Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ostatní

1. Zahájeno uživatelem Peter Martis,

Ahoj profíci Neviem či som založil správne téma (alebo či je na správnom mieste) ale potreboval by som pomôcť. Chcem kúpiť škoda Superb 2 a potreboval by som zistiť čo najviac (km, výbava atď.) VIN: TMBJE73T2B9041474 Ešte raz moc ďakujem.

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Trochu mě zarazila fotka Superbu z UK... přijde vám normální, že ruční brzda je na straně spolujezdce?

• 13 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  3. Nutné na některých parkovištích, aby se to dalo pošoupnout

• Líbí se mi
    • 15 odpovědí
    • 5,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem mgazda,

Mozna to nekoho zajima, me ted urcite. Objednal jsem noveho superba se zvyhodnenim. Osloveno bylo vice CZ autosalonu, slevy u vsech vicemene stejne. Vybrali jsme prodejce, objednali vuz a az pote se mi ozval jeden z autosalonu s dalsi nabidkou, ze by mi dali slevu jeste i o 50tis nizsi. Auto bylo uz objednano, a tech 50tis mi prislo spise jen aby me nastvali... takze zacnu: cena vozu 930.000,- sleva: 80.000,- (8,5%) celkova cena: 850.000,-

• Pozitivní
    • 71 odpovědí
    • 27tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem radhola,

Všechny zdravím a prosím o radu, koupil jsem supa 2010 125 kW. Když je zapnuté nezávislé topení,tak to strašně hučí,je to skoro slyšet více jak motor.Pokud vypnu motor a bufik dobíhá je to hrůza,lidi co jdou kolem,tak se otáčí co to je. Jak by to mohlo jít opravit? Předem děkuji za rady.

• 17 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem miro84,

Pouze pro Active a Ambition

• 7 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem suri.,

Ahoj , môžem poprosiť niekoho o oskenovanie servisnej knižky k SII na začiatku kde sú všetky servisné intervaly ? ďakujem

• 6 odpovědí
    • 6,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Prosím o radu, ohledně zabezpečení Superba. Parkuji na ulici v Praze. Neobjednal jsem zámek řadící páky, protože jsem jej měl posledních 13 let a v poslední době jsem ho stejně moc nepoužíval. 1) Mám možnost si buď připlatit GAP (pojištění pořizovací ceny vozidla) - asi za 500 Kč měsíčně, tj. 6000 Kč ročně při objednání na 5 let. (Jinak pojíštění bude s 1% spoluúčastí) 2) Pořízení Sherloga, od známého (převod smlouvy), pořizovací hodnota asi 10.000 Kč, roční poplatek kolem 6000 Kč ročně. Ale nelíbí se mi nutnost "přihlašování" před jízdnou. Díky za rady.

• 4 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem night-man,

Zdravím lidičky, prosím nemá někdo dílenskou příručku na Superba II 2.0 tdi, 125kw? Myslím tu co mají ve Škodovce? Díky všem :-)

• Pozitivní
    • 22 odpovědí
    • 29,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem micar,

má někdo přehled jestli se to ještě vyplatí koupit novou škodovku např v německu ?díky

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  11. Host a_sdfg
    Zahájeno uživatelem Host a_sdfg,

Ahojte, premyslam nad novym Superb. Neviete ake su priblizne dodacie lehoty?

• 3 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Humik,

Ahoj, Rád bych sehnal někoho kdo je schopen sehnat i namontovat multifunkční 4 ramenný volant do Superb II - 06/2010 - je tam rádio Bolero. Nyní je tam 3 ramenný volant ze sportovního paketu - takže stačí sehnat volant bez Airbagu. Jsem z Prahy, po Praze nebo Středočeském kraji dojedu - ideální je pro mě víkend, nebo večery. Díky za nabídky nebo tipy :-)

• 2 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  13. Ahoj, Mám ve výbavě signalizaci opotřebení brzdového obložení a signalizaci poklesu tlaku v pneumatikách. Jsou ty funkce vůbec reálně využitelné? Nebo to signalizuje skutečně limitní hodnoty pro blbce, kdy neslyší že brzdy dělají bordel a necítí v řízení, že má téměř vypuštěné kolo. V servisu mi bylo řečeno, že signalizaci brzd signalizuje častokrát až tehdy, když auto prakticky nebrzdí, což se mi nechce moc věřit.. S tlakem v pneumatikách je asi problém obecně (už se tu o tom více psalo v sekci Octavie II, kde zkušenosti ukázali, že pokles tlaku musí být fakt masivní). Co si o tom myslíte?

• 4 odpovědi
    • 4,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Crake,

Zdravim chlapaci, mam na Vas velikou prosbu - rozhoduji se poridit noveho SIIC, ale zatim bojuji s barvou... Libi se mi barva BEZOVA - SAHARA (tu jsem mel moznost videt), ale zaroven ze zvlastniho lakovani se mi libi zelena AGAVE, modra MYSTERY popr. TITAN - nemate nekdo fotky nebo nevidel jste nekdo tyhle barvy zive a jak to vypada na supovi??? A jeste jeden dotaz - bezova sahara na novem SIIC se shodna barva co se davala pred casem na OII i Superb 1. generace nebo se zmenil pigment? Dekuji predem za jakekolivb informace.

