ŠKODA CITIGOe iV začíná 124 let po založení společnosti nová éra automobilky ŠKODA AUTO. Tento čtyřmístný mini vůz je první sériově vyráběný vůz ŠKODA, který je výhradně poháněn elektromotorem o výkonu 61 kW.
Já mam najeto cca 73 tisic (auto je ještě v záruce 100Kkm / 5let). Pokud aktivuji Travel Assist a dotyk funguje hned po aktivaci, tak pak funguje celou dobu kdy je využíván. Není to tak, že najednou přestane dotyk fungovat. A pokud aktivuji a nefunguje, také pak nefunguje stále, než jej třeba nevypnu a neaktivuji znovu, kdy třeba zase začne fungovat a pak zase funguje už pořád.
Jak jsem psal, jak kdyby tam byla nějaká podmínka.
Myslím, že kdyby volant odcházel, tak že by to prostě i při funkčním dotyku najednou přestalo reagovat atd. Toto mi teda zatím nedělá.
Jinak pokud dotyk funguje, tak se stačí dotknout lehce úplně kdekoli po celém obvodu volantu (vně i zevnitř) . Stačí i jednou rukou držet vespod volant lehce dvěma prsty a palcem proti sobě.
Hláška kdy dotyk nefunguje a musím pohnout volantem se objevuje cca po 10 sekundách. To je pořád stejné.