Elektrika
554 témat v tomto fóru
-
-
-
Ahoj, pokud by se Vám zdálo, že couvací (zpětná) světla vám svítí neskutečně málo tak jako mě nahraďte těmito LED http://www.obautodily.cz/led-zarovka-osram-12v-24v-21w-ba15s-16-x-led-80w-cira-6255cz99/. Vyzkoušeno, svítí o hodně víc a nesignalizují prasklou žárovku. Mám je tam zatím cca. 4 dny. Nevím jak vy ostatní ale já s těmi klasickými P21W při couvání do garáže vůbec nic oproti předchozím OII a OI neviděl.
-
-
- 77 odpovědí
- 35,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Dobrý den, mám problém s oknem za řidičem - problém spočívá v tom, že toto okno vyjíždí o několik milimetrů výše než všechna ostatní okna. Tento problém dále způsobuje to, že krycí horní lišta v této části vozu je povystrčena o kousek výše, jelikož ji okno při zavření zvedá a tvoří mezeru. Nesetkal se někdo s tímto problémem nebo případně řešením problému? Raději se chci informovat, zdali nezvládnu problém vyřešit sám před návštěvou servisu. Děkuji předem za odpovědi.
-
- 1 odpověď
- 1tis zobrazení
-
-
Mam problem s prudenim vzduchu na celne sklo. Mám automatickú 2 zónovú klimatizáciu. Pri zapnuti prudenia vzduchu na celne sklo nepocut ziaden zvuk servomotorcekov. Skusal som aj reset klapiek, ale nepomohlo. Diagnostika mi ukazala tieto chyby: 329988 - Motor for Defroster Flap B1090 71 [008] - Actuator stuck Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 4 Reset counter: 231 329989 - Motor for Defroster Flap B109…
-
- 0 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte. Mam taky problem z druhym klucikom k autu. Dneska som zistil ze druhym teda nahradnym klucom neviem auto ani odomknut ani zamknut. Nastartovat ide bez problemov. Samozrejme hned co ma napadlo bola vymena baterky ale v tom problem nebol. Bol som potom skusat kluciky a zistil som ze ked auto odomknem klucom ktory normalne funguje a v priebehu pol sekundy ho viem zamknut aj s tym klucom ktorym to bezne nejde. Ale funguje to len ked to urobim hned za sebou. Ked pockam dlhsie uz to nefunguje. Nikdy pred tym som ten klucik neskusal ci funguje odomykanie a zamykanie.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, zhruba týden mi blbne odemykání auta. Při odemceni se mi na chvilku zasekne vyklápěcí zrcátek. Následně se auto otevře. Ale dveře řidiče zůstanou zavřený. Při jízdě pod 20km/h se mi pak auto stále zamika a otevírá. Navíc nefunguje otevírání a zamykání že vnitr tlačítkem. Me přijde že si auto mysli že mám stále ruku na klíče...Dela to teď týden a pouze ráno když mrzne.odpoledne když je nad nulou vše funguje bez problémů. Jedná se o octavii rs 245 , rv. 10/2018 Díky za rady.
-
- 3 odpovědi
- 1,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, mám takový problém. Když mi auto stojí cca den, tak se mi kompletně vybije baterie. Myslel jsem, že bude problém v baterii, ale dle akuservisu je baterie v pořádku a auto dobíjí. Šel jsem tedy za elektrikářem a ten zjistil, že po uspání auta stále zůstává odběr 250mA a to prý stačí k vybití auta. Horší to bylo s určením závady. Nakonec mi řekl, že to vždy zmizelo, když odpojil ABS buď pojistku nebo komplet jednotku. Jel jsem s tím do servisu a nikdy to prý neslyšeli. Volali do firmy která opravuje ABSka a tam o tom prý také neslyšeli. Každopádně jsem se rozhodl, že vyzkouším jestli to tím opravdu je a po z…
-
-
- 22 odpovědí
- 13,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, mám zvláštní poznatek. Stává se to opakovaně a vcelku předvídatelně, tak myslím můžu vyloučit nějakou náhodnou chybu. Pokud chvíli jedu ostřejší jízdu zatáčkovitou trasou s opakovanými rozjezdy naplno, bržděním na hranici ABS, zatáčky na hranici smyku, tak se po chvíli rozsvítí informace o nefunkčním radaru FA. Stejná hláška jako když je třeba radar v zimě zaslepený námrazou. Jakmile zvolním, po chvíli hláška zmizí a FA včetně adaptivního tempomatu opět normálně fungují. Nestane se to při ustálené rychlé jízdě (160+ km/h) třeba na dálnici, ale výhradně v zatáčkovitém terénu, kde se hodně a často rychle za sebou brzdí a akceleruje - typicky stoupání …
-
- 4 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Má někdo zkušenost co může být příčinou cvakání zámku zadních dveří po jejich dojetí na doraz při zavírání? Vzpěry při otevírání i zavírání fungují jak mají ale zámek nejprve cvaká (postupně déle a déle) a teprve pak zamkne.
