Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Podvozek

1. Zahájeno uživatelem jiří112233,

Dobrý den. prosím o radu. Na felicii se mi nejspíš zasekl pístek v brzdě a stále to brzdilo, po cca 4 km ujetých kotouč rozpálený. Koupil jsem sadu a vyměnil pístek, prachovku i tu vnitřní gumu a bylo po potížích,ale až do ted. nyní po 1 týdnu od výměny mám stejný problém. zase mi to kolo přibrzduje. nedává to smysl,nevím si rady, nevíte někdo? díky za radu vedoucí k nápravě :-)

• 10 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Dawe1525,

Nazdárek lidičky mám takový menší problémek u mé felicie 1.3 12/1999 Přední kotouč se mi začala značně přehřívat, vím že je problém v brzdiči. Mam koupené nové destičky, všechny hadičky. Ale použité kotouče a brzdiče. Vše je zánovní jen se to dobrých šest let válelo na půdě a rezlo to. Kotouče mám očištěné od rzi jen nemohu vyndat píst z brzdiče pro kompletní odrezení a nastříkaní. Vím že co se týče této problematiky je toho tady dost, ale nikdo nepíše jak ho dostat ven když to silou nejde. Zkoušel jsem to prostříknou WD prolit i brzdovkou. Držel jsem to ve svěráku a rval a stále nic. Nemáte nějakou fintu jak ho dostat ven? Budu rád za každou…

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 14,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem prescent,

Potřebuji poradit. Je možno použít přední tlumiče, ramena zavěšení a poloosy z Formana ročník 1994 na Felicii kombi ročník 1996? Děkuji

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem grenz,

Zdravím, mám problém se servem. Když je ráno větší zima kolem té 0°C a méně, tak servo nefunguje. Když motor nechám, aby se zahřál, poté ho vypnu a znovu nastartuji, tak teprve potom servo funguje. Prosím o radu, čím to je.

5. Zahájeno uživatelem JiriNN,

Ahoj všem, potřebuji radu. Mám felicii GLXI rv 1994 a teď se mi začala objevovat závada - při zatáčení doprava mi cuká volant a jako kdyby mi cukalo (pravý přední)kolo. Má někdo tušení, čím by to mohlo být? Když sešlápnu brzdu, cukání zjemní nebo zcela zmizí. Při zatáčení doleva vše O.K. Předem díky moc za radu.

6. Zahájeno uživatelem Miras Novák,

Ahoj, našel jsem dnes Feldu a od pohledu je vidět že má zvednutou zadní nápravu, oproti jiným Felinám. Čím to je způsobeno ? Nové pružiny? Nebo snad těžkej motor 1.6? děkuji za Vaše názory

• 3 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem ttominoo,

Ahoj, dnes prijela znama s felicii ze ji tam neco dela randal. Tak jsem auto vyzkousel a usoudil, ze do jde od prednich naprav. A taky ze jo. Jak konci pruzina a je tam ta miska tak asi nejak upadla a dre o kolo. Myslim, ze tlumic bych zvladl vymenit, ale da se ta miska koupit samotna? nebo je to soucast tlumice? Asi to zni divne, ale nikdy jsem to nedelal. Pruzinu meit nechci jen ji stahnu stahovakem, ale az povolim sroub od tumice zezhora(v motoru) tak nechci aby me ta pruzina vypadla(prej kdyz vylitne, tak dokaze udelat peknou paseku)Pridavam fotky jak to vypada. Vsem diky za pomoc

• 5 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Hrkala,

Ahoj chtěl bych se zeptat při jízdě s feldou 1.3 mpi se uzývá ze zadu takové divné vrzání a skřípání dělá to víc při menší rychlosti a když je zatížený zadek.Ložiska v kolech i tlumiče vypadají ok už nevím čím by to mohlo být.díky všem za radu.

9. Zahájeno uživatelem malyhonza,

nevim čím to je ale jednou to udělá, pak zase týden nic. Prostě se mi propadne brzdovej pedál a zustane viset u podlahy a musím ho nohou vrátit nazpátek. když se proadne tak zustane zabržděný. nic přijemnýho, nevíte co to muže být? ale fakt se to stane jen někdy. nechápu. Poradte prosím!!!

• 6 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Pawlosss,

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli lze vyřešit problém s výfukem který je na obrázku tak, aby se nemusel pořizovat nový katalyzátor.

• 5 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Alexandr.UL,

Přibržďuje mi bubnová brzda na felicii hatchback 1.3 MPI 50 kW. Problém nastal po výměně čelistí.Ruční brzdu jsem povolil.Nic se nezlepšilo.Kolo se otáčí,ale ztuha a hřeje se.Kamarád říkal že je to normální,po pár km se to sjede a vše bude ok.Já ale řikám,co když se mi po pár km zkroutí buben?Jinak při jízdě to znát není. Děkují :-)

• 3 odpovědi
    • 7,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Toom,

Zdravím včechny, Nevíte prosímvás někdo jestli se dají nějákým způsobem rozpoznat přední pružiny na felicii 1.6 a 1.3 ?? Podle nějákých barevných značek (tuším tam jsou žluté čáry od barvy) nebo prostě něčeho? Dostal jsem je s tím, že byly na 1.6 mpi ale prý jsou na 1.3jku jsou nové. Tak nevím jestli to je problém dát je na auto když 1.6 motor je težší abych pak neměl problémy, díky za každou radu.

