to, že lampička se nerozsvítí, když sklopím stinítko a otevřu krytku zrcátka. Když ale hýbu stinítkem tak problikává (tedy problém není ve spínači krtky zrcátka). Dá se to vůbec vyměnit nebo musím sehnat komplet stinítko?
-
- 3 odpovědi
- 1,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, dnes jsem zjístil že mě odešlo ABS čerpadlo s ŘJ, nemáte někdo zkušenost s repasí?Neboť se mě ve Škodovce nechce dávat 20tis. A nebo neprodáva někdo pod číslem 3T0907379C? A přidal jsem i výpis s diagnostiky Děkuji všem za informace! SCAN_20150329_123604612.pdf
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-