Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Podvozek

1. Zahájeno uživatelem bab,

Zdravim, prosim Vas nevie niekto nejake webove stránky na sportovi podvozok na feliciu 1.3MPI 50KW? Za odpovede vopred dakujem

• 8 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem claude,

Riešim teraz problém častého rozdrapenia manžety na prednom hriadeli na pravej strane. Ja nechápem, ako mohla škodovka umiestniť vnútronú pravú manžetu na pravej strane hneď za výfuk bez toho, aby tam dali účinnú ochanu na spôsob výfuku pri nohe na motorke... Najprv som to riešil obalením výfukovej rúry pri manžete alobalom no vydržalo to len chvíľu. Alobal sa rozpadol a výfuk sálal teplo na manžetu tá sa vydula a rozdrapila na bloku motora... Kto má nejaké lacné profi riešenie? ... To už je x-tá manžeta a nechce sa mi stále rozoberať predný pravý náhon...

• 8 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem polot,

VIE MI NIEKTO PORADIT číSLA TLMIčOV ATESO PRE šKODU FELICIU 1,3 40KW R.V.1998 KAROSERIA KRATKA,PRIPADNE GDE BY SOM NAšIAL TABUľKU NAHRAD TEJTO ZNAčKY.PôVODNE BOLI V PREDU TLM.č 6U6413031B A V ZADU TLM. č 6U6513031A.JE VEľKY ROZDIEL V TVRDOSTI TLMIčOV MEDZI KVAPALINOVýMI A PLINOKVAPALINOVýMI?MENIL SOM ZADNE ZA PLINOKVAPALINOVE MONRO ,VOZIDLO SA SPRAVA AKO BEZ TLMIčOV T.J.V ZADU TAKMER NEPRUžI.

• 1 odpověď
    • 5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Jarda Čap,

Čaute můj otec má felicii 1.3 MPI a má problém ze zasekáváním brzdového pedálu, ale jen někdy. Spíš teď jak se oteplilo nevím jestli na to může mít vliv teplo. Chtěl bych se zeptat jestli už někdo měl takový problém. Dík za jakoukoliv pomoc. Jarda

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem bed336,

Nazdarek chtel jsem se zaptat kdyz vypustim veskerou brzdici kapalinu kolik ji budu potom potrebovat? Bude tomoje prvni vymena brzdici kapaliny.

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem dino67,

ahoj, chtěl bych se zeptat na montáž rozpěrné tyče do feldy. Na té konzoli na straně řidiče je na zadním šroubu přichycená taková konstrukce na které drží řídící jednotka atd. Má být toto uchycení použito jako podložka (tedy podle návodu na montáž rozpěry má přijít rozpěra pod ní), případně má být na všech ostatních šroubech pod rozpěrou podložka odpovídající tloušťky, nebo má rozpěra přijít přimo na "plech" u všech ostatních šroubů a tady přímo na to uchycení? Předem díky za pomoc dino

• 6 odpovědí
    • 7,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Václav Š.,

Ahoj, mám takový problém s Feldou. Není to nic vážného, ale je to čím dál horší a hodně otravné. Při jízdě často hodně nahlas rezonuje výfuk. Je to především při rozjezdech či jízdě po městě. A hlavně je to čím dál hlasitější. Jde to odněkud zezadu. Myslím, že asi ťuká do zadní nápravy (viz obrázky), je tam mezi ním a tou nápravou velmi málo místa. Takže bych potřeboval poradit, jak to spravit. Myslel jsem třeba mezi ty dva díly něco dát na utlumení, ale nenapadá mě co. Co myslíte? Moc dík.

