Elektrika
3 362 témat v tomto fóru
-
Ahojte mam taku vec na Vas ci by ste mi pomohli s touto zavadou. Na Octavke 1,9TDi sa rozsvietia smerovky na celej vodicovej strane a nefunguje DO na zatvaranie centralu. Central je original a nie dorabany. Ked vyberem poistku od centralu, smerovky zhasnu. Podotykam ze len na vodicovej strane a svetlo je neprerusovane... Smerovky inak normalne funguju.. Stretli ste sa uz nekto s niecim podobnym? Dakujem za kazdu info.
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Přestal mi chhodit display, některé části nesvítí. Vyndal jsem ho ven a kuchnul. Ale teď na co se zaměřit? Nesvítí mi, respektive jen částečně, levá půlka(blíž řidiči). Odborníci, prosím o pomoc, co s tím teď?
-
- 31 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
-
chcel by som sa spytat, aky kabel by mal byt pouzity na diagnostiku, teraz mam na jednej strane seriovy(RS232) a na druhej podomacky 5 pin OBD2 - VAG 311-2 mi ale najde len motor, ABS a radio, to je tak vsetko, kde je problem? dik. octavia 1.9 tdi 90k, 2004 ALH motor
-
- 8 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdarec... Prosim vas vi nekdo kde se daji sehnat microspinace do centralniho zamikani??? (k zamkum) Koukal jsem na spousty temat a uprav cent.zam.,ale nevsiml jsem si kde to jde koupit ci poresit.... Kuju predem i zadem za odpoved...
-
- 19 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
čím je danej jazyk navigaci, je to cédem s mapou nebo typem navi, mám tu barevnou v jiném tématu označenou jako DX ale je v anglině ne že by to katastrofální ale čeština by byla lepšejší
-
- 12 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, jednoho krásného rána mi začala po nastartování svítit kontrolka viz. obrázek a svítí celou dobu jízdy a pří dalším nastartování opět. Pochopil jsem že mám asi něco s airbagy...ale co? Neboural jsem a ani jsem se nehrabal v elektrice.... PS: Oktu mám 4 měsíce
-
- 4 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, rád bych se zeptal odborníků z forá na otázku ohledně handsfree sady pro nokiu 6310i jedná se pravděpodobně o CARK-91. Kamarád koupil ojetou toyotu a protože má jiný telefon, tak mi tuto sadu vymontoval a poslal. Zapojení není snad složité, jsou tam jen 4 kabely, spíš by mě ale zajímalo umístění jednotlivých komponet. Kam se má správně umístit junction box, je možné místo speakeru co je u sady napojit to přímo na reproduktory radia? Popřípadě jak se přidělává správně držák na samotný telefon? Marně jsem sháněl na Internetu nějaký návod k této handsfree sadě, popřípadě nějaký návod jak ji namontovat do Octavie. Myslím že podobné odkazy tu chybí. Děkuji moc a dou…
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Nejde mi vnitřní cirkulace vzduchu, nesvítí ani podsvícení toho "knoflíku". Poradíte někdo, co s tím, že to vyškubnu?
-
- 3 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
jde to domontovat do 1.6 75kW r.v.2002 s maxidotem? Na kolik to tak vyjde?
-
- 6 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
chlapi zajímalo by mě co se dá vagem nastavit (aktivovat)? předpokládám, že se dá nastavit zamčení auta po rozjezdu a odemčení po vyndání klíče ze spínačky na fábce mě při zapnutých stěračích a následným zařazení zpátečky otřel zadní strač okno, jde to i kokty? a co lze ještě nastavit mám 1,9 tdi 66kW v leganci r.v.2001
-
- 4 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Při prohlídce motorků jsem se nestačil koukat. Dva na oko stejný motorky, ale jeden má přívod od světel a druhý z opačné strany. Takže soudruzi , na OCT 2 jen otočily konektory a je vyřešeno. Jen tak by mě zajímalo, jestli jsou taky stějně drahý. Jinak z OCT2 jde napasovat , jen se trochu ohne ten konektor
-
- 7 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
-
Jdou nějak proměřit multimetrem zapalovací kabely, jestli není nějaký v háji?Jak na to?
-
- 4 odpovědi
- 4,7tis zobrazení
-
-
Mám oktávku r.v.2002 s komfortkou 799B a nově i s dálkovými ovladači 1J0 (3 tlačítka). A jelikož mám na ovladačích tlačítko na odskok kufru, tak bych ho rád zprovoznil. Co je třeba vyměnit, dodělat, nastavit a tak?
