Interiér
104 témat v tomto fóru
-
Zdravím Už delší dobu pozoruji zhoršení podsvícení celé přístrojové desky hlavně tachometr,otáčkoměr.Proto se ptám dají se vyměnit žárovky které to podsvicují-levnější varianta a nebo mám koupit celou přístrojovou desku? Dík za pomoc Pavel
-
-
- 2 odpovědi
- 12tis zobrazení
-
-
-
zatím všechno dobrý ale špatně funguje ručička palivoměru nejdříve zůstane dole po asi půl hodině vyleze asi na správnou hodnotu a když se vypne motor tak zůstane a za ňkou dobu spadne nevíte prosím nekdo co by s tím mohlo být a co stím
-
- 6 odpovědí
- 12,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám Feldu combi II, r.v. 1999. Asi poslední půlrok mi někdy za jízdy ze středu panelu foukání vychází cvrlikající zvuk. Někdy i cvrlikalo, když jsem jel přes hrboly či do ostrých zatáček. Foukání mám vždy na 1. Pokud cvrlikání mě obtěžuje, dám foukání na 2, 3, nebo 4, to už pak přestane dělat ty zvuky. Říkal jsem si, jestli tam nemám nějaký bordel i přesto, že tam mám filtr. Dnes jsem rozebral kryt motorku foukání a zjistil jsem, že je tam jakoby špunt, či něco jako uzavírací ventil, na kterém byla hromada bordelu. Ten jsem vyčistil a dal jsem ho tam zpátky. Akorát nechápu jeho funkci, neboť po nasazení hlavního krytu je tam přicvaklej na pevno. Na něj je evidentně …
-
- 0 odpovědí
- 8tis zobrazení
-
-
Ahoj, nacetl jsem toho celkem dost, ale mam par otazek. Chci vymenit analog hodiny za otackomer, neexistuje nejakej obrazek kde jsou srouby na odmontovani casti palubovky, origo knizku nemam. Taky jsem se docetl, ze vodic na otackomer by tam mel byt, ale vubec nemam poneti jakej to je(napr barva, tlustka, koncovka). A co s tou dirou na ty digitalni hodiny? A hlavne nemuzu tam keco zkazit, aby ke treba budiky neprestaly fungovat, jeste jsem to nikdy nedelal. Dik moc za odpovedi
-
-
- 11 odpovědí
- 17,2tis zobrazení
-
-
Mám problém se zatékáním do auta. Je možné že zatéká střešním oknem nebo to bude spíš špatná těsnící guma u dveří? Čelním sklem nejspíš neteče když zatéká jenom do zadní části auta. Prosím o radu děkuji
-
- 4 odpovědi
- 7,6tis zobrazení
-
-
Chcel by som sa spýtať či na každej felícii nezáleží od výbavy má svietiť ovládanie kúrenia .. a ak nesvieti prečo nesvieti .. a či nemáte niekto nieaký stručný návod na výmenu žiaroviek .. ďakujem ..
-
-
- 3 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, jelikož jsem dostal v práci úžasný vůz Škoda Felicia 1.9D zajímala by mě jedna věc - u benzínový jsem měl takovej krásnej palubní počítač, ukazovalo to sice jen pár údajů, ale třeba okamžitá spotřeba a nebo dojezd na nádrž se občas hodil - netušíte PROSÍM NĚKDO, zda-li existuje i něco podobného pro ropáčka? Díky moc za reakce...
-
-
- 5 odpovědí
- 20,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, potřeboval bych malou radu. Vlastním již nějakou dobu Felicii s 1.3 MPI a mám takový problém. Mám hrozně měkký plynový pedál, jsem s toho šílenej protože, sotva nohou brnknu víc o plyn tak jedu při rozjezdu na 3000, a to moc dobře nevypadá. Nevíte co s tím aby ten pedál byl tvrdší ? Protože vážně, jak položím nohu jsem už tak v půlce...je to fakt měkký :-D
-
- 1 odpověď
- 6,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, přestal mi fungovat mechanismus střešního okna. Jedná se o originální okno Galileo, vyráběla ho myslím firma Velm z Turnova. Okno se sice dá vyklápět, ale nejde zcela dovřít. Při rychlosti vyšší než městské je slyšet profukovat vzduch. Tušíte někdo, co se mohlo stát, jestli se to dá opravit a pokud ne, tak kde sehnat nový/starší? Vrakoviště ani prodejci dílů typu ELIT, Auto KELLY apod. prozatím nepomohli. Znáte někdo číslo tohoto dílu z katalogu Škoda? Poptávám také v inzerci: http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/666-fel-poptavka-mechanismus-stresniho-okna-galileo Díky, Ondra
-
- 4 odpovědi
- 9,4tis zobrazení
-
-
zdravičko, potřeboval bych poradit, měnil jsem termostat který puvodní majitel umistil naopak takže neplnil funkci tak jak by měl ale to je jiná kapitola... vyměnil fridex a najednou se všechny hadice jakoby povolily musel jsem dotahovat ptž to furt někde teklo no a dnes jsem zjistil že mám asi prasklý ten blok radiatoru topení protože pod nim je vylitý fridex a pod autem mám furt nové mapy... a dotaz co tam mohlo prasknout a zda by pomohl nějaký připravek na utěsnění. zkoušel jsem zjisit jak to vyměnit ale nikde to není moc popsané tak chci prvně zkusit to utěsnění. diky za poznatky
-
- 0 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
-
Ahojte, mám stařičkou Felicii 1.3 LX 1995 a trápí mě na ní jedna prkotina - nefunkční osvětlení interiéru, když se otevřou dveře (svítilna jde zapnout jenom ručně). Poloha ("náklop" vlevo k řidiči) pro osvětlení, když jsou dveře otevřený tam je, ale nedělá nic. Vůbec nevim, jestli to spadá do mojí kategorie výbavy (LX), přece jenom ve Feldě je nadstandartní všecko... Nevíte o tom někdo něco? Díky!
