Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem pavel88,

Zdravim, mam feldu uz pres rok a pomalu mi zacina vadit ze nema absolutne zadnou vybavu krome centralu. Nebavi me porad kroutit s klickou a natahovat se kdyz chci otevrit okno u spolujezdce. A o toceni s volantem na miste bez posilovace radsi ani nemluvim... Jak moc velky problem, a to jak v narocnosti tak i financne, je predelat predni okna na el. ovladani a a domontovat posilovac rizeni? Ma s tim nekdo zkusenosti? Poradte!

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem hardy,

Mám problém - felicie 1.3 mpi při jakémkoli zrychlení blikají světla, když uberu plyn, je to v poho. Současně při tom jak zhasnou světla,přestanou jít stěrače a ventilátor topení a v pojistkové skřínce se může nějaký stykač zbláznit. Předpokládám špatný kontakt, ale zatím jsem nic nenašel. díky za radu.

• 2 odpovědi
    • 7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem noneac,

Mám problém s dobíjením. měření multimetrem na baterii: při volnoběhu 13.5V to samé s plynem ale při zapnutí spotřebičů u volnoběhu dojde k poklesu až na 12V. Při přidání plynu se rozvěcuje kontrolka dobíjení se stoupajícíma otáčkama, a to i když jsou všechny el. spotřebiče vypnuty. Vyměnil jsem uhlíky, které byly dost sjety, zajímavé je že se baterie nevybije ani po hodinové jízdě. Má někdo schéma zapojení dobíjení? Popřípadě, je ve feldě někde relé pro dobíjení? kde?

• 5 odpovědí
    • 6,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem pipx,

prosim nemate niekto schemu jednotky simos 2p 047 906 030 N a C dik

• 2 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem loukote,

Ahoj. Pri vymene svicek se mi neopatrnym zatahnutim za kabel podarilo ho utrhnout od kovove koncovky, ktera se nasouva na svicku. Kabely mam celkem novy a navic jsem v cizine: v jedinym obchode ty spravny nemaj a na vrakovisti maj dovolenou. Chtel jsem kabel spravit, ale po odriznuti konce jsem nenasel zadny kovovy vodic?! Jen modrou buzirku (prumer 7mm), bilou hmotu (prumer tak 4mm) a asi milimetrove cerne dute neco obsahujici tenky bily vlakny. Takze z toho nejsem moc moudrej. Jde kabel spravit? Jak? Predem diky za pomoc, Ondra

• 7 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Vráťa P.,

Mám velký problém s dobíjením - pokud je motor studený normálně dobíjí (napětí dle palubního počítače 13,7 V bez zátěže), jak se motor zahřeje a spustí se ventilátor na chladiči (někdy i dříve) přestane úplně dobíjet, podle palubního počítače napětí klesne na 11,7 V (občas dobíjení krátkodobě naskočí, ale po několika vteřinách zase vypadne). Kontrolka dobíjení na palubní desce se vůbec nerozsvítí. Napětí jsem kontroloval i samostatným voltmetrem přímo na baterce - naměřené napětí souhlasí s palubním počítačem. V současné době mám auto už přes týden ve značkovém servisu Škody kde mi závadu potvrdili a provedli následující: 1) vyměnili klínový řemen (nepomohlo), 2) vyměn…

• 14 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem superflo,

Mam len taky maly problem. Ak chcem zistit ci mi RJ nevykazuje nejake chyby da sa to zistit iba pripojenim na VagCOM. Bol som na vychode v sevise Škoda a tam mi jeden chlapik zapiskal cenu 2000sk iba za pripojenie. Moze to byt take drahe?? Mam feliciu 1,6MPi r.v 1996 Dik za pomoc a keby ste nahodou vedeli kto to robi na SK resp. košice a okolie lacnejsie dajte mi prosim vas vediet. dik

• 5 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  8. Zdravim, mám na felicii (rv2000) tažné zařízení a na přístrojovce je kontrolka směrových světel přívěsu, chtěl bych se zeptat jestli to vůbec někomu funguje a kdyžtak jestli někdo nemáte schéma jak to zapojit, mám pouze knížku Jak na to a tam to neni . Znám asi 5 lidí co má felicii s tažným a nikomu z nich ta kontrolka taky nejde. Děkuji všem za rady...

