Autohifi, Navigace
110 témat v tomto fóru
-
Ahoj vsem.Neresil nekdo dodelani zadni kamery v Rapidu ?Mam zadni senzory a kamera by nebyla spatna.Hledal jsem ale vse bylo okolo Octavie.Nevim zda to podporuje moje radio a jestli by sla kamera napojit.Dekuji
-
-
- 28 odpovědí
- 26tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
-
Zdravím, po přechodu z Android na IOS řeším poměrně nepříjemný problém. Jakmile propojím iPhone přes USB k autu, tak se mobil nabíjí, ale zvuk nevychází ani z telefonu ani z reproduktorů v autě. Mátě nějaké tipy, jak problém vyřešit? PS: Apple CarPlay nemám. Děkuji.
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdravím páni mám na vás jednu otázočku : Funkcia SmartLink sa musela do auta doobjednávať? alebo je to súčasťou už rádia (amundsen) ?? pretože predajca mi vravel že som si tuto funkciu nedoobjednal ale pozeral som do cenníka môjho čo platil premňa a to sa tam ani doobjednať nedalo. Keď zapnem tuto funkciu v aute tak mi napíše aby som požiadal predavača o kód ktorým to spustím .. tak teraz neviem či mam nato pravo alebo nie ... hmmm Vravel mi že to je zbytočnosť atď... ale aj keby tak proste to tam chcem keď už som si zato zaplatil .... Ďakujem za každú radu alebo postreh -.. prajem pekný večer
-
-
- 127 odpovědí
- 118,1tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Zdravím, mám problém s hudbou, kterou si pustím ve svém rapidu (rapid spaceback, rok 2015) přes AUX. V autě mám originální rádio Swing (“starší”). Písničky pouštím přes kabel, který je zapojen do auta z telefonu. Jde o to, že když mám puštené rádio, tak není jediný problém při jakékoliv hlasitosti, hraje bez problémů, žádné praskání ani nic. Pak si připojím AUX a chvilku v pořádku, ale pak jakoby se hudba přelévala ze strany na stranu. Přijde mi, že chvilku hraje napravo, za chvilku přeskočí nalevo a takhle pořád, při jakékoliv hlasitosti. Nevědel by prosím někdo, v čem by mohl být problém, případně po čem jít? Předem díky moc! :)
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
-
Ahojte. Vedeli by ste mi poradit ako aktualizovat SW MIB 2.5? Skusal som najst na skoda updat portaly ale vzdy mi najde len aktalizaciu navy.
-
- 3 odpovědi
- 5,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, pořídil jsem si do Rapida 4/2014 liftback nové rádio, handsfree, zadní reproduktory a zadní kameru na parkování. Vše do sebe pasuje a půjde to zapojit. Ale moje otázka. Je tu někdo z Plzeňského kraje kdo má známého či zkušenost s montáží od kabelů až po zapojení všeho? Mám rádio swing a zapojené pouze přední reproduktory. Úplně se mi nechce vyhazovat 15000 jedné nejmenované firmě která mi tuto částku naúčtovala. Vím že návod tu je, bohužel tohle je zrovna věc do které se pouštět úplně nechci. Děkuji za každou odpověď.
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Dobrý deň. Vlastním škodu rapid s rádiom SWING bez bluetooth a bez aux takže rádio má iba CD mechaniku ktorú nevyužijem. Hľadám riešenie ako do rádia dorobiť BT modul bez väčšej investície. Našiel som niečo takéto, má s týmto niekto skúsenosti? https://www.speedtech.sk/product/39527/bluetooth-modul-a2dp-audi-seat-skoda-vw-2009-gt-bez-aux?gclid=EAIaIQobChMIkOTt_6iv9QIVA-R3Ch0PZAHOEAQYASABEgK3ofD_BwE Modul v podstate simuluje CD mechaniku.
-
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zakladam tuto temu v sekcii Autohifi, hadam to bude v poriadku. Uz dlhsiu dobu rozmyslam nad odhlucnenim auta, kedze pri vyssich rychlostiach sa mi zda velmi hlucne. Vo vybave mam radio Amundsen+ s handsfree a telefonovanie pri 140km/h a viac je velmi nekomfortne. Pozeram tu na fore, ze niekto uz vytlmoval dvere atd.. predovsetkym z lepsieho hrania repro. Ma vsak niekto skusenost s komplet odhlucnenim vozidla (kufor, blatniky, podlaha, priestor za motorom...) a s pouzitim nejakych specialnych materialov? Minule cestou z Trnavy som sa zastavil vo Vrabloch, kde ma sidlo velmi zaujimava nemecka firma, zaoberajuca sa vsestrannou a velakrat aj velmi narocnou upravou aut…
-
-
- 26 odpovědí
- 10,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, zajímalo by mě prosím, zda lze nějak upravovat hlas v navigaci v Rapidu. Našel jsem témata týkající se map, ale to mám celou Evropu a více nepotřebuji, našel jsem i řešení zvuku - škoda surround, ale nikde jsem již nedohledal, zda lze nějakým upgradem, dohráním nebo tak, změnit hlas navigace. Ten defaultní hlas je jako hlášení z kauflandu a neumí říct "rovně", vždy mi řekne, ať odbočím doleva i když dálnice jede stále rovně :-D Hledal jsem, ale nenašel ani v nastavení. Díky
-
- 4 odpovědi
- 7,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdar všem. Plánuju si instalovat nove autorádio do svého Rapidu 1.2 tsi 81 kw a nevím jaký redukční rámeček mám koupit pro tuto model autorádia https://www.2din.cz/autoradia-carplay/autoradio-pioneer-sph-da250dab/. Poradí někdo?
