Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Froli,

Zdravím všechny. Mám dotaz ohledně těchto funkcí. Obě funkce mám zapnuté a vypínáč v poloze auto. Někdy když jdu k autu večer odemču a světla se nerozsvítí někdy zase jo. Nebo přijedu večer vypnu zapalování vytahnu klíček světla svítí vytahnu např věci z auta cca 30 vteřin zamču světla zhasnou. Jinak čas mám nastavený na 30 vteřin. Za 10 minut jdu zpět k autu odemču a rozsvítí se jen interier a lampičky pod zrcátama. Tak nevím co to je.... Jak to má fungovat vubec? Pokaždé když je tma odemču a zamču má se to rozsvítit jo?

• Líbí se mi
    • 6 odpovědí
    • 12,6tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Jan Wojnar,

Po zamknutí vozu začne slabě blikat vypínač varovných světel. Řešil někdo?

3. Zahájeno uživatelem jojo1979,

Zdravým. Mám problém so snímačom neutrálu. Auto má manuálnu prevodovku a snímač slúži na START-STOP systém. Pri preradení rýchlosti mi zobrazí na displeji Závada START - STOP systému. snímač je vymenený ( nový ) chyba sa prejaví aj tak. Pri neutrály a kontrole chýb diagnostikou je všetko OK. Problém nastáva až pri radení . Viete poradiť čo stým ??? Ďakujem.

• 1 odpověď
    • 5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Péťa Kasal,

Ahoj, kde všude má motor CFFB (2.0tdi 103kw cr 2.gen) ukostření ? Stává se mi že mi pohasínají světla při studených rozjezdech při vyřazení, altík dává 13,8-14,9V. Vím o jednom místě a to je z mínusového pólu baterie na kostru a dál je kde všude - na kostře ?

• 0 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Woodis,

Dobrý deň, môžte mi prosím poradiť dnes som chcel otvoriť kufor na seperbe 2 fl combi 2013. Kufor sa otvoril asi 40cm a hneď sa zavrel, nevie niekto poradiť čo by to mohlo byť?

• 5 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Likkyss,

Ahoj, druhej dotaz na ventilaci... Přespávali jsme v autě a komplet se nám zamlžily skla. Vím, že jde otočit klíčkem a spustit větrák bez nastartování motoru, ale to předpokládám bude hodně žrát baterku, protože běží všechny systémy, je možnost to nechat zaplý na jednu čárku bez ničeho jinýho? Díky moc :-)

• 7 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem martik007d,

Zdravím, přestalo se mi vypínat vnitřní osvětlení. Při zamknutí zhasne, ale už se světla pomalu neztmavují. Zhasne to okamžitě a po nastartování světla svítí po celou dobu jízdy a nereagují ani na vypnutí tlačítky v kabině. Může to být komfortní jednotkou ? Nesetkali jste se s tím někdo? Děkuji za odpovědi. Škoda superb 103kw 2011 kombi

• 12 odpovědí
    • 9,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Šimon J,

Dobrý den, potřeboval bych prosím radu. Asi 14 dní zpátky jsem si koupil Superba II r.v.2009 2,0TDI 125kw (CBBB). A začal jsem s drobnými úpravami. Vyměnil jsem osvětlení interiéru za LED žárovky a nastal první problém se kterým bych potřeboval poradit.. Když jsem vyměnil LEDky v prostoru nohou a horní osvětlení ve předu, vše svítilo v pořádku. Ale když jsem vyměnil osvětlení vzadu nahoře, snížila se intenzita svitu na minimum a vůbec nevím čím by to mohlo být.. Zkoušel jsem dát do zadu nahoru původní žárovky, ale už ani ty nesvítí..Neví někdo čím by to mohlo být? Předem moc děkuju za Vaše rady

9. Zahájeno uživatelem Pitbu11,

Zdravím všechny, mám prosbu a už jsem s toho velmi nasra*tej... Mám radio od číňana, je to android viz foto... (žádný manuál ani návod, nebyl u rádia) Kód/Pin jsem zjistil (3368) Nevíte prosím někdo jak rozchodit přední kameru na DVR. Kamera normálně funguje na přepnutí na AUX IN nejdřív jsem měl problém s tím, že rádio psalo ( Během jízdy se prosím nedívejte na video - Please do not watch video while driving). Tak to jsem vyřešil připojením kostry na ruční brzdu (GND+BRAKE) tím jsem vyřešil, že kamera funguje, ale nemohu rozchodit to DVR a ano rádio tu funkci má ... viz foto... Jinak k rádiu mám dva sv…

• 5 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem spacik,

Ahoj, da se nejak vypnout automaticke setreni zadniho okna? Po nastarovani (staci otocit klickem bez nastartovsni) vzdy automaticky jednou setre. Predek to nedela. V menu mam automacky zadni sterac vypnuty - nema vliv. Mam SII combi 2.0 TDI 4x4 DSG z 2011. Jestli je tu na to tema, omlouvam se - prehledl jsem. Diky za info.

