Elektrika
376 témat v tomto fóru
-
Dobrý den, mám takový problém s chlazením u felicie (4/98)1.3 50kw. Tesně než sepne ventilátor, vře voda ve vyrovnávací nádobce, a nekdy dojde k "prsknutí" chladící kapaliny přes výčko. Je to normální jev?
-
- 6 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
-
Prosím o radu,mám feldu 1.3 r.v. 99,koupil jsem si novou baterku a asi po 2 měsících jsem už nenastartoval,po bádání jsem zjistil že mi baterku nejspíš žere rádio(mam Pioneer),starou baterku jsem taky dobíjel častěji,ale říkal jsem si že je to stářím.Co bych potřeboval vědět je jestli můžu rádio vypnot přes spínačku(jestli je na to uzpůsobená) jako třeba u fabky nebo udělat zvlášť vypínač.díky za radu
-
- 5 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, poslednich cca 14 dni mame trchu problem s Felinou, nejdriv praskly obe zarovky na tlumeny, obe najednou, vymeneny, po tydnu praskly obe dalkovy najednou, zase vymeneny, pojistky v poradku, nevime cim to je, dobijeni taky v poradku a neprebiji to, ale na levy strane nam zacal ten vnejsi spinac na svetla svitit oranzove, jako by signalizoval nejakou zavadu, normalne sviti zelene.... v navodu nic neni, tusite nekdo co je za trabl?? Rok vyroby 2001, motor 1,3MPI, pravidelne servisovana bez "amaterskych" zasahu.... diky za informaci M.
-
- 8 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Prosím o informaci - jaká je vlastně originál baterie v Dieslu. Díky.
-
- 3 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Zdravim vsetkych,chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s opravou zadneho vyhrievaneho skla.nefunguje mi uz 6 vlakien a ked je namraza alebo mam zahmlene okno je fakt problem nieco v spetnom zrkadle vidiet.udajne na to existuje nejake lepidlo,viete o tom nieco?a este jedna vec:ako spolahlivo najst miesto kde je to prerusene?nechcem menit cele sklo,mate nejake riesenie?dik.
-
- 10 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Už jste někdo měnil žárovky u knoflíků na topení u felicie, ten plast, jsem sundal, lae nevím jestli sundat knoflík, nebo jak na to.
-
- 3 odpovědi
- 6,4tis zobrazení
-
-
da se sehnat? kde a za kolik? jak je náročná montáž?
-
- 24 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
cauky lidi mam Feldu r.v 95 1.3 50Kw prehodil jsem si misto hodin otackomer a potreboval bych vedet jak bych ho moh zapojit myslim ze priprava tam na to neni .. diky .
-
- 4 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdarec lidi, mám takovej problém, zapojil sem do feldy kde nebyl centrál z jiné a nějak mě to nepremává. Je to origo centrál brano, dle mě je to to novější 10ti pinová řj. ten starší má 6 pinů. Neměl by někdo schema zapojení hledal sem všude a nikde nic kloudnýho. Dostal sem radu, že prej je to stejný zapojení jak od Jablotronu akorát se liší barvy drátů ale to schema je pěkně holý, hlavně legenda k němu. Budu vděčnej za jakoukoli radu.
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Vim ze existuje ASS1 ale moje aktivni sestra si koupila neco od Filsna. Potreboval bych poradit s tim, kde je napajeni pro pravou a levou stranu obrysovych svetel.
-
- 12 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, potřeboval bych pomoc s centrálem. Při odemikání i zamikání od spolujezdce funguje bez chyb. Ale při zamikání a odemikání od řidiče se odemknou (zamknou) všechny dveře krom spolujezdce, ty se ani nezamknou ani neodemknou. Nainstaloval jsem ten centrál asi před měsícem po instalaci fungoval OK, ale teď se nějak pokazil. Nevíte někdo co s tím??? poraďte prosím
-
- 3 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
CAuky lidi chci se jen zeptat nevite jestli se nekde daji sehnat na Felušku svetlomety Angel Eys ?? jestli se delaji a nekdo vite nakou stranku hodte ji sem prosim moc diky...
-
- 5 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
ahoj, potřebuji poradit, čím to je, že mi při nízkých otáčkách problikávají světla potkávací i dálkové. V pojistkové skříňce velice rychle spíná relátko druhé z prava v horní řadě.
