Přejít na obsah

Elektrika

3362 témat v tomto fóru

1. Baterie

• 4 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
  2. facelift svorkovnice

• 6 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  3. Alarm + centrál

• 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
  4. smerovkovy modul

• 4 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  5. klima 1 2 3

• 64 odpovědí
    • 24.4k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 111 odpovědí
    • 53.3k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 80 odpovědí
    • 28.4k zobrazení
    • 325 odpovědí
    • 279.8k zobrazení
  6. Autoalarmy Magicar 1 2 3 4 14

• 330 odpovědí
    • 102.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, mám Superb 3, 206kW, rv 2021. Mám ho rok, zatím bez jakýchkoliv problémů. Dva dny zpátky mně v koloně vypnul motor - funkce start-stop  a po opětovném nastartování se objevila hláška, že na start-stop se vyskytla závada, vzápětí lane assist nedostupný a hned na to motor max 4000 otáček. Zastavila jsem, vypnula motor, za pár vteřin zapnula a žádná chyba se nehlásila. Včera jsem s autem jezdila bez problémů a dnes se to opět objevilo. Nemohla jsem ale zastavit okamžitě a  po cca 200 ujetých metrů  jsem si všimla, že kontrolka teploty motoru je na max a vzápětí na mě auto začalo řvát, ať okamžitě zastavím. Zastavila jsem, vypnula motor, počkala asi minutu a znovu nastartovala. Opět bez problémů (teplota motoru normální), ale svítí kontrolka motoru (předpokládám, že kvůli té chybné hlášce přehřátí). Vypnula jsem start-stop a už se to neopakovalo, jen auto náhodně hází povolené rychlosti (od 20 do 80), naprosto nesmyslně a začala mně svítit kontrolka brzdového obložení (což může být správně, jen časová shoda dvou nesouvisejících věcí, ale já už ani nevím, co se děje :-D). Stalo se Vám to někomu? Může to být SW chyba? Jasně, že s tím zajedu do servisu, ale potřebuji uklidnit. Díky moc za reakce.
    • Aktualne se s kufrem jen pretlacujeme uz se vubec nepohne. Je prosim pred vymenou nebo vyresenim nejaka moznost, aby to slo aspon lehko?   Premyslim i nad vymenou za manualni otevirani 2x 14k za original, takovou nedulezitou vec u auta fakt nedam
    • To už bylo v předchozím ceníku a bylo to už i v konfigurátoru. V cenové nabídce staré 3 týdny je to pod kódem 8A5 - Parkovací asistent RPA (Remote Park Assist).
    • Lehce bych to osmirkoval a natřel černou barvou odolnou teplotám. Je to zajímavé, jak se to mohlo stát. Mě napadlo, jestli jsi třeba někde déle neparkoval a nebylo to přimáčklé i se sněhem na krytu po jízdě, tak si myslím, že by se to mohlo stát. 
  • Vytvořit nový...