• Pozitivní
    • 28 odpovědí
    • 14,5tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem miha-cudrman,

Ahoj všichni. mam 14 dni SII 2.0 TDi 103kw. v autě, které jsem koupil již jeté, je i systém START / STOP. je mi jasný jeho přínos v šetření paliva a ve vypouštení splodin. ALE máte někdo zkušenost co toto udělá s motorem??? s baterií, se svíčkami??? když to vemu v průměru na 1 den jízdy, tak má moje auto o cca 8 - 12 startů více (stání na semaforech) nebude moje " uhíková stopa " nakonec vyšš,í když budu muset dříve koupit nové svíčky, novou baterii a co motor??? neuškodím nakonec přírodě víc i tím, že budu více spotřebovávat tyto produkty, které musel někdo někde vyrobit, a expedovat???

• 5 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  12. Potřeboval bych vyřešit problém s nízkým dobíjecím napětím, které pokračuje i po výměně regulátoru napětí. Za 5 let provozu mám v autě již 3. baterii! Poslední 2 měsíce se zabývám měřením nabíjecího napětí, které mi přišlo dost nízké. Před výměnou regulátoru: Nabíjecí napětí alternátoru (měřeno na svorkách baterie a pak i při jízdě voltmetrem v zapalovací zásuvce) vypadalo zhruba takto: 14,1 V po dobu asi 3 minut po startu - předpokládám, že baterie vlivem většího vnitřního odporu nebere tolik proudu... 13,8 V - 14,0 V při běžné další jízdě s nezapnutými spotřebiči (tedy jen denní svícení, ventilátor), bez Columbusu a jakéhokoliv vyhřívání... Když zapnu spotřebiče (…

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 45,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Patrik Supík,

Zdravím, mám menší problém a chtěl bych se poradit. Mám superb II, sedan, . r.v. 2009, 1,8 Tsi a nedávno mi začal blbnout kufr. Mám twindoor a nejde mi otevřít víko kufru a nefunguje mi ani twindoor manuálně dotykem s tím že víko kufru můžu, ale otevřít dálkovým na klíčích. Zkoušel jsem už vyměnit pojistku, ale nepomohlo to. A chtěl bych se poradit co by to mohlo být, popř. kolik to bude stát, ještě než pojedu do servisu, abych nebyl překvapený. Díky moc za rady. Patrik

• Pozitivní
    • 19 odpovědí
    • 34,9tis zobrazení
  14. Dobrý den, ráda bych se zeptala, snad už možná někdo řešil stejný problém. Po napíchnutí auta na diagnostiku (servis deklaroval VW diagnostiku, ale nebyli jsme v autorizáku) bylo možné nahlédnout do všecho krom RJ centrálu a komfort systému, tzn. přístup byl odepřen. Centrál je funkční, vše bylo vyzkoušeno na místě. Přístup byl odepřen taky do kontroly ujetých kilometrů, což asi s centrálem přímo nesouvisí. Co od toho máme očekávat? Je nutné jednotku vyměnit, když vše funguje, jenom nelze vejít do nastavení? Děkuji předem.

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem DonnJarda,

Zdravím všechny.. Mam takový problém stím že mi přestaly zamykat zadní dveře. Projel jsem zde forum a vědčina píše o problému jedných dveří ve vědčině problem v kabelaži ale mi prestaly jít obě součastně.. pojistka je dobrá, funguje mi i ovl. oken, jen co nejde u obou dveří je podsvícení vespod dveří.. A všml jsem si že ta blikajici dioda na řidičovych dveří při zamknutí několikrat rychle zablika pak cca 20 sek. trvale svítí a pak problikavá normalně. Setkal se stím někdo ? Dík za rady.. diagnostika mi vyhodila: Address 42: Door Elect, Driver (J386) Labels: 7N0-959-793.clb Part No SW: 7N0 959 793 A HW: 7N0 959 793 A Component: TSG FA …

• Líbí se mi
    • 9 odpovědí
    • 15tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem pokornja,

Ahoj, všiml jsem si jedné zajímavé věci a chtěl bych vědět, která varianta je správně :) Mám S II facelift a už párkrát jsem si všiml, že když potkám nějakého svého kolegu ve dne na křižovatce, zhasne mu denní svícení na té straně, kde bliká blinkr. Já toto chování u svého auta nepozoruju, naopak mi denní svícení pouze pohasíná, ale svítí dál při blikajícím blinkru. Není mi tedy jasné, jaktože se někomu světla chovají tak a jinému zase jinak. Díky za rady!