• 8 odpovědí
    • 8,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem lacream,

Prosim vas,mohol by mi niekto poradit ,kde patri tato suciastka k celustiam. Vyberal som oblozenie a ani som si nevsimol odkial to vypadlo.Mohli by ste mi napisat,alebo na nejakom obrazku ukazat presne osadenie do tych celusti. Vopred vam velmi pekne dakujem.

• 4 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Jongens,

zdravim lidi, hodil jsem na feldu kola r15 s gumama 195/50 et42, ale na zadní nápravě mám problém, mezi pravym kolem a pružinou je mezera tak 1,5 cm a na levý straně se mi kolo opírá o pružinu, nevíte co s tim? jinak auto sedí na obou stranách stejně vysoko,takže pružinu jsem vyloučil.. a podložky nemůžu sehnat 5mm nebo 10mm aby meli středící kroužek, a 15mm už by bylo moc protože by to kolo pak škrtalo zase o lem..

• 15 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Schlumpf,

Ahoj chlapci, nemáte někdo zkušenost jakej podvozek jde napáchat do PickUpu? Měl jsem v bývalým HP Sporting, ale ti už jej nedělají.. Nějaká náhrada popř. jestli tam jde přizpůsobit z klasické Feldy? Díky ;-)

• 6 odpovědí
    • 9,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem MaRvN,

Zdarte, možná to tu už někde je, ale nenašel jsem to tu. A je to montáž tlumičů. Chci se zeptat jestli k montáži potřebuju nějaké speciální nářadí (např. pro nasazení pružiny na tlumič). A jestli by jste mi někdo mohl prosím poslat návod jak vůbec na to.

17. Zahájeno uživatelem Mokros,

Zdravím odborníci... Chci se zeptat neznáte výrobce a druh disku dík moc...

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem S@jmon,

Mám dotaz ohledně ,,kopání´´ do brzdovýho pedálu. Při brždění stále kope brzdový pedál zdá se mi jakoby byly zkroucený kotouče, ale vypadají zatím oka.. co všecko by to mohlo dělat ?

• 37 odpovědí
    • 34tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Mokros,

Zdravím odborníci... Potřebuji radu mám to volné a lítá to doleva a doprava kde to má být upevněno a utáhnuto?

• 8 odpovědí
    • 8,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Mokros,

Zdravím odborníci... Potřebuji radu, při rozjezdu jak dopředu tak dozadu mi 1x praskne asi v řízení je to zvuk jako bych klepnul kladívkem do řízení co to může být jsou nové čepy řízení a geometrie

21. Zahájeno uživatelem rafek.honza,

ahoj potreboval bych poradit ,zkousel jsem snad vsechno, na felde mi zacnou po takovejch 10 km piskat predni przdy, pedal se normalne vraci brzdice komplet s destickama mam nove,odvzdusnene to mam taky, zajimave je ze mi to nedela hned pri jizde za studena piskaj me obe dve brzdy, prosim poradte mi dekuju vsem za uzitecne rady

• Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Amos,

Please poradíte někdo jak vyměnit prasklou prachovku na předním kole .Je to ta za brzdovým kotoučem.Chtěl bych si to vyměnit sám, ale nevím co je zapotřebí za nářadí a jak se to rozmontuje.Nechci to dávat do servisu,kvůli takové banalitě.Thank You Very Much.

• 3 odpovědi
    • 8,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem AntraX0601,

Čau chlapi, potřebuju pomoc, už pár dní mi hučelo zadní ložisko na pravém kole, dnes jsem vyměnil jak vnitřní tak i vnější ložisko, ale po výměně mi stále hučí a stále se to ozývá z toho kola, už si nevím rady proč to stále dělá. Prosím poraďte, díky. Edit: Ložiska už byly před zimou jednou měněny, po zimě a přehození na letni kola,čili pár dní zpět se to objevilo a po výměně žádná změna. Fakt si nevím rady už.

• 6 odpovědí
    • 8,8tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem severni_vitr,

Zdravím dostal jsem od rodišů feldu 1.3 mpi rv 97 najeto 50 tkm. Mám s ní ale jeden problém. Řízení jde moc ztuha , zkoušel jsem vyměnit náplň hřebenu ale nepomohlo to. Proti formanu mám pocít že řídim tatru 111. Měl už někdo stím podobný problém a jak ho vyřešil . PS: poslední možnost je koupě nového hřebenu

• 3 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Wee Nesvadbová,

Zdravím odborníci... mám takový problém vyměnil jsem ložiska na zadních kolech a po výměně mi přestala brzdit ruční brzda brzdila na 3-4 zubu a teď jí zatáhnu a pomalu to dobrzdí a poté auto zastaví v kopci auto stojí a nesjede, pakny jsem venku neměl jsou v pořádku obložení má přes 10mm před výměnou bylo vše ok, čím to může být?

• 3 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.