Tak pánové, ollaf má pravdu, Karoq Selection neumí přepínat dálková/tlumená světla. V infotainmentu položka Light Assist není. Při nastavení ovladače světel do polohy "auto" a následném zapnutí dálkových světel se zobrazí kontrolka dálkových světel bez symbolu "A", tak musím přepínat ručně. Se z té Škodovky fakt picnu. By mě ani ve snu nenapadlo, že tohle nepůjde, pač tohle umí i 3-letý obyčejný Hyundai i30 za poloviční cenu Karoqa.
Přátelé, takže situace se vyřešila sama. Proměřil jsem přepínač. Dohledal výstupy. (Díky @TOMUS) Ten je v pořádku. Jal jsem se pro jistotu měřit i napětí na pojistkách. To taky bylo v pořádku. Po umorném přemýšlení, co kde může být. Mě napadla ta nejmíň pravděpodobná věc, kterou jsem měl udělat na začátku. Šel a změřil sem napětí na paticích žárovky. Napadlo mě, zda náhoou žena nejezdila tak dlouho, dokud jí neprdly všechny žárovky. Ano, bylo to přesně tak. Ke mě se pak dostane akorát informace, že ji nesvítí světla. Velice Vám děkuji za ochotu pomoct. Aspoň sem strávil neděli studiem elektroinstalace v Roomsteru a dozvěděl se něco nového...