• 3 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem brunilda,

Dobrý den, nevíte někdo náhodou jak dlouho je čekačka na SII?

• 10 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem stankra6,

Dovolil jsem si založit nové téma narazil jsem na Foto tohohle Supa II a nemohl jsem jinak než vám ho sem dát.....Nejsem zastánce tuningu u Superba,ale tomuhle sluší.Pokud se toto téma nehodí může ho admin smazat.Jestli máte také pěkné fotečky sem sněma

• 7 odpovědí
    • 12,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem frydak,

Už ani nevím kde jsem se o této vuni dozvěděl a hlavně jsem nevěřil že dokáže dva měsíce intenzivně vonět.California Car Scents jsem koupil 27.12 011 a vydržela vonět až do dneška.Koupil jsem vuni višen a všem tuto vuni opravdu doporučuji protože vydržela vonět tři měsíce a pořád ještě trochu voní. Ještě malá rada,nutno koupit i s regulátorem.Já dnes objednal znovu višen a zkusím manželce do auta ještě meloun.

• 0 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Martin Bednář,

Ve Světě motorů vyšlo hodnocení a seznam závad SII. http://www.ulozto.cz/8851179/cesky-mb-superb-ii-sm-17-2011-pdf

• 2 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Almazek,

Zdravím, rád bych sebral nějaké zkušenosti před koupí střešního boxu, která mě asi nemine. Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti. Potřeboval bych tam uložit 4-6 párů lyží a rád bych ho využíval i pro cesty v létě po Evropě. Jaká délka,případně typ vám přijde na supa combi optimální. Jsem víceméně rozhodnutý pro Thule, ale ne tak skálopevně, navíc těch typů je i vrámci jedné firmy fůra a orientovat se jen podle reklamních sloganů podle nichž je každý box absolutně dokanalý nechci. Nehledě na to, že i některý modely od Thule v testech nedopadly moc dobře. Tak se chci zeptat s čím jezdíte, jak jste spokojeni, případně co byste poradili. Jak je to s voděodolností boxů? D…

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem frydak,

Ahoj ,chci přejít z mé octavie2 na superba.Mám nabídku koupit bilého supa 1.9 tdi 77kw green line a chci se zeptat co jsi o tom myslíte.Díky za rady a odpovědi.Frýdak

21. Zahájeno uživatelem Andrew,

Zdravim vsechny majitele skodovek, koupil jsem si Superba II Combi 1.8 TSI Ambition - s autoradiem Swing a zajimalo by me jestli prijdu namontovanim Columbuse pres lidi tady ve foru o zaruku. Auto ma 1000 km a dva roky zaruku. Nevim co vsechno se bude muset udelat ale pravdepodobne potrebuju GPS antenu, ramecek na Columbuse? a asi nakodovat Gateway (moc tomu nerozumim ale nekde jsem to tady cetl). Aby mi pak nerekli ze to nebylo namontovano v original servise a kdyz se v tom hrabe nekdo jinej pada zaruka. Poradite nekdo - ma nekdo zkusenosti? Predem dekuju za odpovedi.

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Octavian1,

Mám dotaz ohledně těhly tří ikonek co znamenaji? Je to jen prevzaty otackomer z koncernu nebo se planuje ACC - adaptivni tempomat jako u passatu, a co to je za tu ikonku toho klesajiciho auta?

• 1 odpověď
    • 4,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem stoca,

Ahoj, má někdo nějaké informace k modelovému roku 2012? Popř. neví někdo kdy bude facelift Superbu II? Díky moc:)

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Prochy,

Zdravím, tak už jsem taky koupil Superb II s motorem 1.8 TSI ve výbavě Ambition, navíc s pár prvky Elegance. Zatím foceno pouze mobilem, tak se omlouvám za kvalitu.

• 21 odpovědí
    • 6,7tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Tomino Men.,

Zdar, pripravil som si pre vás dvoch superbíkov. Som zvedavý na vaše komentáre Chcel som to dať do Virtual Tuningu, ale to si nikto neprezerá. Inač, neviete, či sa ten Superb Combi Scout vôbec bude vyrábať??? Kolesá sú Trifidy, akurát 19". Upravené sú hlavne nárazníky, autá sú znížené a naklonené do predu, potom liftback má upravený kufor, combi "striešku". Myslím, že celok dopĺňa aj celkom vkusná nálepka "škoda motorsport - vrs". Stmavené svetlá a sklá sú samozrejmosťou Motor si tam predstavujem 3,6 V6 FSI, akurát nie 260HP, ale 300HP z Passatu R36 a prevodovka s radením na volante Dovolím si tvrdiť, že by to dosť bralo predaje Audi RS6..

• 10 odpovědí
    • 6,9tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.