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
-
Zdravím mám ročník 2016 a rádio Bolero , chcem sa spýtať ako z USB prehrám video na obrazovke . Ďakujem za odpovede .
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahojte viete mi prosim niekto zodpovedne povedat či by mi ROZMEROVO pasoval Amundsen z Octavie 3 do Rapid 2018 DAKUJEM
-
- 0 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny. chtěl do svého Rapida r.v. 2016 dostat Apple Car play. Ale zajímalo by mě jestli stačí vyměnit rádio za škodovácký vyšší řady. Popř jaký? Díky za info
-
- 3 odpovědi
- 8,4tis zobrazení
-
-
Pořídil jsem si do Rapida originál Škoda autorádio RCD510. Vše funguje, včetně ovládání na volantu a couvacích senzorů. Nemá ale RDS(asi verze pro Čínu) Neví někdo kde sehnat jiný firmware? Domnívám se, že ten by o opravil Díky předem.
-
-
- 8 odpovědí
- 10tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám dodaz . Pár dní vlastním nového Rapida - rádio Bolero + škoda surround a přijde mi že toto lepší rádio hraje hůře než když jsem měl loni v Rapidu Swing + škoda surround. Je to opravdu rozdíl když aktivuji v Boleru surround + v. subwoofer - žádný rozdíl , u Swingu byl rozdíl opravdu znatelný. Máte někdo podobnou zkušenost nebo tip jak to odstranit? Děkuji.
-
-
- 8 odpovědí
- 8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte vie mi niekto poradiť aku mam zhanat navigaciu do Š Rapid MonteCarlo r.v.2018 ? Teraz tam mam Swing a chcel by som Columbus ide mi hlavne o to aký model či prípadne od akého r.v. rádia a z akeho auta ... Niečo som tu už prečítal ale čím viac hladam tym sa viac zamotavam a prestavam tomu rozumiet, Najlepsie keby niekto dal ake typy sa vyrabali odkedy dokedy do akeho auta su vhodne, ci maju LED monitor HDD, ci sa da pripojit kamera ... Dakujem
-
- 3 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
dokaze mi nekdo rict jake origo radio z navigaci (a parkovaci kameru)do rapida 2013 za swinga?mam tam maxidot zadni parkače ovladani na volantu
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, dá se dodatečně dodělat Car Connect? Co bych tím všechno získal? Kolik by to tak cca stálo? Mám Swing a MR2018.
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám rapidu 2014r. Dnes som sa hral s nastaveniami a neskôr, nejak v priebehu dňa, ani som si nestihol všimnúť kedy, som si chcel pustiť nejakú pesničku cez Bluetooth z mobilu no nešlo to. Mobil mi pripojilo, pesničku načítalo aj prehrávalo na obrazovke(hýbal sa čas) no nešiel zvuk. Tak isto keď som skúsil niekomu zavolať, hovor sa spustil no nešlo nič počuť. Skúšal som všetko - resetoval som v nastaveniach rádio do továrenský nastavení. - skúšal som to cez aux, z 2 ďalšími mobilu No nič nepomohlo. Rádio samozrejme funguje aj ostatný zvuk len keď chcem niečo prehrať z nejakeho média to nejde, stalo sa Vám to už niekedy ? Kamar…
-
- 3 odpovědi
- 9,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, potřeboval bych radu jak vypínat aktivní subwoofer se zabudovaným high/Low vstupem který spíná subwoofer automaticky se signálem z reproduktorů. Jde mi o to že bych potřeboval tento woofer vypnout nebo zapnout tak jak budu potřebovat já. Můžu dát na hlavní přívod z baterie do sw spínač? Nebo je to blbost a spínač by to nezvládl a mohl by shořet. Zesilovač v sw má výkon jen 75w.
-
- 1 odpověď
- 3,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, existuje vůbec nějaká varianta jak v Rapidu 2014 používat CarPlay, aby to bylo za nějaké rozumné peníze? Zatím jsem z toho celkem mrzutý, protože mám Swing a možnosti moc není.. -- na starších Amundsenech a Columbusech to prý nefunguje -- nové do 2014 prý nedám, protože Octavia III a Fabia III jsou prý jiné -- i kdyby buď nacházím velmi drahé nebo s pochybnou minulostí -- je tu ještě možnost v podobě Pioneera a Alpine, jenže: (http://www.pioneer-car.eu/eur/products/sph-da120 vs http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/SingleView/iLX-700 Alpine nemá bluetooth Pioneer bluetoot…
-
- 9 odpovědí
- 16,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den, dostal jsem nové auto a když spojit telefon s rádiem přes Bluetooth tak mě druhá strana málo nebo spis vůbec neslyší a jen to zrní. Nevíte co by to mohlo být za vadu. diky
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-