Elektrika
579 témat v tomto fóru
-
Zdravím všechny, potřeboval bych poradit se zapojením zadních parkovacích senzorů Superb II mám originál ale nevím si rady se zapojením. Mám tam tyto drátky Hnědý ten je prý -, pak fialovo-černý ten je jako +, a pak dva do sebe smotané oranžovo-bílí a šedý. a ty nevím kam. Děkuji za návod pokud byste někdo měl přesný návod tak adiomira@seznam.cz
-
- 4 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
-
Zdravim, vcera po ceste na dalnici mi prestal fungovat tempomat. Nastavil som na 120 a po rovinke isie pekne. Ked bolo treba pridat plyn (zvysit otacky) napri pri obehnuti alebo mierne stupanie. Auto zrychlovalo do 2000 otacok potom prudko preskocilo na 2500 a vyplo tempomat. Skusil som to aj pri vypnutom tempomate ale vzdy to iste otacky pridu na 2000 preskocia na 2500 a auto strati tah. Dnes som bol v skoda servise napojili nic nezistili ze vsetko OK. Isiel som na dialnicu vyskusat a zas to iste. Viete niekto poradit co s tym. DIK
-
- 9 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj lidi, přestal mi troubit klakson,pouze cvaká někde v relé.Může to být pojistkou nebo je to vážnější problém?Děkuji za odpověď.
-
- 8 odpovědí
- 11,2tis zobrazení
-
-
Dobrý večer, potřeboval bych poradit se zadním víkem u mého Superbu liftback. Když použiji dálkové ovládání pro otevření kufru, tak to je povyskočí a neotevře se úplně. Nemáte s tím někdo zkušenost?
-
- 8 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Superb 2, halogenová světla. Poradil by prosím někdo, jestli se dají nějak manuálně nastavit samostatně i paraboly dálkových světel ? Mám pocit, že mi svítí nějak zmateně. Zatím jsem světla nějak detailně neprohlížel. Potkávací jsem si již nastavil. Děkuji mnohokrát
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte někdo jeslti jde dodělat elektrické víko kufru do superbu II např z roku 2010, když jej momentálně nemá. Popřípadě kolik by to cca stálo. Děkuji
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj kluci, po tom co mám pár dní nového supa a již jsem po "ponákupním servisu", tak jsem si dnes všiml že mi nesvítí po otevření schránka před spolujezdcem. Přísahal bych že svítila než jsem to dával před pár dny do servisu ale spíš mi jde o to že tam nevidím nikde ani světélko, jen jsem tam svítil teď večer telefonem a je tam jen vpravo v rohu čouhající 2 cm kablík z nějaké díry s kusem černého plastu na konci jako by to mělo být někam zapojené. nicméně jsem to teď po tmě moc nestudoval. Ráno to vyfotím a hodím sem obrázek Nejsem moc "automechanik" ale jen s tímhle se mi zrovna do Škoda servisu moc nechce. Co tam má být za žárovku a jak to tam má vypa…
-
- 5 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám problém u svého Superba II. Poslední měsíc se mi stává, že mi za jízdy pohasne kontrolka rozsvícených světel a za čas se zase normálně rozsvítí. Je to jenom tato kontrolka, palubka normálně svítí ani neproblikne.Přikládám fotku k porovnání se zapnutýma mlhovkama. Poradí někdo něco? Díky Michal
-
- 13 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, přemýšlím o výměně baterky u naší 3.6 FSI. Ta stávající má 75 Ah (VARTA AGM) a to přijde mi to docela málo (bi-xen, vše v el., tunery, Webasto....). Právě u Webasta se mi občas v mrazech stane, že se nespustí - a jak jsem se dočetl, může to být slabou baterkou. Jaká max. kapacita se tam vejde (konkrétní produkt)? Baterie se nachází v kufru. A musí být zachována technologie AGM? A jak u baterie umístěné v kufru tuto dobíjíte? Na + a - přímo na baterii?
-
- 2 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Zdravím mam superb modelový rok 2012 a chcel by som sa opýtať či ma niekto skúsenosti s prekodovanim coming home a living home cez denne svietenie- dlr. Vymenil som obyčajné žiarovky za vysokosvietivé led tak by som si radšej šetril stretávacie svetla. Ak je tu už téma založená čo rieši tuto problematiku sa ospravedlňujem za založenie novej a prosím o presmerovanie.
-
- 1 odpověď
- 3,3tis zobrazení
-
-
-
Asi před půl rokem jsem původní žárovky-parkovačky nahradil LED-žárovkami. Nedávno jsem si ale všiml, že jedna z nich rychle problikává, ale pouze, když je spuštěný motor. Přístrojovka nehlásí chybu, ani VAG. Jedná se o LED-žárovky v hliníkovém pouzdře s funkcii can-bus (byly dost drahé). Nevím, jestli bych uspěl s reklamací, když v klidu svítí dobře. Řešil někdo už podobný problém?
-
- 5 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Zdravym jedna sa o superb 2.0 TDI 103 kw CFFB r.2011 nejdu spiatockove svetla a ani senzori. vymenil som spiatockovy spinac a nejdu ani tak. tak som meral kable od spiatockoveho spinacu a nejde tam ziadna stava kde moze byt chyba????
-
- 8 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdar umel by nekdo (nebo je mozne vubec) rozchodit bixenony z feceliftoveho superba na superbu pred feceliftem s obyc xenonama??
