Elektrika
558 témat v tomto fóru
-
Zdravim, nevedel by nekdo co s tim. Nekdy vyhrivani sedadla spolujezdce funguje normalne ale nekdy to dela toto: IMG_2277.MOV
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdravím,chtěl jsem se zeptat jestli už jste se nekdo setkali s tím ze vam neustale sviti budiky i po zamknuti auta.Mam Octavii 3 2015
-
- 4 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
-
Ahoj všem, neresil nekdo zadní kessy kliky na O3 jako tady na golfu ? https://www.youtube.com/watch?v=aOQrxpXXCC8
-
- 5 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdar, nazdar borci. Vcera mi pri obchode maxidot vypisal Vymente ziarovku v hmlovke. Tak som najprv pozeral, ktore svetlo nesvieti. Predne svietili obe. Zadne len lave. Rozoberiem prave, tam bola nejaka divna ziarovka, presvietim ju. Merak ukazal, ze je v poriadku. Ma svietit aj tato prava? Alebo svieti len lava? Na tej ziarovke bol taky maly typ pisma, ze som si neprecital aky je to tip. Viete ho niekde vycitat? Taky som videl 1x v zivote. Nikde som to nenasiel v Elektrike, ani v Exterieri, tak som to vlakno frcol semka. Dik za pomoc
-
-
- 8 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, (AKTUALIZACE) Už jsem zjistil k čemu zmíněné relé - červeně zakroužkované v přiloženém obrázku, je. Jedná se o relé pro vyhřívání čelního skla. Byla nastaveno automatické vyhřívání (nevím jak to funguje, jestli podle teploty ?). Ale problém zůstává. po zapnutí začne relé docela hlasitě cvakat, trvá to zhruba 3 - 5 minut. Dřív to určitě nedělalo (minulou zimu) V únoru jsem měnil čelní sklo, ale od té doby vše fungovalo normálně až doposud. Po cvakání začne fungovat výhřev, ale přijde mi, že to hřeje jen uprostřed a ne po celém okně. relé už jem zkoušel měnit za dvě jiné, ale problém trvá. Nesetkal se někdo s podobným problémem ? Díky za…
-
-
- 10 odpovědí
- 8,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Stále řeším nějaké chytré ovládání pro dálkový start motoru a zapnutí nezávislého topení (nejlépe pomocí aplikace pro smartphone). Při hledání řešení (vím o německém řešení DANHAG pro NT) jsem narazil na PANDORA, jež vedle autoalarmu umí i telemetrii a dálkový start motoru a dálkové ovládání nezávislého topení. Zachová i originální DO, umí i smartphone a přidává i další bezpečnostní funkce. Mám sice originál Škoda alarm, ale ten dálkový start motoru je impresivní, na léto velmi užitečný. Některé verze mají i přídavné zabezpečení KESSY systému. Nemá někdo zkušenost s nějakou variantou ? Jsou to asi Rusáci (které bytostně nemusím), ale v Rusku je Oktávka a …
-
-
- 52 odpovědí
- 30,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, auto mi začalo držet 1100 otáček na volnoběh diag vypsala chyby viz. přiložené fotky
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
ahoj, potřeboval bych radu. čidla tam jsou tři, před turbem, před DPF za DPF. Diagnostika mi píše chybu P0544 chyba el obvodu G235. Nevíte který z těch čidel je to správný?
-
- 1 odpověď
- 4,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, při startování se mi zobrazuje hláška "závada sdružené přístroje", a při jízdě misto ujetých trip km (vpravo dole) se zobrazuje "CHYBA. Zobrazuje se pouze chybová hláška a jinak žádné jiné problémy nejsou. Díky
-
- 4 odpovědi
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, na OIII s motorem 2.0 TDI 110kW se mi rozsvítila chyba čidlo oleje a žlutá kontrolka motoru. Nezobrazuje mi na display teplotu oleje. Když jsem se napíchnul diagnostikou, tak zahlásil kód chyby P0197 - Engine Oil Temperature Sensor Low. Nedaří se mi nikde čidlo teploty oleje v katalogu dohledat. Kde je na motoru ? Chtěl bych zkusit zkontrolovat konektor apod... Dík za radu
-
- 2 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, kde můžu najít reproduktor který pípá při chybovém hlášení když se objeví chyba nebo není voda v ostřikovačích a podobně. Potřeboval bych ho nějak vypnout. Mám problém s chybou... Vozidlo opusťte jen v poloze P. A když vám chyba za jízdy pipne i 20x za minutu tak to je na palici už. Někdy i vícekrát. Už přestávám mít na to nervy. Díky za rady
-
-
- 8 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, nvm jestli už tu někdo něco podobného řešil, jestli ano, tak se omlouvám. Při odemknutí klíčkem se mi u Octavie 3 ( 2013 ) se mi rozsvítí na chvíli přední a zadní led diodová světla. Při odemknutí druhým klíčkem se mi ty světla nerozsvítí, jen se to odemkne a nic víc. Proč tomu tak není u toho druhého klíčku? děkuji za jakoukoliv odpověd. Popřípadě jak to nastavit. Děkuji
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám čerstvou Octavii L&K v této konfiguraci. Je možné a případně jak uložit do profilu řidiče nastavení komfortního podvozku a ekonomického řazení, resp. že defaultně se má načíst režim individual, ve kterém to mám uložené? Štve mě při každém startu 3x cvakat tlačítko. Díky za odpověď.
-
- 16 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč mi nefunguje levé u řidiče vyhřívání zrcátka? Po zapnuti se prave odmlží hned, ale leve je pořád zamlžené. Děkuji za nějakou informaci. Zrcátko jsem měl už rozebráné a kontakty u něho vyčištěne.
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, rád bych vás požádal o dvě rady nestandardního chování mé O3. 1, Tlačítko start motoru pod volantem. Někdy zapne zapalování(nastartuje) napoprvé, ale většinou je nutné stisk opakovat několikrát. Je to chyba tlačítka, nebo může být chyba někde jinde? Nemáte nějaké schéma jak to je zapojeno či návod na výměnu? 2, Tlačítko systému start/stop motoru. Pokud již se mě povede motor nastartovat tak hned poté sáhnu po tlačítku vypnou systém start/stop. Tlačítko se vždy rozsvítí a tím se vypnutí motoru deaktivováno. Někdy se však tlačítko rozsvítí a po několika málo vteřinách pohasne a motor se normálně vypíná? Vůbec netuším kde může b…
-
- 5 odpovědí
- 11,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, jsem tu nový a omlouvám se, pokud tohle téma tady již bylo, ale já ho nedohledal. Nestalo se někomu z vás, že se mu začal palubní počítač sám za jízdy přepínat, aniž byste šáhli na přepínač? Standardně tam mám nastavenou rychlost a dnes ráno při jízdě mi to začalo nabízet rádio, za chvilku připojení telefonu atd. Po chvilce válčení jsem si tam hodil zpátky rychlost, ale po pár km to začalo dělat opět. Díky za radu!
-
- 0 odpovědí
- 1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím , ako by sa dalo dorobiť automatické doťahovanie okien po zamknutí auta bez dodatočného alarmu s použitím tohto modulu http://www.lacneautoalarmy.sk/eshop/komfortni-prvky/elektricke-stahovani-oken/prodluzovac-impulzu-m-03.html po zapojení do zamykacieho signálu ? Len nikde neviem nájsť jednoznačný impulz pre zamknutie.
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nenašel jsem podobné téma, chci se zeptat, jestli je normální, že topení u OIII nastavené na "HI" topí jak blázen, tedy na max. a jakmile nastavím 29,5°C nebo jinou podobnou hodnotu hned pod HI, teplota vzduchu z výdechů je znatelně nižší? Climatronic (a AUTO) vypnuté, předpokládám, že se zapnutým to dělá totéž. Předpokládám, že to souvísí s teplotou interiéru dle čidla, ale uvítal bych plynulou regulaci od velmi teplého po studený tak, jak to měla "mechanicky" FII a všechny auta bez klimy ap. Otázka na ferdu a jiné, zda-li lze ten přechod učinit plynulejším s pomocí kódování. V opačné případě to musím regulovat ručně HI-29,5°C a zpět.
-
-
- 6 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, dobrý den. Máte někdo s tímto zkušenosti? Nádržku mám plnou až po víčku a hlásí mi to stále tuhle chybu. Ale jen tuhle, žádnou doplňkovou jako ASR nebo ESP. Jedná se o Octavii 3 RS 2.0 TDI. Děkuju za pomoc.
-
-
- 12 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chtěl bych se zde kluci poradit. Nechal jsem si dnes doplnit a vyčistit klimatizaci. Když jsem ale dojel domů, zjistil jsem že z krajních výdechů vytéká voda (nebo ta kapalina v kterou se změnila ta desinfekční pěna) a začala nalevo téct po drátě do diagnostické zásuvku že které odkapavala na koberec. Na pravo zase tekla do žárovky přihrádky spolujezdce. Vše jsem rozebral, a snažil se vysušit, ale můj dotaz zní. Mohl dojít k poškození elektroniky, nebo bude to pro ní mít nějaké budoucí problémy? Nebo nemohla by se třeba začít odlepovat izolace svazku, po kterém ta voda tekla a byl tedy taky mokrý? Jsem z toho dost špatný. :_(
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, mam OIII L&K 2.0tdi 135kw 4x4 a kdyz chci zvolit jizdni rezim, tak se tlacitko “MODE“ rozsviti kdyz jej zmacknu a jakmile ho pustim tak hned zhasne. Na infotainmentu se mi nic neukaze a ja tak vlastne nedokazu menit jizdni rezimy. Mate s tim nekdo zkusenost? Chystam se s tim do autorizovaneho servisu, ale napadlo me se zeptat tady na pripadne zkusenosti a rady. Diky moc
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, měl bych dotaz ohledně nefungujícího podsvícení tlačítek na Climatronicu. Jak je opět zprovoznit, co rozebrat, vyměnit apod. Při vypnutí auto, se rozsvítí rychlost ventrilátoru ve středu a pak ještě svítí "kostičky" u vyhřívání sedadel. Všechna ostatní tlačítka jsou "mrtvá", co se týče podsvícení. Ale zároveň vše funguje, pouze nesvítí. Děkuji za případné odpovědi OIII 2015
-
- 6 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Škoda je simply clever v tom, že jakmile připojím něco k tažnému (ať je to karavan, nebo jen držák na kola), automaticky vyhodí hlášku že vypíná asistent mrtvého úhlu, aby neposkytoval špatné výsledky. To dává smysl. Bohužel ale po odpojení už clever není a nezapne ho zpátky. Protože kromě zimy je to pro mě celkem častá věc, rád bych zajistil, že se na asistenta mohu spolehnout a tedy že je stále aktivní, tedy že pokud se náhodou sám vypne, sám se taky zapne pokud to okolnosti dovolují. Netušíte jak na to? VCDS? Servis? Nebo psát do škodovky ať se proberou?
-
-
- 7 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Pozdravujem. Mam prosbu ci sa nahodou niekto nestretol s podobnym problemom ako ja. Mam RS 3 2.0TDI 135KW a stavaju sa mi dost divne veci. Ked teda neriesim dlhy start tak sa mi z nicoho nic pustia o polnoci ventilatory chladica na plne pecky a idu a idu a idu. Ked auto dialkovym odomknem tak sa to vypne a ked ho znova zamknem tak sa znova zapnu. To sa opakuje tak 3 krat a potom radsej auto ani nezamknem. Autoradio (columbus) si samo prepina radio stanice samo od seba,zamrzne dotykovy displej,sem tam to po mne pyta uzivatelsky kod a podobne. Ma niekto podobny problem ?? Ale inak super auto :-) . Neda mi spat. A diagnostika samozrejme bez chyb.
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj. Mam elektrická okna a vpředu i vzadu jdou stahovat pouze manuálně. Ikdyž domáčknu tlačítko, tak se stejně po puštění zastaví. Na panelu mam nastaveno komfortní stahování oken: vše. Kde může být problém?
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-