Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem horca,

Cus. Mam jenom dotaz. Jsou ve svetlech v Octavce MR2001 H4ky? Díky za rychlou reakci.

• 6 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem imotep,

při sešlápnutí brzdového pedálu se rosvítí kontrolka zadnich mlhovek někdy.dik všem za radu.cau

• 4 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem ruprecht,

Zdravim,stala se mi takova prekerka.Mam imobilizer jablotron radio .Dvere jsou bez vlozek.Dalka prestala fungovat.Nevite jak rozume se lze dostat do auto a pak nejak vyradit ten imobilizer?

• 7 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem TomasB,

pánové, v audině manželce blbne display který ukazuje nastavenou teplotu u automatické klimy. Některé čárky se nezobrazují a těžko se pak čte teplota, která je nastavená. Nevím, jestli to nějak souvisí, ale došlo k tomu když se ochladilo a začalo pršet začátkem srpna. Kdyby to ale bylo nějak navlhlé, tak by to přece už dávno vyschlo. Čím to je a jak to odstranit?

• 14 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Kryšot,

Ahoj. Potrebuji vedet, zda se da koupit tento dil

• 5 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem davidecek19,

Kde prosim stahnu VISKU. Diky

• 3 odpovědi
    • 11,8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem stanno,

Mám problém. Autí občas nejde nastartovat - pootočím klíčkem, kontrolky se rozvítí tak jak mají, po chvíli zhasnou (žhavení, ASR, imobilizér...) kontrolka dobíjení svítí dál a nic, startér ani neťukne. Za nějakou chvíli je startování v pohodě. Někdy při jízdě motor zhasne, někdy naskočí hned, někdy zase musím čekat. Vše je stále častější. V servisech mi řekli je třeba vyměnit elektroinstalaci, něco je asi zkorodované. Cena prí 50.000,- do Octavky 1.9. Tdi. (když jsem se v servisu Škoda zeptal co tomu je tak jeden mladej technik mi řekl "je to rozbitý") - chudák - to jen taková vložka. Zajímalo by mě, zda se elektroinstalace liší třeba jen např. ostřikovačema na světla,…

• 7 odpovědí
    • 8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Slon,

lidi průser. Zblnul mi central. Nechce se zamykat, když dám klič do polohy zamknuto tak mi to zamkne jenom troje dveře a to řidičove a obě zadni. Spolujezdec zůstává odemknuty a sefemod se nespustí. Maximalně jak dam klíč do polohy odemknuto a pak když to okamžitě zamknu tak se pozamyka všechno a spustí se i ten safemod. Vyndal se cely vehement se spolujestcových dveří a stejným způsobem dokážu spustit nebo nespustit ten safemod a to i bez toho centralu. Je to možné, muže být chyba v nějaké řídici jednotnce, jde to zjistit pomoci nejakého toho VAGu. Nebo nestalo se to někomu z vás?

• 12 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem doktor.j,

Takže ještě jednou . Při zapnutých světlech mi nepíská signalizace otevřených dveří po vyjmutí klíčku a zároveň nesvítí světlo v přihrádce spolujezdce (žárovka je OK)

• 3 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Petr0309,

Ahoj kluci, dneska jsem se trošku hrabal ve VAGu a narazil jsem na pár věcí, které mi hlava nebere. 1. kódování přístrojovky 02142 .... co to sakra je to 02? jinak všechno ostatní je mi jasný 2. test akčních členů přístrojovky - při testu přehřátí kapaliny (nebo tak nějak) to hodí po stisknutí start/další hlášku "CHYBA funkce není k dispozici 3. při změně počtu najetých kiláků podle VIS 2.0 to po stisknutí test vyhodí "ERROR" 4. elektromagnetický ventil na nádobce aktivního uhlí - při testu akčních členu se zdá, že nevyvíjí vůbec žádnou činnost. Auto občas škube (hlavně když je studený) a občas za jízdy přestane táhnout a pak se zas chytne. Tak sem ten křáp odpojil …

• 5 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Marcello,

Ahojte, zaujimalo by ma aky vyznam ma na konektore Autoradia CD Symphony u svorkovnice A kontakt 3 (vlastna diagnostika/vedenie-K). Ja na mojej octe nemam tento vodic v kabelazi vyvedeny. Chcel by som vediet na aku informaciu sluzi. Domnievam sa ze sa jedna skor asi len o overovanie ci dane radio bolo pred odpojenim napr. z autobaterie povodne v danom aute, to znamena ze si to radio ztisti ci nebolo zamanene do ineho vozidla a az potom si pyta pin kod. Tym, ze ja to tam nemam ten kontakt s cislom 3, bude ten pin kod pytat vzdy ked odpojim napr. autobateriu ? Ma tento kontakt aj iny zmysel ? Este jeden dotaz. Na Viacpolovom 20-pinovom konektore C je vystup line out pre pr…

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Jendys,

Zdar skodovaci, mam takovy problem: Kdyz pustim blinkr, tak chvilku blika normalne v pohode a po chvili nahle zmeni frekvenci na strasne rychle nebo naopak uplne prestane blikat tak po 3 bliknutich. Kontroloval jsem, zda neni prdla nejaka zarovka, ale vsechno se zda byt v pohode. Zkousel jsem schvalne pustit nouzovy blikani cervenym trojuhelnikem a to se zda byt v pohode. Nez se vydam do servisu zaplatit zase nekrestansky prachy, tak to zkousim tady zda to nekdo za vas koumaku nevi. Nevim, zda ty blinkry ridi nejaky relatko nebo prerusovac ci jaka elektricka potvora. Kazdopadne se mi zda, ze to cvaka primo nekde uprostred palubky. Tak to je vse a diky predem za pomoc,…

• 3 odpovědi
    • 10,2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Lajos,

Ked pustim klimatronic v rezime auto a tak zacne kolisat intenzita fukaneho vzduchu. Nieco ako ked mate pustenu klimu a otvorite dvere a zacne to fukat viac, ale toto robi pri zatvorenych dverach pocas jazdy hore dole. V servise mi to pozreli a tvrdili nieco o nejakom regulacnom ventile, ze ho nevymenili ale iba nejak vyspravili. To bolo este v zaruke... Co to je, ci je to ono a kolko to moze stat?