-
- 5 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravím. Mám škoda Octavia combi 1,9TDi. Potřeboval bych stahovačku na levý zadní okno. a pak mam problém se zamykáním. Aby se mi rozblikala kontrolka ve dverich, tak někdy musím otočit klíčem i 4x a dokonce poslední dobou mi centrál nefunguje vubec. Prostě jdou zamknout jen dvere u ridice a kdyz chci vsechny dvere, tak musím zamknout central od spolujezdce. Čím to muze byt? Predem díky za radu
-
- 9 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
mam octavii r.98 1.6 (75kw) a mam nasledujici problem, kdyz neni nastartovano a rozsvitim potkavacky, tak sviti jenom prave svetlo, kdyz rozsvitim dalkove, rozsviti se obe dve dve a kdyz pak nastartuji, to prave nabere na intenzite sviceni a najednou se rozsviti i to leve na potkavaci svetla... zkousel jsem menit zarovku a kontrolovat pojistky, nic nepomohlo
-
- 4 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
...aoj... http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.h...fb4b4fa6e8d8dec Totok bych chtel zapojit do oct.1 ktera ma centralni zamykani na dalku.Muzete mi poradit nejake vase zkusenosti ci rady nebo barvy dratu??? Chtel bych aby to chodilo na ty ovladace nove,od alarmu. Schema zapojeni a navod je na uvedene strance dole Word,Acr.Rea. dekuji predkem i zadkem....
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
... pro Octavii1 po faceliftu MR2001 a vice Ahoj vsem nevite nekdo oznaceni airbag jednotky nove generace pro 1 bag (pouze ve volantu) ? Da se u jednotky pro 2 bagy deaktivovat bag spolujezdce aby jednotka nerozsvecovala kontrolku na palubce (maxidotu) ? Umi pripadne nekdo sehnat?
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
Mám problém na Octavii 1.9 Tdi, rok výroby 1997. Při zamčení dálkovým ovladačem zůstanou blikat pořád varovky a rozhouká se alarm. Zkousel jsem znovu pozavírat všechny dveře i kapotu ale stále nic. Taky se mi jednou stalo, že mi z ničeho nic začaly varovky blikat a nešly vypnout a auto nešlo zamknout. Občas se také stane, že nejdou některé dveře otevřít. Nevíte kde by mohl být problém????
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
Cauky, nemáte někdo naprodej za rozumnou cenu nefunkční přístrojovku?chci to na pokusy.Díky
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Slyšel jsem neco otom že při diagnostice motoru na bloku 13 jsou hodnoty které udávají množství vstřikovaného paliva v zavislosti na opotřebení motoru. Podle tohodle opotřebení dostává valec víc paliva aby se udržel pravidelný chod. Máte stím nekdo zkušenosti? Dík za rady
-
- 12 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
-
Ahoj. Jak startuju svoji oktávku (1,8 92 kW). Stává se mi jedna vec. Jak dvakrat otocim klickem rozsvítí se mi kontrolky. A jedna znich je i zlutá kontrolka imobilizeru. A sem tam se stane ze mi misto toho aby svitila nepretrzite, problikává a potom auto nejde nastartovat. Prosím moc o pomoc nebo radu. Dekuju Tom p.s piste i na mejl prosím tomasnoga@seznam.cz
-
- 3 odpovědi
- 6,7tis zobrazení
-
-
Mám Oct 1.6/74kw a dle výrobce mám baterii 44Ah. Kamarád si koupil tu samou, a při prohlídce v servisu mu řekli, že tam má slabou baterii (44) a že ji má vyměnit za 55ku. Důvod: téměř vše v elektrice a baterie je na to slabá. Oba jsme je kupovali starší. Jak jste na to vy? Díky.
-
- 8 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Prosim o radu. Mam novu O1 Tour a chcel by som si do nej dat alarm. Mal som taky alarm v O1 r.v. 98 a vsetko bolo ok. Lenze toto nove auto ma inu r.j. komfort systemu a iba jeden 23pin konektor. Oznacenie jednotky je 1C0 959 799. Jablotron kaze napojit alarm na r.j. na pinoch: 7-zamknutie 13-odomknutie nezapajat - batozinovy priestor 10-kluc zapalovania 21-osvetlenie interieru Smiech ma presiel ked som rozobral auto a zistil ze pin 7 a 13 je na r.j. nezapojeny! Prezradi mi prosim niekto kde sa uvedene 4 signaly nachadzaju? Viem, v najvacsej nudzi by som to mohol odsledovat, ale "simply clever" sa rozhodol setrit drahe kovy a kable s konektorom su extremne kratke…
-
- 14 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-