Jump to content

Pár závad na Oktávce-stahovačka,....

Lukas2609

Recommended Posts

Zdravím. Mám škoda Octavia combi 1,9TDi.

Potřeboval bych stahovačku na levý zadní okno. a pak mam problém se zamykáním.

Aby se mi rozblikala kontrolka ve dverich, tak někdy musím otočit klíčem i 4x a dokonce poslední dobou mi centrál nefunguje vubec. Prostě jdou zamknout jen dvere u ridice a kdyz chci vsechny dvere, tak musím zamknout central od spolujezdce. Čím to muze byt?

Predem díky za radu

Stahovačka na vrakáči cca 1000-1500, dá se koupit kolem litru i jen funglovka mechanická část v autodílech. Jinak když budeš kupovat na vrakáči, pohlídej si stejné obj. číslo, aby Ti s tím komfortka uměla makat, případně pak prohoď mozky.

Stahovačka na vrakáči cca 1000-1500, dá se koupit kolem litru i jen funglovka mechanická část v autodílech. Jinak když budeš kupovat na vrakáči, pohlídej si stejné obj. číslo, aby Ti s tím komfortka uměla makat, případně pak prohoď mozky.

Tomu rikam zlodejina, kdyz stoji nova 1200,- ;)

Jinak zrovna jsem přijel z vrakoviště a pokud by někdo potřeboval, mají tam komplet stahovačky za 1000,- Bohužel už jen 2.5 generaci co bylo na 3 gen jsem vybral :) Jo jinak je to v Havrani u Mostu, když by někdo potřeboval můžu zakoupit a zaslat, občas jedu okolo.