Elektrika
554 témat v tomto fóru
-
Dobry den sa zela, mam OIII- po facelifte, motor 1,5 tsi + 7A. Auto mam 4 mesiac a sporadicky sa mi stane ze vyskoci hlaska SOS- núdzové volanie je obmedzené-SERVIS... TO by az tak nevadilo ale je to spojene stym ze sa zasekne radio, prestane fungovat aj ovladanie na volante. Ani po vypnuti motora a zamknuti a nasledovne nastartovanie chyba nezmizne. Po cca 30 minut sa ti uvedomi a naraz vsetko ide. Najhorsie je, ze som bol stym v servise a nevedia si poradit kedze ziadnu chybovu hlasku to nezapisalo. Nemate niekto stym skusenost? Dakujem vopred za odpovede PS: potom take malickosti ze niekedy ostane vysiet v spatnom zrkadle hlasenie objektu v mrtv…
-
- 1 odpověď
- 7,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
SWAP kody kompletní seznam který mám pro zatím pokud máte ještě někdo doplním: 5E0054801 (1250 Kč) Asistent rozpoznání únavy 5E0054800 (500 Kč) tempomat, kód pro přizpůsobení ORIGINÁL 5E0054804C (5000 Kč) Navigation data COLUMBUS 5E0054804D (5000 Kč) Navigation data COLUMBUS 000054830B (6000 Kč) Software pro aktivaci příkazů médií 000054830A (5500 Kč) Smartlink pro Octavia III, SUPERB, FABIA, YETI 000054830 - (4700 Kč) Miorrorlink Mib2 swap 000054802A - (3150 Kč ) HLASOVE OVLADANI MIB2 S 000054802 - (3150 Kč ) HLASOVE OVLADANI MIB2 S ????????? - (xxx Kč )Volba jízdních režimů
-
- 1 odpověď
- 8,7tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Zdravím, mám taký problém s diaľkovými že keď potiahnem k sebe páčku tak by mali bliknúť, ale blikne mi len kontrolka ale svetlá sa nerozsvietia, ak páčku ztlačím od seba tak diaľkové svietia štandardne, kontrolka tiež. potreboval by som poradiť ako fixnem blikanie diaľkovými, programoval som niečo so svetlami ale potom so to vrátil do pôvodného stavu ale aj tak to nepomohlo. ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj lidičky, včera se mi na diagnostice objevila tato chyba: 934149 - Snímač rozpoznání deště a světla B1366 76 [009] - Spatna pripevnovaci pozice Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 170 Kilometry: 187975 km Datum: 2018.05.11 Čas: 09:01:11 Nesetkali jste se s něčím podobným? Kdybych náhodou nedělala diagnostiku kvůli něčemu jinému, tak na to ani nepřijdu. Nepocíti…
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím nesetkal se někdo s tímto problémem ? Octavia III před fl 2014 nesvítí bixenony ale když ovladač světla zatlačím a dám do mezipolohy kdy chci ten ovladač vytáhnout tak svítí . Je možné že sám od sebe odešel vypínač a tím že ho zatlačím chytne kontakt ? Děkuji .
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, omlouvám za tento trochu blbý dotaz, ale u mé nové Octavie 3 Fl Top led světla se mi nějak podařilo ulomit konec té červené pojistky světla konektoru viz ilustrační foto nějaké redukce.Ulomil se jen ten konec a zbytek zůstal v té pozici vysunuté pozici. Chci se zeptat, jestli po zacvaknutí toho černého jazýčku třeba ještě ta pojistka, nebo stačí zacvaklý černý jazýček. Ten je naštěstí nepoškozený. Nerad bych ten konektor měnil sám, protože se v tom nevyznám a AS ani známému elektrickari se do toho nechce, protože drátky jsou už tak velmi krátké s ještě je prý zkracovat je blbost. Děkuji za rady
-
- 3 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, dnes při cestě domu se mi rozsvítíla kontrolka pro kontrolu zadních světel vzadu, nějak takhle to psalo a ukazuje to i obrazovka. Když jsem obešel auto, nenašel jsem nikde problém, až jsem si všiml, že levé zadní světlo ( obrysovky zapnuté) problikává, na milisekundu vždy zhasne a hned se rozsvítí a takto pořád dokola. Při vyputých světlech se nic neděje, brzdové jde asi normálně. Usoudil jsem, že to žárovkou nebude, ale čim tomůže byt u 2 roky starého auto? RS TDi 135 kW r.v. 2016. Díky za radu.
-
- 11 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, podľa nejakých videí z YouTube som videl signalizáciu vzdialenosti pri parkovaní nie len v predu a v zadu ale aj po bočných stranách. To by mohla byť celkom fajn fičúra hlavne pri parkovaní v meste k obrubníku. Pochopil som, že je to súčasť toho automatického parkovacieho asistenta. Zaujímalo by ma, či je možné tieto čidlá domontovať a nakódovať dodatočne. Čidlá k dispozícii napr. tu.
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Má někdo Alarm s hlídáním vnitřního prostoru, zálohovanou sirénou, náklonovým čidlem a dálkové ovládání centrálního zamykání se SAFE systémem ? Co je to ten SAFE systém? to jako pošle sms na telefon v případě pokusu o odcizení jak to píšou třeba zde? http://www.auto.cz/skoda-superb-safe-system-standard-slovensku-sms-z-auta-v-pripade-nebezpeci-58351 Díky
-
-
- 108 odpovědí
- 31,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, měl bych na vás všechny dotaz. Řešil jste někdo výměnu zadních "obyč" světel za LED? Je to jen o výměně a případném přenastavení VAGem, nebo je to složitější operace? Díky
-
-
- 108 odpovědí
- 43,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahojte, prosimta vas, nevie niekto ako oducit ovladac od telestartu? Nikde neviem najst na to postup, iba parovaci postup som nasiel ale jak odparovat ovladac nikde. Dakujem
-
-
- 5 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, řešil někdo z vás výměnu žárovek ve směrových světlech na OIII? Mám v úmyslu vyměnit žárovky za diody, nicméně nevím jestli není potřeba instalace dalších "elementů" aby to správně blikalo, samozřejmě to chce asi canbus diody ale i tak, jestli není někde ještě problém o kterém by jste snad věděli?