• 6 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Thorwulf,

Zdarec.Švagr si koupil Feldu 1,3 1996 a chce na ni dodělat relé denního svícení.Jenom nevíme jestli je potřeba sehnat to relátko i se silovými relé pro světla,nebo jestli Felda už silový relé má...........díky za odpovědi

• 5 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem ježek 2,

Prosím o radu má 1,3 Mpi r.v.99 combi ,nefunguje přední ostřikovač, zadní funguje a je tam společnej motorek pro předek i zadek takže motorek je dobrej. Přední stěrače při ostřiku taky nefungujou ,ale při normálním stírání jdou. Pojístky jsou v pořádku. Poraďte někdo prosím.

• 3 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem mlepka,

Prosím někoho,kdo montoval elektrické ovládání sklonu světlometů na Felicii 1.3 MPI místo hydraulického o radu.Pasuje tam z FABIE ? může někdo popsat potřebné díly a montáž ? Díky.

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem superflo,

Chcem sa opýtať aký mam kúpiť kábel na prepojenie PC a RJ aut kt. sú spomenuté v popise témata? Mám vyhliadnutý kábel na www.mtaplus.cz označenie "Převodník VW OBD2 KKline na USB port (vhodné pro VAG-COM do verze 4.09)." za 1800Kč.-. Bude to fungovať na diagnostiku oboch automobilov?? pri použití VAGCOMu 3.40?? Dik s pozdravom a

• 2 odpovědi
    • 9,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem superflo,

Ahoj majstrosi. Chcem sa opytat ci si niekto robi sam doma svojpomocne autodiagnostiku RJ vo Felícii.? Ak ano nasiel som na nete plno softu VaGcom sa mi zda najlepsi. Urobil si niekto sam kábel na prepojenie PC a RJ podla navodu kt. je na nete? Ak ma s tym niekto skusenosti a ma chut pomoct mohol by tu niekto dat nejake navody schémy aj foto ak by bolo mozne a v "skratke" vysvetlit co a ako aj ked to nieje velmi lahke. Dik s pozdravom

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem jozo922,

Chcel by som sa spýtať ako má biť prepnuté kúrenie na Felícii aby kúrilo náporovo bez ventilátora.Ak sa to vôbec dá.Na starej Š 120 to fungovalo mal som tam také nasávače a šetril som ten mizerný motorček na kúrení.

• 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem travel242fx,

Mam problem,ked natankujem plnu a prejdem povecme 1km ukazovatel paliva mi klesne aj o polovicu .Ked auto vypnem a stoji cely den vratim sa k nemu, zase mam plnu nadrz,neviete v com by mohol byt problem? auto: felicia 1,3 50kW benzin

• 4 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem mekanik,

Zdravim, mam problem s vagem 304 a to, ze se nemuzu spojit s Feldou, zadnou adresou.. jinak Octa a Fabie jdou normalne. A v aute to nebude pac orig. vagem ze skodovky to jde. Nevite v cem by mohl byt problem?

