Přejít na obsah

Motor 1.3

410 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
  1. Netáhne 1.3MPI

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 36.4k zobrazení
  2. Vymena hlavy valcu

• 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  3. Voda ve výfuku

• 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
  4. Olej ve vodě

• 8 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
  5. točí ale nechytne

• 5 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2k zobrazení
    • 54 odpovědí
    • 37.8k zobrazení
  6. Pomalé vracení otáček

• 12 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  7. Náhlé vypnutí motoru

• 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.4k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
  8. Vysoké emise CO

• 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  9. Vysoka spotreba 1 2

• 36 odpovědí
    • 22.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den všem, teče mi voda na podlahu spolujezdce. Patrně se jedná o ucpané odtokové kanálky. Neporadi by někdo, kde se to čistí, případně nějaké foto nebo video? Díky
    • Ale len do ľahkých motorov. Do TDI ide L. A áno sú namazane z fabriky vid foto nového ramena. Silentblok ale kúpiš suchý nový.
    • Pravidelně se mi ucpávala zadní tryska, tak jsem jí zase vyčistil a že propláchnu cestu bez trysky. Ale pravděpodobně se to přicpalo ještě jinde, motůrek tlačí, nikde nic neteče a ani není cítit po kapalině. Nemáte nějakej tip? Napadlo mě to prošťouchnout třeba strunou, ale asi se moc daleko nedostanu. 
    • Asi se jedině zeptat v servisu, oni nejspíš řeknou že je třeba přehrát sw a pak se uvidí... Já s tím taky bojoval, měl jsem to teda zaple, ale nešlo mi nic měnit ani sedadla, ani volant... přestal jsem to řešit, protože už mě nebavilo pořád něco řešit se servisem . Ale mám pocit že po nějaké aktualizaci sw to šlo změnit... od té doby jsem na to nešáhl, tak nevím
    • Jo zapomel jsem napsat. Je tam: řada válců 1, system davkovani paliva P2177 system příliš chudý od volnoběžných otáček    Je ale divne ze auto jede normalne. Pokud se teda nepřechlastá po tom spatnem startu… jinak cajk, spotřeba uplne v pohode. Jezdil jsem snad 500km na benzin a chová se to uplně stejně. 
  • Vytvořit nový...