Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Exteriér

1. Zahájeno uživatelem Feldinka,

Zdravím, chcem poprosiť o radu. Na Felícii mi nejde otvoriť kufor. Skúšali sme už aj stláčať ten cuplík dole na zámku aj sme dali dole tapacír a stlačili tam ten pliešok. Vôbec s tým ale nejde pohnúť. Ďakujem za radu.

• 0 odpovědí
    • 655 zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem confusioned,

Zdravím, hledám název fontu použitý na zadní pochrom nápis felicia/octavia, při nejlepším 3D model. Děkuji

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem scorpo,

Zdravím, už nějakou dobu se mi doma váli křídlo, ale nikde jsem nenašel že by se montovalo na felicie přitom se na štítku píše že na ní patří, kdyby někdo věděl kde se prodávalo nebo k jaké edici air desingu patří

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem MZK,

Dobrý den všem, dávám do pořádku Felicii Magic, aktuálně sháním ochranné lišty dveří. Na internetu je spousta kopií, ale já sháním originální díl. Nevíte někdo o něčem? Děkuji

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem FoxLiberec,

jak demontovat přední blinkr u Felicie, když v servisu vám řeknou, že by vám ho utrhli ať se na to vyprdnete a když podle návodu na netu tlačím na plastovou packu a snažím se vytáhnout blinkr, tak drží jako klíště.. co s tím, páčit? potřebuji vyměnit žárovky, na technické to považují za závadu, když žárovky svítí doběla - odlupuje se oranžová vrstva

• 7 odpovědí
    • 37,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Kumikr,

Vzpěry přední kapoty

• 2 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem campagnolo,

Nikde nemůžu najít znak na páté dveře, všude se píše pouze na přední masku. Co tam teda patří a kde se prodává na Feldu facelift? Díky.

• 3 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem GeroTv,

Pekný deň :D na felde sa mi pokazil zamok na vodičových dverách. Ide len odomknúť ale zamknúť už nie. Presne viem kde je problém. Chcem kúpiť ten krúžok, len neviem ktoré z tých dvoch tam budú pasovat. Mám feliciu 1.3 40kw 2001. Bude tam pasovať 1, 2 alebo oboje? Za odpovede ďakujem

• 1 odpověď
    • 4,3tis zobrazení
  9. Zdravím. Mám problém s Felicií (1997): Jdou špatně zvenčí otevírat oboje zadní dveře. Zevnitř jdou páčkou otevírat úplně krásně, ale zvenčí to vypadá, jakoby je klika otevřela jen zčásti (při jejím zvedání nahoru to ani uvnitř neklade odpor) a musí se s nimi více trhnout. Centrál je v pořádku. Máte někdo ideu, co s tím přesně udělat? Má zevní klika svoje vlastní táhlo/lanko a vnitřní také? Netuším, jestli pod tapcem u Feldy jsou na plechu šrouby nebo nýty.. kdyžtak to dám do servisu, ale asi by za to chtěli dost. Díky.

• 9 odpovědí
    • 11,9tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Hutas,

Zdravim borci mam problem na felicie combi 99 sundat predni naraznik mam sundane blatniky a z drzaku povolene. Co jsem vycetl ze by mel drzet pod predni maskou Mam problem tuto masku sundat nahore jsou 2 srouby to OK ale vzadku by meli byt srouby vedle chladice neda se tam dostat klicem z boku chladice . To jako musim sundat chladic? nebo ma nekdo nejaky figl jak tu masku sundat dekuji.

• 0 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Daniel Hric,

Zdravím vedel by mi niekto poradiť? Nech robím čo robim dvere na kufri nedoliehajú tak ako by mali. Mate s tým niekto skúsenosť??

• 2 odpovědi
    • 5,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem vaclavka,

Dobrý den. Jaký je cenový odhat nástřiku. Mám dva nové blatníky v kataforéze, nastříkat zvenčí metalízou. Zevnitř nějakou silnovrstvou gumovou antikorozní barvou.(přelakovatelnou) nejlépe i centimetrový přesah přes hrany.(něco jako origo na autě) Dělá to někdo? A páté dveře lamino. nástřik se mi nepovedl. Stejná metalíza. Nějaká lakovna v libereckém kraji?

• 0 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem ESkaba,

Zdravím všechny příznivce vozu Felicie, měl bych dotaz. Jak je to se zámky u feldy, jdou klíčem odemknout a zamknout dveře u spolujezdce nebo pouze odemknout. Všem díky za odpověď.