-
- 3 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
hoj lidi ,mám problém s krabičkouod dálkového ovládání,už se mi rozpadá a nejsem schopen nikde na netu nebo v obchodech najít a koupit novou.mohl by mi někdo poradit?předem díky za odpověď
-
- 7 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
-
Zdravim, dopocul som sa, ze ked feldu nejde nastartovat tak moze byt riadiaca jednotka v nejakom cudnom stave a ze pomoze nechat zapnute zapalovanie (bez nastartovania) na 15 minut. Uz par krat sa mi to na roznych kusoch felicii stalo a tato finta pomohla. Ma s tym niekto podobne skusenosti ? Po kolkych minutach (ci treba cakat az 15) a co presne to vlastne s Rj urobi ?
-
- 3 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Koupil jsem Felicii combi 1,6 Laurin a Klement v autobazaru. Bohužel jsem k ní dostal jen dva klíče (zdá se že originální), ale chybělo DO k alarmu, který je standardní škoda u baterky v prostoru motoru. Máte někdo zkušenost, jestli se dá sehnat nějaký ovladač a "naučit" ho? Byl jsem dnes v servisu Škoda a tam mi řekli 1000,- Kč práce (nevím co???) + nový ovladač, ale že to jde jen na alarm a centrál, který tam je to neovládá. V manuálu je přitom uvedeno, že DO na alarm zároveň ovládá i centrál, pokud je jím vůz vybaven... Nakonec mi řekli, že bych si musel koupit jednotku centrálu a pak nejlépe i alarm... Takže dva ovladače a pak možná ještě i klíč k otevření vozu... No…
-
- 6 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
-
-
Dobry den, mam takyto problem: chcel som opravit volnobeh na mojej Felicii 1.3 MPi.Pouzil som na to urceny program Motordiag Autocomsoft SIMOS Manager s kablom.Vsetko som robil podla instrukcii a vsetko prebehlo tak ako ma.Avsak nastal problem ze volnobeh ide na malo otacok a ked pridam plyn a povolim tak klesnu otacky na tolko ze zhasne motor,taktiez to zle startuje.Pri diagnostike VAG mi pise ze nie su prevedene zakladne nastavenia motora.Preto sa Vas chem spytat na PRESNY postup ako sa to robi cez VAG(a ktoru verziu). DAkujem vopred za odpovede.
-
- 3 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
-
-
Zdravím. Mám na svojej felde originálne centrálne zamykanie. Zohnal som si za dobru cenu alarm ( RADIX 4 TKB ) na svoju feldu. Potreboval by som poradiť na ktoré káble mám pripojiť výstup alarmu na ovládanie centrálneho zamykania. Na schéme sú dva kábliky. Jeden zelený a druhy modrý. Kde ich mám pripojiť? Na motorček alebo má riadiaca jednotka centrálneho zamykania nejaký výstup pre alarm.
-
- 0 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
Dobry den prosim Vas odeslo me centralni zamikani u felicie r.v. 95 a nevim kde je od centralu ridici jednotka prosim o radu kde to mam najit prosim o rady bud sem nebo na T.Bilek@email.cz predem Dekuji za pomoc
-
- 7 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
-
-
dobrý den chci se zeptat cim by mohlo být že nefunguje centrální zamykání???? jednoho dne sem prisel a odemkl jsem auto ale odemky se mi jen dveře ve kterých jsem odemikal s klíčem a ostatní byly zamčeny tak jsem auto zamkl s doměním že to bylo jen dočasný ale dela mi to stale cim by to mohlo být?????
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravim, po odpojeni baterky a naslednom pripojeni sa dostane riadiaca jednotka do nejakeho ineho stavu ako pred odpojenim alebo to treba pripojit na pocitac a nieco potom nastavit ?
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Da sa vymenit ziarovka v palubovke bez odmontovania lanka k otackomeru od prevodovky ?
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Kde by sa bolo najlepsie napojit s upc? potrebujem snimat otacky motora.
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdravim Vas potreboval by som nejake foto alebo radu ako ma byt poskladana packa smeroviek ide o to ze mi to nechce vracat Vdaka
-
- 1 odpověď
- 3,1tis zobrazení
-