-
-
- 12 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Když nastartuju, tak mají xenony sjet dolů, do stran, zpět do středu a nahoru. Mně ale sjedou dolů, potom o 1-2 cm vyskočí nahoru, maličko do stran, potom teprve do stran jak mají a dál standardně http://www.youtube.com/watch?v=jD_yrRPFtrM&feature=youtu.be (vteřina 6) Při jízdě se mi nevrací levé světlo, teprve když zastavím tak se vrátí na svoji pozici. Jinak za jízdy svítí úplně mimo, svítí až do krajní levé pozice. Asi to musí pěkně oslňovat... http://www.youtube.com/watch?v=FXP3V0gCW5Y&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=EiOUYZR_2sU&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=dPWBR4puLvw&feature=youtu.be Máte s tím…
-
- 18 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
cau mam problem.. Každou chvilku mi blika kontrolka žhavení a hlasi do zavadu motour do servisu"... na diagnostice to hlasilo "cidlo teploty výfukových plynů 3"...to jsem nechal vyměnít za 3700kč a po ujetí 20 km ze servisu mi do dělá znovu. Takže jsem vyhodil penize zbytečně.. Nemel jse nekdo podobný problém??? čím to může být??? kabeláží co vede od řj k čidlu?
-
- 2 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
Jak moc je to složité popr na kolik to vyjde ?
-
- 11 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
Mám Super combi (1/2011), ve kterém je Amundsen a multifunkční volant. Díval jsem se na inzeráty, že bych si pořídil vhodnou řídící jednotku pro zprovoznění handsfree. Překvapilo mě, kolik jednotek existuje. Podle čeho vybrat takovou, která si bude rozumět s novými telefony s androidem? Děkuji, Martin
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Diagnostika mi vyhodila chybu status:238, LLAirbaKWP2000CAN20 Vadná JEDNOTKA RIDICI AIRBAGU - 3T0959655A Hádám,že to asi teda nebude chyba vlhkosti,nebo nějakej kábl a bude to chtít novou řídící jednotku !? Máte někdo zkušenost?A pokud byste někdo náhodou měl funkční doma,dejte pls vědět.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Zdravím. Som len krátko majiteľom 3,5ročného superba combi 1,6tdi cr greenline, najazdené 138000km. Moja otázka je ohľadom autobatérie, začína štrajkovať, občas dlhé štarty a raz už aj cez druhé auto štart. aký typ, výkon autobatérie na tento typ auta. Vopred ďakujem.
-
-
- 16 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Zdravim, prosim o pomoc, vcera mi scipla autobateria, kupil som identicku ale odvtedy mi nefunguje ovladanie spatnych zrkadiel ani sklapanie. Treba to nejak zosynchronizovat alebo nieco spravit? Prosim o rady, som bezradny.. :- (
-
- 4 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den, na mém superbu kombi 2010 125 kw DSG se občas za jízdy rozsvítí žlutě kontrolka serva a na pravém budíku kontolky abs, tlaku pneu, ruční brzdy. Auto take ztrátí na vteřinu tah. Ty 3 kontrolky napravo zhasnou a servo nalevo svítí třeba 20s a pak zhasne. Někdy se problém opakuje i 10x za sebou někdy za 100 km ani jednou. Přišlo mi také, ze se snížil posilovací účinek volantu. Jede ztuha, neni to až tak citelný ale třeba manželka si to všimla hned Problém se poprvé objevil po výměně baterie. Četl jsem, že auto po výměně baterie potřebuje nastavit a po přejetí pár metrů kontrolka zhasne. Mne se to však objevuje už nekolik měsíců uplně náhodně. Základní …
-
-
- 2 odpovědi
- 5tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu. Přestala mi svítit zpátečka u škoda superb II. Koupil jsem dvě stejný nový a po výměně mi nefunguje pořád a svítí mi pořád kontrolka světel. Zkontroloval jsem i pojistky a zdají se být v pořádku. Tak nevím co s tím. Předem děkuji za rady a omlouvám se zda se už tento problém řešil, nemohl jsem ho dohledat. Děkuji za pochopení. btw. Chyba v popisku, jedná se o levou zpátečku.
-
- 1 odpověď
- 3,2tis zobrazení
-
-
Pozdravujem Vas, mal by som otazku ohladom SII, ci je možné nadstaviť štartovanie podmienené stalačnou spojkou?, Vymenil som vozidlo OII s DSG automatom a tam som startoval bez nutnosti slacenia pedalu, teraz mam Superb II ale startovanie funguje aj bez stlacenej spojky, a niektore viem ze to maju nadstavene. Ide mi o to ze mam tendenciu spojku nestlacat zo zvyku...aby sa mi nestalo ze tam omylom budem mat rychlost. Je to mozne nadstavit vagom? Dakujem za info.
-
-
- 14 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Zdravím vás,potřebuji o Vás radu...přestal mi svítit na Superbu II pravý xenon,tak jsem zkoušel vyměnit za jiný a nic. V autoriz. serv. mně řekli,že asi řídicí jednotka. Ta je údajně za cenu 5500,-. Nemá někdo zkušenost s touhle závadou a popř. jestli se nedá koupit někde levněji. Díky
-
- 3 odpovědi
- 4,7tis zobrazení
-
-
Ahojte, máte niekto namontovaný Magicar M1090AS CAN BUS. Máte nejaké postrehy, zápory alebo problémy po namontovaní. Rozmýšľam si to dať namontovať do Superba 2 '09. Ďakujem.
-
- 3 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-