-
-
- 45 odpovědí
- 19,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Menil som chladic na klimu, Dal som ju dnes nanovo naplnit a po zapnuti klimy mi klimakompresor nezapne. V com moze byt chyba?jedna sa o octaviu 3 2tdi. diky
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Mám čerstvě OIII a nejde mi nijak zapnout funkce LH&CH. V Columbusu jsem zkoušel nastavit různé intervaly, ale auto nikdy rozsvícené nezůstalo a při odemčení se nerozsvítilo. Je na to nějaký fígl nebo nějaký nebo je možné, že je to nějak způsobené výměnou baterií v klíčku? Děkuju za odpovědi Michal
-
- 5 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, měl bych dotaz na majitele nové octavie: v návodu (viz přílohy) se píše o možnosti kontroly stavu nabití akumulátoru. Mě to ale nefunguje. Možná, že to souvisí se stop-start systémem, který nemám. Druhá věc - píšou o difuzním osvětlení v kabině tak, jako by se ani světlo bez difuzního osvětlení nedělalo. Máte ho tam?
-
-
- 49 odpovědí
- 36,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, prosím neví někdo kde, vzít napětí za klíčkem. především se mi jedná o napájení kamery, jelikož zapalovač je "natvrdo". a poté kde vzít napájení při odemknutí nebo při otevření dveří. ve své výbavě nemám podsvícení nohou při nastupování, chtěl bych si dodělat. Děkuji moc za pomoc
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte. Prosim vas u O3 ked sa stlaci tlacitko zapalovanie, resp. startovanie, na ktorej svorkovnici sa zopne 12 Voltov? Je tam prosim niektora poistkova vlozka volna? Viete, chcel by som tam pomocou takej poistkovej vlozky sa napojit, aby som mal pri zapalovani 12 Voltov. Niekde som take videl, ale neviem to tu uz najst. Taka poistka, taka vlozka, ktora sa vlozila do toho drziaku a bola tam aj poistka. Ja by som vam bol povdacny. Dakujem.
-
-
- 2 odpovědi
- 1,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, nedávno se mi po nastartování začala zobrazovat nějaká chyba (viz obrázek) Tuším, že to poprvé napsalo něco jako závada na senzoru tlaku pneumatik (nevím jak přesně to bylo) to už se mi nyní nepíše, ale vždy po nastartování asi na max 30sec jsou tam ty 3obdelníky pak zmizí a nic jiného nikde nesvítí.. Nikde jsem nenašel popsáno co to je, víte to tu někdo? Děkuji (pneu sice nedávno přezuto, ale na již starší zimní a pokud tam je nějaké čídlo bude taky starší O3/2015)
-
- 3 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, obracím se s prosbou na majitele vozu Octavia 3 combi. Je v kufru vozu zásuvka? Pokud ano, je pod stálým proudem, i pokud je vozidlo nenastartovano? Dekuji
-
- 3 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
da sa nejka spravit aby ten pasik s led blikal aj na orandzovo pri smerovke ako superb?
-
-
- 17 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, dá se dobíjet baterie u stojícího vozu přes zapalovač i u nových vozů (v mém případě Š OIII, Scout, rv 2015, 5E5S9X, baterie Varta AGM 7P0 915 105..) například nabíječkou RING RSP600 diky
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s připojením GPS trackeru Helmer LK 505 na elektriku Octavie III.? Jde zařízení připojit tak, aby bylo neustále napájeno z el. sítě vozidla? Děkuji za jakoukoliv radu.
-
-
- 8 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, nestalo se vám někdy že jste tlačítkem nastartovali až na 2, 3, 4 .. 8 pokus? Poslední dobou se mi to stává docela často, podezírám startovací tlačítko. Nemáte s tím také někdo zkušenost? Případně jak náročná je výměna tlačítka a co to obnáší?
-
-
- 6 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den. Mám OIII ,7/2015, 1.2TSI DSG. Mám problém s blokací ovladání stahování oken zadních dveří. Po stisknutí se nerozsvítí kontrolka a okna jdou vzadu normálně ovládat. Zkoušel jsem vyměnit ovladače na řidičově straně ale se stejným výsledkem .Stejně tak nefunguje sklopení zrcátek na dálku klíčem. Okna se dovřou ale zrcátka ne. Pokud otočím klíčkem a dám ovladač do polohy sklopení tak se zrcátka sklopí. OIII je původem z Rakouska, tady jsem ji kupoval v bazaru, někdo ji už kodoval (Laptimer na budíkách, snížení intenzity světel při blinkrech ..) Je možné že to někdo omylem/schválně deaktivoval nebo se tyto dvě funkce vypnout nedají a je něco s ŘJ, která by asi měla …
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj chlapci, budu si trochu hrát se zadními světly moji O3. Chci se Vás zeptat na jednu věc. Víte někdo, jak/kde sehnat samostnané piny svorkovnice? Konkrétně A0185458626 (000979150E) a N10336105 (000979132E). Zatím jsem je na všech eshopech našel pouze jako originální díly ŠA a to tak, že je to káblík a na obou koncích nacvaknuté tyto 2 piny a stojí to 200kč. Já bych potřeboval pouze piny. Mockrát děkuji za odpověď
-
-
- 12 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-