• 2 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem brunoos,

Mame takový problém. Felicie 1996, original dalkové centralní od výroby. Celou dobu používame odemykani a zamykani dalkovým ovladačem. Jelikož nějak začaly blbnout baterky skusil jsem odemknout přímo kličkem ale když jsem dal kliček do zámku a otočil do leva nebo doprava tak se nic nestalo (prostě na obě strany se kliček otači volně) - to same dělá jak u řidiče tak u spolujezdce. Zkoušel jsem i zamykat odemčené auto a taky nejde kličkem odemknout. Čím to je - vadna vložka zámku, nebo něco chybí ve dveřich v systemum odemykani, tahel atd. dík za odpovědi

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Roman69,

Mám problém, za jízdy při vyřazení 3.rychlostního stupně problikává dobíjení, tak jsem vyměnil alternátor, ale bliká to stále. Zajímavé je, že k tomu dochází v momentě mezi zařazenou rychlostí a vyřazením, je přitom také patrný větší pokles otáček. Nevíte někdo, co by to mohlo způsobovat? Děkuji za odpověď

• 5 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Sk.out,

Zdarec chlapi, nevite někdo jak douho bývá otevřený ventil odvětrání palivove nadrže N80??? Když pustím na VAGu aktivaci toho ventilu tak necvaka, ale když to měřím za provozu tak se otvira na zhruba 5ms v zavistlosti na teplotě motoru, je to normalní hodnota, nebo jak by se ten cas otevření měl pohybovat????

• 0 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Mahonny,

Zdávím všechny..nedělal jste to už tady někdo,abych to nemusel vymýšlet...vypínače tak nějak není problém,ale ta přístrojovka a kolečka ovládání topení,ventilátoru, je tam totiž ta zelená vrstva.... Díky za odpovědi

• 4 odpovědi
    • 6,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem travel242fx,

Zdravym vsetkych mam problem na firemnej felde jedna sa o dobijanie.Ked je auto studene po rano nastartuje a ziadny problem s nim nieje.Ale ked sa zohreje na provoznu teplotu tak nastava efekt ze zacne svietit kontrolka dobijania ked pridam plyn zhasne a ked sa znova ustalia otacky na volnochode zacne svietit. Uz to bolo u jedneho majstra a menil tam vynutie na alternatore a loziska ale zda sa mi ze ten majster nevie kde je sever a kde juh. Napada vas nieco co by to mohlo byt dnes rano som to meral Voltmetrom a ukazovalo to pri nastartovanom aute napatie na baterke 13,5 voltu . A ked sa to zohreje a zacne svietit kontrolka dobijania mi to ukazovalo na VAGU napat…

• 4 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem seny69,

Potřebuji upravit obsah Eprom RJ MA 1.2.3 č Bosch 0 261 203 964, tak aby běžela bez jednotky imobilizéru. Neuměl by někdo poradit? S_imob.bin.BIN

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem DEZENT,

Mám škodu felicii 1,3 50kw zjistil jsem ,že mi špatně dobjí nevíte co by na to mohlo mít vliv. Prosím zkuste poradit.

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem fabka2004,

Caute, vo Filcke sa nevyznam, ale znama ma filcku 50kW, pricom som si vsimol, ze sa pri otackach cca 3000 rozvieti kontrolka baterie a ked idem po dialnici napr 110km/h a viacej, tak evidentne slabnu svetla a akokeby sa nedobijalo, pricom pod 3000ot sa tento efekt vytrati. Ak akykolvek stupen vytocim nad 3000ot, tak baterka zasvieti, ak ho vytocim nad 3500ot, tak zhasne, ked pustim plyn, tak situacia v okoli 3000ot sa zopakuje. Po dialnici sa na tom da ist iba do 110km/h, pretoze potom uz svieti kontrolka a evidentne slabne palubovka a svetla, ubranim sa to znormalizuje. Viete mi povedat, kde by mohol byt problem?

• 13 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem martin02,

nazdar vsetci, mam maly velky problem. Na felde 1.9D mi nefunguje otackomer. Resp. funguje ale iba od cca 3000 ot. Mam podozrenie na vadny IO na plosnom spoji pristrojovky. Ak je moje podozrenie spravne, poradte mi prosim, kde ho mozem zohnat (KEFB-842 ITT). U nas na Slovensku je to asi nemozne. Alebo mate najaku fintu Diky.

• 1 odpověď
    • 2,9tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.