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Rossta,

Mám Octu 1,8 T 20V a občas se mi rosvítí kontrolka elektroniky motoru, přitom všechno funguje normálně.V servisu mi vyměnili takovou klikatou hadičku se dvěma ventilky(prý odvětrání motoru) , pak vyměnili ventil odvětrání nádrže a nakonec zjistili u nějakého ventilátoru , který tlačí vzduch při startu do sání , že má utržené nýtky , tak ho sešroubovali. Ale kontrolka se zase rosvítila a za dva dny zhasla sama. Nemá s tím prosím někdo zkušenost , každou radu uvítám .

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem kobi,

Nevíte jak ji mám demontovat ? Shořela tam pojistka a jedna patice se roztekla. Takže to potřebuju celý rozmontovat, ale nějak mi to nejde. Dík.

• 1 odpověď
    • 11,3tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem lancer,

mám otazku,možná blbou ale potřebuji vědět kde na octavii před facelitem najdu v interiéru vodič ke kontrolce dobijení potřebuji to na automat na světla na fabii je to jednoduché je to na svorce XS4 konfortky ale u octávie sem to nenešel díky

• 5 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem DaveTDI,

Zdravím všechny, mám O1 Tour 1.9TDI - PD 74kW a chtěl bych si udělat tajný vypínač. Poradíte mi de a co přerušit? Kam vypínač umístit? Ještě nikdy jsem to nedělal, tak předem díky za rady a inspiraci. Napadlo mě sehnat si ovládání na vyhřívání sedaček a tam pak nastavovat nějakou kombinaci čísel + třeba ještě nějaký výpínač k tomu do série.....

• 7 odpovědí
    • 5,9tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem HonzaV,

Nazdárek pánové. Potřeboval bych takovou radu - potřebuji rozebrat tu přední část vystřelováku. Ví někdo jak na to? Předpokládám, že pod znakem bude šroubek, ale raději se nejdřív zeptám těch, co s tím mají zkušenosti. Díky za rady.

• 14 odpovědí
    • 10,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem hanysek33,

ahojte sím nevíte někdo čím to může bejt když mi nefunguje naklápěcí motorek předního pravého světlometu.jestli by to byl motoůrek tak kolik stojí?

• 8 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem tomina,

Prave davam rele deniho sviceni do okty ale zasek sem se pri vyndavani dutinkovych konektoru...vypichovak samozrejmne nemam a k rele sem ho taky nedostal...muzete mi prosim popsat jak vyndat konektor a cim ho vyndat bez vypichovaku?? Mockrat diky!!!

• 5 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem montek,

Chci si namontovat tzv.relé deního svicení a na netu nabízejí několik druhů,které je nejlepší a proč ??(Octavia 1)

• 204 odpovědí
    • 36,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem galaher,

Mám na své Octavii 98 zamykání centrálu na klíč.Stává se mi poslední dobou,když zamykám dveře zámkem u řidiče tak se centrál vůbec nezapne.Pokud,ale zamykám přes kufr tak se pěkně spustí(centrál) a zavře se celé auto.Je to snad mikrospínači v zámku zamykání u ridiče.Chci ze zeptat jestli pomůže koupě dálkového ovládaní centrálu.Mám v merku tento:Portman - Apollo.A ještě jedna otázka.Čím to,že v motorky centrálu po zapnutí ještě jednou cvaknou.Děkuji všem za odpověd či příspěvek´nebo radu kdo v okolí Ostravska je schopen tento jev odstranit.

• 1 odpověď
    • 2,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem PitBull,

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vás nezná recept na ovládání oken DO. V sekci Fabia Mr. Pecoun tvrdí, že to jde úpravou SW komfortu. Dokonce nabízí, že to zaktivuje. Jenže jeho příspěvek je ze 7. 2. 2006 a dle dikuze (zde ) to od něj jetě nikdo nemá... Je to tedy jen plácání do tmy nebo to někdo máte/víte, kdo to umí udělat. Pokud ano, prosím o bližší informace. PB

• 70 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení
  24. Host Kebis
    Zahájeno uživatelem Host Kebis,

Mám takovej problém,chci přeměnit intoš.Mam starou palubku v sedym a chtěl bych to komlet do cerny.To neni problém.Ale mam na vyměnu tapecy komplet do elektriky ale v současný době tam mám švihadla.Otázka zní,kolik by me to asi tak stalo dát všechny okna komplet do elektriky a jestli se to dá vůbec sehnat?Do skodovky ale nejdu,to jsou vydřiduši.Myslel jsem třeba na vraku.Poraďte!! Díky!!

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem tec,

Ahoj. Na cipovanej RJ mi auto 3x zaradom "vyplo". To ani nebol nudzak, ale nulak. :-) Robieva to vo vysokej rýchlosti na dialnici na plny, resp. temer plny plyn, ked ho obcas prehanam. Staci vyp/zap klucik a ide sa dalej. Na seriovej RJ sa to zatial nestalo. Moze to mat suvis s cipom? A aky? Vraj je to G79 (snim.pol. plyn.pedalu) a sporadicka. Ď.

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.