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Mikehladas,

Zdravim, nevite nekdo, co by mohlo zpusobit, ze tahle hlasva vyskakuje na MFD? Zacalo se pri jizde samo odemykat(zamykat) blika kontrolka svetel(svetla sviti), nejdou stahnout okynka, nejde ovladat stresni okno, obcas se otevrou 5te dvere, nejde odemknout pomoci DO, ale musim natvrdo rucne.... Dik za prispevky

• 4 odpovědi
    • 7,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem mirda646,

Zdravím všechny. Píši kvůli rozporu mezi návodem a skutečností u mého auta. Dle popisu v manuálu (S II r.v. 8/2010) by se při světlech zaplých na automatiku a stěračích v poloze cyklování (dle dešťového senzoru), měly za deště (i za dobrých světelných podmínek) po cca 10 s automatického cyklování stěračů přepnout denní světla automaticky na potkávací (po cca 4 min. bez cyklování přepnout zase zpět na denní). Tak mi to však bohužel nefunguje. K automatickému přepnutí dojde až když zapnu stěrače na nucené stírání (do druhé polohy páčky stěračů). Byl jsem s tím i na reklamaci, ale koukali na mě jak na marťana co po nich vlastně chci. Ani za 3 měsíce nezjistili, jak to má…

19. Zahájeno uživatelem bigboban,

Na tachometru mi přestala svítit hlavní ručička což je po tmě dost na prd. Potkal to už někdo? Případně můžete odkázat na nějaký postup, minimálně jak demontovat tachometr nebo ještě lépe jak se dostat k tomu podsvícení?

20. Zahájeno uživatelem FishCz,

Ahoj, Mam S2 combi rv 2012, mlhovky kombinovane s dennim svicenim. Vcera mi cestou do prace pocitac zahlasil problem s zarovkou denniho sviceni. Problem zahlasil i po opetovnem nastartovani. Bohuzel jsem nemel cas to jit zkontrolovat protoze jsem musel stihnout vlak. Odpoledne, kdy uz bylo horko, pocitac zadnou chybu nehlasil a zarovka normalne sviti. Posledni dobou u nas prselo dost a v nedeli jsem s nim projizdel tou silenou prutrzi. Je mozne ze mi tam nekde zateklo/zateka? Jsem laik, Supa mame par mesicu, takze ocenim detailnejsi rady. Diky vsem

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem pokornja,

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné „promazat“ nějakým bezpečným způsobem oblast otáčení klíčku ve spínací skříňce. Pozoruji ztížené otáčení klíčku ve skříňce při vyšších letních teplotách – prostě to dost drhne. Jakmile je zima, je to ok. Pokud by bylo možné to nějakým způsobem trochu máznout (např. grafitovým sprejem), bylo by to super. Jen bych měl rád jistotu, že tímto úkonem neublížím něčemu v útrobách. V servisu mi na to řekli, že se musí celá spínací skříňka vyměnit... Setkal se s tím už někdo? Díky za jakoukoli radu.

22. Zahájeno uživatelem Garfield RS,

Zdravím,chtěl bych na S2 combi před face vyměnit žárovky ve zpátečkových světlech za ledkové.Patice je tam T10?A co jsem našel na netu,tak jsou psány jako parkovačky,tak mám obavu,aby nesvítili málo (slabě) jako parkovačka.Podle čeho vybrat vhodnou?

23. Zahájeno uživatelem Octavia66,

Zdravím, prosím všechny o radu jakou diagnostiku vybrat ke koupi do 3000Kč? Potřebuji to na Superb 2 CR a pokud možno i na auta do roku 2016+/- Nechce se mi věřit že by fake Delphina mohla zvládnout to co se tam píše. Tak vás chci poprosit o radu, jestli s tím někdo máte zkušenosti. Slyšel jsem hodně o VAGu, ale ten jsem nikdy neměl v ruce, tak těžko říct. Důvod proč si ji chci koupit je ten, že mě fakt štve, když si nemůžu ani vyměnit paliváč bez dia. a riskovat se mi klasickým způsobem moc nechce. Takže minimálně to odvzdušnění by to mělo dávat. Předem díky za jakoukoliv radu.

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem FrontVypla,

Zdravím všechny :) Odešel mi motorek spolujezdcovi sedačky pro pojezd dopředu/dozadu. Kamarád se mi na to koukal a říkal že motorek jde koupit jen s celým tím pojezdovým ústrojím a cena by měla být cca 10tis. Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte o někom kdo by tyto prodával samostatně? Jedná se o superb 2, 2014

25. Zahájeno uživatelem novaservis,

Dobrý den,jdu za Vámi s velkou prosbou. Oba xenony na supu se mi ze vnitř rosí a teď pravý zřejmě odešel. Budu muset asi koupit nové světla? Koukal jsem že světla na něj jsou i na H7 žárovku. Dají se zaměnit kus za kus na místo xenonu aniž by mě to dělalo nějaký bordel? Díky

• Pozitivní
      • Díky
    • 4 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.