Lukas2609 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Zdravím. Mám škoda Octavia combi 1,9TDi. Potřeboval bych stahovačku na levý zadní okno. a pak mam problém se zamykáním. Aby se mi rozblikala kontrolka ve dverich, tak někdy musím otočit klíčem i 4x a dokonce poslední dobou mi centrál nefunguje vubec. Prostě jdou zamknout jen dvere u ridice a kdyz chci vsechny dvere, tak musím zamknout central od spolujezdce. Čím to muze byt? Predem díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myty Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Stahovačka na vrakáči cca 1000-1500, dá se koupit kolem litru i jen funglovka mechanická část v autodílech. Jinak když budeš kupovat na vrakáči, pohlídej si stejné obj. číslo, aby Ti s tím komfortka uměla makat, případně pak prohoď mozky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas2609 Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 Jojo. Dík a co druhá část dotazu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolešo Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Mikrospínač v zámku LP dveří Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awe_cz Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Stahovačka na vrakáči cca 1000-1500, dá se koupit kolem litru i jen funglovka mechanická část v autodílech. Jinak když budeš kupovat na vrakáči, pohlídej si stejné obj. číslo, aby Ti s tím komfortka uměla makat, případně pak prohoď mozky. Tomu rikam zlodejina, kdyz stoji nova 1200,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas2609 Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Kde stojí nová 1200? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myty Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Za těch 1200,- máš tak maximálně tu novou mechanickou část, nikoliv komplet s motorkem a jeho mozkem. Jestli seženeš za 1200 komplet, beru jich vagón Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myty Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Jinak zrovna jsem přijel z vrakoviště a pokud by někdo potřeboval, mají tam komplet stahovačky za 1000,- Bohužel už jen 2.5 generaci co bylo na 3 gen jsem vybral Jo jinak je to v Havrani u Mostu, když by někdo potřeboval můžu zakoupit a zaslat, občas jedu okolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacob111cz Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 a motorek centralu do levych zadnich dveri ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myty Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Mám navíc motorek stahovačky z levých zadních dveří, zatím bez mozku až to překopu bude s mozkem 2.5 gen. Centrálovej motorek nemám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts