Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Exteriér

1. Zahájeno uživatelem gabuliatko,

Protože se v autě zouvám, potřeboval bych poradit jaké lišty si mám pořídit na práh kama si pokládám boty když do nich lezu. A na nakládací plochu u kufru si myslím že by se též nějaká lišta hodila, protože něco tama opřít může být někdy výhodou. Nejde mi o design, ale o funkci. Jde o OIII combi, barva červená základní. Předem děkuji za rady, Zdeněk

2. Zahájeno uživatelem acro,

Jeden maly dotaz, měnil někdo rámeček masky ny O3? Musí se demontovat cely naraznik? Díky za případný návod!

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 93 odpovědí
    • 75,3tis zobrazení
  3. Ahoj Všem, chtěl jsem se zeptat zdali má někdo na autě : Dekorativní fólie Octavia Combi,Dekorativní lišta předního nárazníku.Docela mně to zajímá jak to vypadá na autě jelikož nad tím přemýšlím.Má někdo foto ? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/dekorativni-folie-octavia-combi-iii-5e9064317ax/0/1/24/43/1001 http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/dekorativni-lista-predniho-narazniku--5e0071311x/22/2/24/43/1001

4. Zahájeno uživatelem LiveBomb,

Ahoj, používáte někdo na své Octavii III Combi střešní nosiče Thule? Konretně kombinaci patek 775 nebo 757 a tyčí 961? Zajímá mě především hlučnost, zkušenost s montáží a zpětná kompatibilita s Octavii II Combi. Rozteč mezi podélníky je u obou modelů cca. stejná - 1 m.

• 7 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem virtual,

Ahoj, sháním něco na ochranu vnějších prahů pro FL kombi. Nemáte někdo tip? Představoval bych si něco jako ten černý proužek u Audi S-line na obrázku. Díky

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Robie_08,

Ahoj, nevím zdali se to tady na fóru někde řešilo nebo ne, ale každopádně jsem to nikde nenašel. Chtěl jsem se zeptat zdali jde něják seřídit zavírání el. kufur u kombíku, aby to nedělalo takové příšerné rány? Odstranil jsem kvuli tomu i rámeček spz a poznávací značku nalepil, ale není to úplně ono. Všimnul jsem si, že některým autům, které mají el. kufr se jim zavírá velice ladně, ale mě to vždycky třískne, že mi to trhá srdce. Je nějáký způsoba jak tado toto vyřešit? Díky

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Lukáš Ballon,

Čaute, včera som si všimol od dverí spolujazdca nejaké pazvuky/rezonáciu. Dnes som skúmal, čo by to mohlo byť a zistil som, že na kľučke dverí spolujazdca mi chýbajú pod tou gumovou záslepkou 2 torx šróby. Hádam to bude tým, rezonácia totiž znie ako keby bolo niečo uvoľnené. Možno aj tie torxy sú padnuté vo dverách. Je možne ich tam jednoducho došróbovať? Či sa tu musí celé vybrať a je na to špec. postup?

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Jirka 1985,

Zdravím Vás všechny, chtěl bych Vás požádat o radu, která pomůže všem. Mám neustále osekanou kapotu od odlétajících kamínků a proto bych si jí chtěl nechat polepit čirou PPF folii. Můžete mi poradit kde v Praze nebo okolí je profesionální firma?? Můžete se podělit se zkušenostmi?? Děkuju předem. :)

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Jirka 1985,

Zdravím všechny, jestli to tady někde je tak se omlouvám, ale nenašel jsem. Dnes jsem zjistil že mám poškozený lak na zadním nárazníku a také spodní hranu u pátých dveří. Při zabouchnutí se dveře dotknou nárazníku a lak se díky prachu odírá. Můžete mi poradit jak se 5vd seřizují? Trochu jsem vyšrouboval gumové špalky na 5vd ale netuším jestli to bude stačit.? Ještě chci říct že po zabouchnutí 5vd je několika milimetrová mezera mezi dveřma a nárazníkem. Můžete se podívat ti co máte O3 FL sedan jestli se vám to děje také? A případně můžete prosím udělat fotku jak moc máte vyšroubované ty gumové dorazy na 5vd?. Děkuju.

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem gagamel,

Muze mi nekdo prosim vysvetlit jaky je rozdil mezi temito dily? Diky.

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem jardadzegr,

Čau lidi, nemáte někdo zkušnost s tímto výmyslem? dneska se mi objevila chyba 9451803 roznetka 2 ochrany chodců- vysoký odpor. dost zajímavé je, že na den přesně se mi ta závada už objevila před rokem, povedlo se smazat. Ted už bohužel smazat nejde. Je mi dost divný, že by se ta závada objevila na den přesně po roce, není daná určitá lhůta na výměnu někde v SW? díky všem za vaše zkušenosti s tímto.

• 2 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem patrikgomori3@gmail.com,

Ahojte všetci, chcel by som vás poprosiť o radu, všimol som si na O3 pred Fl že jedno zadné svetlo mi neviesti celé ako to druhé, stačí tam vymeniť nejakú žiarovku alebo je to svetlo už na vyhodenie? Ak niekto viete ako to je riešené, za každú radu ďakujem pekne, PS: videl som že tu už niekto riešil svetla z FL verzie na pred FL, niekto na východe, ak by mi niekto vedel dať kontakt :) dakujem pekne za odpovede, prikladám aj foto svetiel (pravé ľavé )

• 3 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Vyry,

Prošel jsem celý Exteriér, ale nenašel jsem toto téma. V Globus myčce u nás před rokem vyměnili kartáče a od té doby se mi na OII před FL stávalo pravidelně, že mi mycí kartáče vyhnuly zrcátka směrem dopředu. Jak z polohy normální, tak i přilehnuté. Stalo se mi to samé na O III před FL. Teď se bojím, že se to bude stávat i na O III FL, kde mám ale elektricky přiklápěná zrcátka. Kartáče se točí protisměrně, tedy nemají snahu přiklopit, ale vyhnout dopředu. Dotazy: 1. má někdo podobné zkušenosti? Rady typu nejezdi do myčky znám 2. hrozí požkození zrcátek resp. toho mechanismu, když mi to myčka násilně vyhne dopředu? V manuálu je napsáno, že se to …

14. Zahájeno uživatelem Jirka 1985,

Zdravím všechny, chtěl bych Vás požádat o radu jak seřídit víčko nádrže? Mám O3 FL a zjistil jsem že mám trochu utopené víčko nádrže na pravé straně kde je pant a při každém otevření mi to odírá na té pravé straně lak na karoserii !! A už je to docela dost. Můžete mi poradit jak víčko srovnat? Děkuju předem

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Horza,

Zdravím, je normální aby mělo ani ne dvouleté auto takto poškrábané zadní světla? S autem na myčku nejezdím. Umývám ručně houbou a potom vysuším ručníkem z mikrovlákna. Kdysi jsem sušil klasickou jelenicí a škrábanců jsem si nikdy nevšiml.

16. Zdravím, Na fóru jsem nenašel žádné vlákno na toto téma tak snad netvořím duplicitní téma. Všiml jsem si, že se mi po počasí které v posledních dnech převládá (voda,sníh,vlhko) objevil na spodním vnějším těsnění okének zelený povlak jakoby drobný mech. Stává se vám to taky po takovémto počasí ? Případně nemáte někdo nějaký nápad nebo zkušenost jak tento ,,mech,, odstranit co nejefektivněji popřípadě aplikovat nějaký přípravek který tomuto tvoření zabrání ale zároveň nepoškodí již zmiňované těsnění?

17. Zahájeno uživatelem Jirka1989,

Dobrý den chci se zeptat zda někdo neví jestli pasuje spodní cást zadního narazniku ( plast s čidly ). Z Octavia 3 r.v.2013 COMBI na octavii 3 r.v.2013 SEDQN. Jde mi pouze o spodni plastovou část s čidly. Dekuji za odpovědi :)

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem MáťaLohniský,

Ahoj bando, Moc vás prosím o radu. Neví někdo, co by mohlo způsobovat lupání dveří řidiče? Jednou za 7-10 dní ve dveřích řidiče při otevření jednou lupne (při překročení první západky v omezovači, v dalších západkách už ne) jako by lupal pant dveří. Ale když to pak člověk zkusí znova, tak se zvuk neozve a objeví se zase třeba za týden. Ještě mě napadá, že to vždy bylo jen při otevírání dveří. Při zavírání nikdy. Neví někdo, co by to mohlo být? A troufne si někdo předpovědět, jestli to takhle zůstane, nebo se to bude zhoršovat? Promazat omezovač dveří jsem už zkoušel bez úspěchu. Děkuji všem za rady!

• 0 odpovědí
    • 1,5tis zobrazení
  19. Zdravím vespolek, S kamarádem jsme udělali takový test předních AFS bi-xenonových světlometů. Udivilo nás, že ač se jedná o obě Octavie Combi MR 2014, tak mají rozdílný proces nastavení (kalibrace) světlometů. Nejlépe je to vidět na krátkém srovnávacím video souboru, který je součástí přílohy. První dieselová Octavia byla vyrobena v dubnu 2014. Druhá benzínová Octavia byla vyrobena v září 2013. Na videu je patrné, že obě Octavie jdou nejprve shodně se světelným paprskem dolů, pak hodně do vnějších stran a zpět. Teď nastává však rozdíl. Dieselová Octavie jde ještě jednou málo do vnějších stran a zpět a pak nahoru do cílové polohy oproti benzínové, která jde bez znovu …

• Pozitivní
    • 27 odpovědí
    • 17,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Lucasse,

Tak pánově, jednoduše, jak na to? Že by plastidip?

21. Zahájeno uživatelem Freezik,

Zdarec, Potřeboval bych poradit, když jsem ráno došel k autu, tak jsem objevil prasklou odrazku a celkem velkou rýhu nad zadním nárazníkem viz.foto. Myslíte, že s tím hned jet do servisu, nebo bude stačit nějaká ta sada na škrábance. To prase mi nenechalo ani lísteček, takže se to i prodraží. Díky za odpovědi

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Crampon,

Ahoj, mám dotaz týkající se aplikace této průhledné samolepící fólie výměnou za původní poškozenou. Je potřeba dodržet nějaký postup-nahřátí, navlhčení místa při aplikaci tak, aby byla fólie bez bublin, zvrásnění apod.? Díky předem za odpověď.

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Hurikan88,

Protože je nás víc, tak tu založím téma pro ty co se jim nezasouvají přední ostřiky pro BiXeny! Někdo to řešil snad WDéčkemale to se mi moc nechce, každopádně si jdu v pondělí teprve pro techničák tak se zeptám co a jak. Ostříknul jsem poprvé a hned to tak zůstalo....co Vám? až ponějaké době nebo taky hned ze začátku?

24. Zahájeno uživatelem The_DoctoR,

Mám O3 Combi s hagusama. Existuje nějaký způsob jak na ně přichytit horská kola, aniž bych si musel kvůli tomu kupovat příčníky? Díky. R.

• 13 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Jirka 1985,

Zdravím vás všechny co upravují auta:) Chtěl bych vás požádat o radu jestli jdou zaměnit lakované kryty zrcátek z O3FL za kryty Scala? Děkuju..

• 4 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.