Přejít na obsah

CITIGO

Škoda Citigo a Citigoᵉ iV

Fora

1. 493

ŠKODA CITIGOe iV začíná 124 let po založení společnosti nová éra automobilky ŠKODA AUTO. Tento čtyřmístný mini vůz je první sériově vyráběný vůz ŠKODA, který je výhradně poháněn elektromotorem o výkonu 61 kW.

536

• Aktuální příspěvky

• Bud rad ze tam mas aspon neco 😂
    • necekal bych tam nic aktuálního ..   
    • Je to vše o výbavě a o tom, zda prodejce nemá náhodou zadán do výroby podobný vůz u kterého může ještě změnit konfiguraci.
    • Já mam najeto cca 73 tisic (auto je ještě v záruce 100Kkm / 5let). Pokud aktivuji Travel Assist a dotyk funguje hned po aktivaci, tak pak funguje celou dobu kdy je využíván. Není to tak, že najednou přestane dotyk fungovat. A pokud aktivuji a nefunguje, také pak nefunguje stále, než jej třeba nevypnu a neaktivuji znovu, kdy třeba zase začne fungovat a pak zase funguje už pořád.  Jak jsem psal, jak kdyby tam byla nějaká podmínka. Myslím, že kdyby volant odcházel, tak že by to prostě i při funkčním dotyku najednou přestalo reagovat atd. Toto mi teda zatím nedělá.   Jinak pokud dotyk funguje, tak se stačí dotknout lehce úplně kdekoli po celém obvodu volantu (vně i zevnitř) . Stačí i jednou rukou držet vespod volant lehce dvěma prsty a palcem proti sobě.  Hláška kdy dotyk nefunguje a musím pohnout volantem se objevuje cca po 10 sekundách. To je pořád stejné.
    • Asi spatnej prodejce. Objednano exclusive selection combi 1,5tsi dsg 12.2.2025 a tenhle tyden by se melo vyrabet, pristi tyden na salonu...
  • Vytvořit nový...