• 3 odpovědi
    • 5,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem thomas17,

Dobry den mam v plánu přestavbu pick up. Chci sundat boudu a dat do zadu dani výklopné dvere. Tak se chci zeptat coje potřeba namontovat s jaké šrouby potřebuje pro uchycení pantu? A az sundat zadni vrata tak jestli je do boku potřeba dat nějaké uchytit pro boční zobacky zámku z vyklopnych dveří. Dekuji

• 0 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem ben06,

Právě mi synek sdělil že při couvání drbl LP dveře, doma budu až na víkend, tak potřebuju vědět co je k demontáži třeba, dají se vyrazit čepy nebo je třeba povolit panty ale ty drží šrouby a nepamatuji si jakou mají hlavu.

16. Zahájeno uživatelem bellator07,

Ahoj po sundání pravého lemu který byl bouraný jsme našli toto. Hledal jsem na netu nějaký plech ale bohužel jsem nic nenašel. Dá se to někde koupit a popřípadě jak se díl jmenuje ? Díky moc!!

• 0 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Wojtík,

Zdravím Zkoušel jste nekdo napasovat přední nárazník z RS fabie 1? Mám pikapa 98po fl.. zajímá mě co konkrétně jste případně upravovali. (Mám možnost koupit dost levně) Předem mockrát děkuju za odpověď!

• 0 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  18. Zdravím nejdou mi otevřít dveře u spolujezdce na centrál i na klíč fungují všechny ostatní ale ne ty pravé může být problém v servu nebo něco se zámkem ale jak se máme dostat do dveří když jsou zavřené abychom mohli sundat tapet potřebujeme sundat palubku jde to vůbec?

• 0 odpovědí
    • 9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Radek Tesař,

Zdravím všechny lidi co se kouknout na toto téma. Scháním okno na nástavbu škoda Felicia freestyle. Pokud někdo z vás vy kde najít tak pošlete odkaz. A předem děkuji.

• 0 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem miro84,

Poraďte mi kde najdu nějakou stránku, kde mají střešní okna na felicii. Ne, že mi sem někdo napíše VELUX.

• 3 odpovědi
    • 14,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem felda1712,

Caute, zlomil som anténu na aute a teraz tam mám len tú vec do ktorej sa zakrucuje, neviete ako dám dole tú vec na srubovanie aby som to mohol vymeniť? Tú vec na obrázku, ďakujem za každú radu.

• 2 odpovědi
    • 11,4tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem voki6,

Caute, budu nový řidič a tak mi tatka nechá pracovního pickupa. Jenže má i ten "velký úložný prostor" a ten se mi, jakožto teenagerovi moc nelíbí. Chtěl bych se zeptat, zda-li někdo nemá nemá zkušenosti s odejmutím.

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 25,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem creativized,

Zdravím Ťukol som asi v 15kmh do lampy predkom lebo som vyletel z cesty nič nieje na lampy je čierny fľak od nárazníka no včera som si všimol v noci že mi blbo svietia stretávacie svetla ľavé svieti moc blízko pred auto (buchol som tu lampu viac vľavo) tak reku zapaautuzaparkujekparkovisku a dvihnem ho trochu.krutim koleckom dviham ho vravím si paráda nič také to nebolo no zastavil som na maxime viac to už nešlo, tak ich zarovnam nech to nesvieti tak aspoň nebudem tak okaty na ceste že mám blbomámd svetla jedno ide do boha druhé do krista no nešlo to zrovnať lebo som zastavil na minime na druhom svetle na pravom...Môže byť že pri náraze mi trochu skočila dole žiarov…

• 14 odpovědí
    • 15tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Jakub Šik,

Ahoj všem , Mužete mi poradit jak opravit svými silami zadní nabourane čelo patých dveří? Googloval jsem jak mě napadali (pojmenovani zadního nabouraného čela ) slova ale nic jsem nenašel . Jasně že bych to mohl dát do servisu ale myslím si že jsem zručný a nějak bych to možná mohl sám zvladnout , ale jestli někdo nahodou neznáte nějaký ověřený postup jak na to. paté dveře mám vpořadku , ale to čelo je prohle dovnitř a tím padem nezapada zámek . Děkuji za jakoukoliv radu.

• 10 odpovědí
    • 10,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Milan12,

Zdravím všechny. Mám felicii 1.3 benzín, rok výroby 1996 a začínají na ní rezavět páté dveře ( kufr ). Chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s plastovými dveřmi. Docela o nich totiž uvažuji.

• 16 odpovědí
    • 26,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.