• 16 odpovědí
    • 5,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem SobiM,

Co jim rikate?mam do nich jit?Prodava je v Český Lípě a tam ja bydlím,tak se na ně pojedu podívat.Jen jestli máte nějaké zkušenosti s touto značkou...Díky moc..SobiM http://www.aukro.cz/item515192797_akce_ ... _sada.html http://ukazto.com/?img=3588741~515192797.jpg

• 5 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Janko4183,

Potrebujem poradit pri viššich rychlostiach kolo 70 a viac mi trasie z volantom a scuchava mi pneumatyky z vnutornej strany lavu len tak jemne ale pravu poriadne. Jeden manik mi odporučil vymenit tlmice aj neake ulozenie tlmicou. to ulozenie tlmicou nemam ani paru co to je. Ze vraaj to my narusilo ciastocne geometriju je to realna teoria podla vas???( auto videl zo spodu) A dalsia otazka auto sa chystam mat tak do 3 rokov a mesacne najazdim tak kolo 4000 km ake tlmice sa my oplati kupit ktorej vyrobi Polskej Ceskej ci postacia aj Cinskej???? a kolko to asi tak stoji moc dik zta rady.

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem colins,

chlapi, otec feldu. dokazem svojpomocne vymenit na nej tlmice ? co k tomu potrebujem ? mam montaznu jamu, nejake bezne naradie. budem potrebovat nejake specialne pripravky ? alebo sa mam na to vykaslat a dat to do servisu ? oplati sa to (financne) doma s tym trapit ? help

• 13 odpovědí
    • 20,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem zaphira,

Prosím o radu, kto sa vyzná do felícií. Máme doma felíciu ročník 97. Pri jazde píska v predných kolesách ale ked stlačím brzdu tak to prestane a ked ju pustím zase to pistí. Neviete mi poradit, co to môže byt? Vymené už bolo skoro všetko - kotúče, brzdové platničky, valčeky, ložiská, brzdy boli odvzdušnené 2x, brzdová kvapalina vymená, ale stále žiadna zmena. To pískanie je velmi hlučné a stále sa to stupňuje. Prosím niekoho kto sa s takým niečim už stretol alebo proste vie poradiť, čím to môže byť. Neviem si rady. Dakujem pekne.

• 10 odpovědí
    • 18,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem tondas2,

Kolegové poraďte ,potřebuji vyměnit u felicie horní uložení předních tlumičů na přední nápravě aspoň předpokládám že je to v háji protože když to zvednu na hever a vemu za přední kolo tak to nahoře má vůli tak než to rozeberu tak mi řekněte co všechno tam bude K.O. a kolik asi tak budou stát díly.

13. Zahájeno uživatelem aubi,

Mám Felicii 1,6-neustále mi praskají vybrační pružiny na brzdových destičkách.Poradí někdo co bych měl vyměnit?Jsem z toho zoufalej.Díky.

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Escrito,

Měl bych dotaz jestli někdo nevíte, bouchá mě něco od levého předního kola ale jen při volnoběho bez záběru motoru, je to ložisko nebo kloub hřídele. Na ložisko se mě to moc nezdá.

• 8 odpovědí
    • 16,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem micenko,

Nazdar, idem menit zadne brzdy. Kupil som nytovane FERODO a vsetku bizuteriu okolo. (pruziny, pruzinky, capiky a misky a pod.) Mam ale obavy, ze ked dam tie nove celuste, nebudem moct namontovat bubny kvoli vacsej hrubke oblozenia. Kedysi sa mi to stalo na Fiatke, ale ta mala stelovacie excentre, takze hned bolo po probleme. Ale tieto samostely to je kus nabytku, ani neviem ako na to... No a pokial tam na mna ciha este nejaka zrada, budem rad, ked o nej budem vediet dopredu. Takze dik vopred.

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem tondas2,

Kolegové prosím o radu, ted mě prosím nekamenujte ale jedná se o felicii ale to bude asi s fabií shodné.Dnes jsem měnil tchánovy u Felicie spodní čep a jak jsem to zvednul a vzal za kolo tak jsem přišel na to že když ho vezmu silou tak v horním uložení vůle asi tak 5-10mm ale bohužel nevím jestli když je auto zvednuté tak jestli ta vůle tam má být dle mého názoru asi ne a ted to hlavní co tam má vůli??????Mě připadá že ty misky které vlastně tu gumu maji mezi sebou ji nesevřou ale je to jen muj dojem poraďte prosím jak na to.

