Moje postrehy:
1 ak rano oo starte kuri jemne a mate ptc a potom ako ho vypne a prestane kurit na vode, nie su to klapky!
2 ak kuri polovica auta, tak zmiesavacie klapky
3 ak lupe v motorcekz ci niektory sa neda regulovat fukar, tak motorcek fukaru ci cidlo v nom
Tak mam obavy, ze niekde unika chladiaca. Dufam, ze to nebude dalsia financne narocna vada. Ak rozvody, ci hadica daka ok. Rozvody robil autorizak, dal som ich skor ako je interval. Takze tam je zaruka aj na pracu i material. Ach jo, dnes moj technik nie je v praci, ze daky extra skory termin niekde najst s 200km denne s tym, ze viem ze moze poskodit egr, ci straca sa voda je tiez zle. Asi od pondelka menime auto so zenou kym nepojde do servisu. Kiez by na neho padol niekde na rybach strom, nech ide na totalku a poistku s gapkom. Ze by som dostal plnu kupnu cenu za ten srot s kupil si nieco ine.
chapu frustraci, a chapu rozcarovani, ze v servise tohle nevedi na prvni dobrou, ale na druhou stranu - ted uz to dava cele smysl a pokud to bude uz jen o vymene radiatoru tak je vyhrano - drzim palce - kazdopadne "dobra prace" a urcite to nekomu usetri nervy s hledanim problemu...
Doplnim, uz i voda chladiaca je nizsie po jazde s teplym motorom. To som si vsimol po vymene rozvodov, ze som raz za 2t musel dolievat 1 deci. Teraz som kontroloval a dolieval predvcerom. Pre zmeni, dnes odvodova rura vlazna. Kazdy den ine prejavy. Nestastni som z toho auta uz…