-
- 4 odpovědi
- 7,2tis zobrazení
-
-
prosim poradi niekto ako sa demontuje panel pristrojov na felicii r.v.98 alebo ako vymeniť kontrolku svetiel?
-
- 7 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Ahoj potřeboval bych poradit.Máme feldu a pes nám rozkousal pásy jak u řidiče tak i spolujezdce.Mám už jiný ale nevím jak je to s výměnou a tady jsem nic nenašel.Byl bych moc rád kdyby by někdo napsal jak na to a na co si dát bach.Diky moc Kuba
-
- 2 odpovědi
- 5,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim panove a damy mam problem ze mi obcas neukazuje rychlost a pak najednou po case naskoci a zase zacne ukazovat nevite kde by mohl byt problem. dekuji za odpovedi
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, Mam feldu 1.3 r. 96 a kdyz zapnu ventilator na teplo tak citim zapach jakoby po oleji a to aj pri studenem motoru, pred nastartovanim. Kdyz prepnu na studený tak fouka cerstvy bez zapachu. Kde by mohl byt problem ?
-
- 2 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
cau, sorac, ale sem asi natvrdlej, o spinackach sem neco nasel, ale porad nevim presne jak to je.... mam feldu 1.3, 50 kW, rok 97, a normalne nastartuju, ale pak mi nejde pohnout klickem, zustane jakoby na poloze 2, pri dalsim otoceni se uz startuje, takze s tim vzdycky tak 5minut musim lomcovat na vsechny strany, pak to povoli a vypnu motor a vytahnu klic ... je to o nervy... a porad nevim jestli to zpusobuje teda ta FABka, nebo ten druhej 'elektrickej' kus ... ten klic je uz hooodne takovej jetej, ale cetl sem ze nevraceni klicku by snad mela mit na svedomi ta spodni cast, ta bez zamku volantu... _? a imobilizer to myslim nema, nebo jak to poznam ? mam ten klasickej s…
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Dnes som po natankovani vynuloval pocitadlo kilometrov a od toho momentu mi stoji na 0000, pricom nenaskakuje ani hlavne pocitadlo. V minulosti sa mi stalo, ze bolo potrebne nanovo vyresetovat pocitadlo, ale teraz to nepomaha. Ked sa s tym trochu pohram tak sa mi to rozbehne ale dojde do do 1 km a tam sa to znovu zasekne. Neviete mi poradit co s tym? Auto chcem prave predat a nemam chut do toho investovat. Mam Feliciu.
-
- 13 odpovědí
- 9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chlapy prosím pomoc, nevim co stim. Při nastartovaní se mi asi přetočil kliček ve spinačce při normalním startovaní a ted nejde vytahnout a ani pomalu vypnout jelikož klíč jde jen poloha 1 a 2... a aby se mi auto samo nenastartovalo tak jsem musel odpojit baterku. Tak potřebuju vědět jak vytahnout tu spinačku a připadně nějaký postup a hlavně co musim koupit jelikož tam mam imobilizer. diky za všechny rady
-
- 4 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Nazdar chcem sa zeptat co by stal palubny pc do feldy 1,3 pripadne napiste stranky ak viete kde to zohnat za dobru cenu vdaka za info
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Cau, dnes jsem chtel po asi 14 dnech dat teplotu vzduchu(ventilatoru) na studeno(uplne na modre kolecko), ale neslo mi to tam dat, posledni asi ctvrtka k modremu(studenemu) sla hodne spatne, tak ze bych musel pouzit hrubsi silu. Jde to tedy hodne stuhe a prijde mi, ze to drhne. Vubec nevim co by tam mohlo drhnout a ani nevim jak s tim panelem ven. Doufam, ze nebudu muset oddelavat celou pristrojovku. Dik vsem za napady a rady
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Nechápu, jak cestující v zadní dostat teplo z topné jednotky. Já vím, že je kanál na podlahu pod centrálního sloupu, ale nevidím žádnou díru v blízkosti nohou spolujezdce.
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, nevíte kde se dá sehnat rámeček, co drží manžetu na Felicii II nebo aspoň jaký má rozměr nebo jestli se tam dá nacpat nějaký jiný. Děkuji mockrát za odpovědi
-
- 5 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
-
tecie mi pri dazdi cez zadne dvere do kufra. nemate s tym skusenost ? kade to tecie ? je to len otlacene tesnenie, alebo je tam nejaka zrada ?
-
-
- 19 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli mi bude pasovat středový panel z glx na moji lx verzi. A jestli je rozdil mezi panelem před a po faceliftu?(mám rv 99).Abych věděl,co mám hledat. Díky.
-
- 6 odpovědí
- 10,6tis zobrazení
-