• 1 odpověď
    • 4,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Janko4183,

ESTE Z JEDNOU VECOU MAM MENSI PROBLEM PRI PRIDANI PLINU POCAS STATIA AJ POCAS JAZDY SA MY NIEKDE Z PODLAHI OZIVA TAKY JEMNY NARAZAVI ZVUK NAJPRV SOM MYSLEL ZE SU VYBITE TIE SILENBLOKY CO SU V NICH NASUNUTE RAMENA A UPEVNENE TO JE O PODBEH ALE NIEJE TO ONO. mOZE TO BIT NIECO S TOHO CIM JE UPEVNENA ZO SPODU PREVODOVKA O KASNU????? a to sa kupuje ak by to bolo toto ako celok? alebo neako jednotlivo dikk

• 1 odpověď
    • 3,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Janko4183,

Pri zatacani do pravej strany v ostrych zatačkach niečo my tam buchaa lepsie povedane hrka Boly vymenene kvoli tomu spodne čepi na ramene aj silenbloky ramena ale je t stale to iste zacalo to zo dna na den.Horne čepi riadenia vyzeraju bit v poriadku . Čo by to mohlo bit neviem si s tym rady a uz som kolo toho presedel dva dni kolo auta.

• 6 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Ale B,

Zdarec, chtěl bych se zeptat kolik stojí vzpěry mezi tlumiče dopředu? A nevíte o nějakých stánkách kdo je prodávají?? Díky moc

• 5 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem omegus,

Čaute hoši můj otec má felicii rv.95 a dneska se mu něco stalo s brzdama tak vám píšu neví co to může být, když jel tak mu dřelo něco na předních obou kolech myslel že to jsou sevřené brzdy tak se zkoušel jen tak rozjet a rozjel se takže sevřené nebudou no a jak dojel tak měl ty přední kotouče ůplně rozžhavené nevíte co by to mohlo být dík

21. Zahájeno uživatelem veryday,

1. jak poznam, ze my blbne ABS, byla vymenena brzdova kapalina - postupnym dolivanim do nadobky a vytlacovanim postupne pres vsechny ctyri ventily, zatim se tvari ze je vse v poradku, ale jen pro jistotu se ptam, pokud by se neco objevilo 2. muze se stat, ze abs zafunguje o neco drive nez by melo?? diky

• 4 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem hony,

Na co se dál zaměřit po výměně tlumičů a svislých čepů?díky 1.3mpi 1998/203tis.km

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Gerrik,

Sype se mi zadní tlumič, nevím co mám dát dozadu, jestli originál (1200,-) nebo Tylla, Karsit či Fenno. Co myslíte, jaké máte zkušenosti? Jo, a nevíte jakou značku odebírá škodovka pro prodej?

• 4 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem RelaxCZ,

Ahoj- Stejný dotaz jsem vložil i do fora na Octavii, což jsem si uvědomil a proto ten double. A děkuji za onu reakci od Stihacka, která je v linku a v citaci http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14483 Mám Feldu 1.3 combi s ABS a dělal jsem brzdy na předku, včetně výměny kotoučů a kapaliny. Všechny díly mám otryskané, co má být namazáno, tak je namazáno kvalitní vazelínou, koupil jsem nové odvzdušňováky..... Výměna kapaliny proběhla v poho a myslel jsem si, že odvzdušnění taky. Teď za velkých veder, mě za jízdy pedál tvrdne, auto místy nejede. Řekl bych, že zjevně zůstavaj přitlačený destičky ( nebo jedna) Nevíte, jestli se ještě ABS odvzdušńuje solo, pří…

• 0 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem zdsamct,

mam na felde 1,3 gumy 175/60 R14 a na zazdnich se mi nejak vic sjizdeji vnitrky je to normalni nebo je nekde chyba diky

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.