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím páni nevie niekto aký je nastavený štandardný čas odpájania autozásuvky po uzamknuti vozidla? Na starších modeloch sa dalo odpájanie nastaviť . Ďakujem
-
- 8 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj, vyměnil jsem na O3 před FL klasické W5W žárovky v osvětlení nohou za LED, vše funguje akorát LEDky není možné regulovat v infotainmentu, svítí pořád na maximální intenzitu i když nastavím jas na Vypnuto / 0%. Je potřeba mít nějaké speciální LED které umožňují stmívání nebo bude potřeba něco nakodovat? Měnili jste také někdo za LED a funguje vám stmívání? Díky
-
-
- 3 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, Mám O3 rv. 2019 vybavený KESSY. Dnes se mi projevil problém, kdy při odemykání vozidla zůstanou dveře u řidiče zamčená a to jak při odemykání přes KESSY, tak i přes DO. Všechny ostatní dveře + kufr se normálně odemykají/zamykají. Dveře jsem nakonec otevřel zevnitř a při zamčení (jak přes KESSY, tak i DO) se normálně zamknou, ale již se zase jako jediné neodemknou. Auto je ještě v záruce, tak se samozřejmě chystám do servisu, jen se Vás chci zeptat na případné nápady, nebo připomínky. Předem se omlouvám pokud jsem omylem založil duplicitní téma, nebo nevhodně zvolil kategorii. Přeji příjemný zbytek večera.
-
- 6 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, mám Octávii 3 RS a neustále mi svítí xenony. I za slunného dne, kdy je velké světlo. V čem může být problém? Téma jsem tu nikde nenašel nebo jsem špatně hledal. Mockrát děkuji za rady
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
V aute (Škoda Octavia 3 combi) sa mi zobrazila chyba P0136 (O2 sensor circuit malfunction, bank 1 sensor 2). Bola vymenená druhá lamda sonda (za katalyzátorom). Chyba vymazaná ale zobrazuje sa opäť. Raz sa zobrazí raz nie. Vymažem ju a objaví sa opäť. Cez diagnostiku bolo skontrolované aj napätie a je v poriadku. Môj subjektívny pocit, keď naštartujem a chyba sa nezobrazí tak ručička na spotrebe sa ani nepohla. Zastanem po hodine jazdy napr. na 5 min opäť naštartujem, chyba sa zobrazí a ručička spotreby už sa začne hýbať oveľa rýchlejšie. V oboch prípadoch rýchlosť auta, terén boli rovnaké.
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Mám Octavii 3 po FL, model 2018. Od začátku dělá to, že jednou za cca 3 minuty blikne blinkry, když je auto vypnuté, zaparkované. V jednotce 09 BCM vyskakuje chyba Ochrana součástí aktivní a to i přesto, že jsem jednotku BCM nechal vyměnit autorizovaným servisem a proběhlo přizpůsobení ochrany součástí. Nějaké nápady? Děkuji.
-
- 11 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
dobry vecer, na diagnostike sa mi objavila chyba, vymazem ju a mam ju hned naspat. Kde hladat chybu? Octavia 3 2.0 tdi 110kw 1048838 - Omezení funkce ze strany správy energie B10CD 00 [008] - - Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 6 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 109 Kilometry: 206490 km Datum: 2020.01.08 Čas: 19:08:50
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Po zapnutí zadného stierača neurobí celý cyklus, len prejde na druhu stranu a zastane, keď ostane zapnutý vráti sa späť pri druhom cykle, v čom môže byť problém ?
-
- 2 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Vyměnil jsem baterií v autě a přestalo mi fungovat bezkontaktní nabíjení tel.píiše to že nabíjí za pár sekund nenabízí nevím co s tím mám dělat
-
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, rád bych se zeptal, zda se u "LED dynamické blinkry - směrovky + denní svícení současně s blinkry" viz. VIDEO jedná o kódování, nebo nějakou hlubší úpravu. Děkuji :)
-
-
- 5 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, včera mi vyskočila v aplikaci chytré auto od t-mobilu chyba P-0475. Na autě ani v informacích mi chyba ale nevyskočila. Nevíte o co se jedná, popřípadě jak jak chybu opravit? Omlouvám se pokud je to mimo forum, ale nevěděl jsem kam to zařadit. Děkuji moc :)
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj lidi, mam dotaz, kamaradovi po drobnem střetu se zveri, bez jakeholiv viditelneho poskozeni, hlasi front assist v momente, kdy ma upozorňovat na prekazku, chybu, ze nemá vyhled, a neni tedy funkční - zvukove tony ani brzdeni. Je tento senzor umisten za chladici mrizkou pod znakem Skoda? Da se k nemu nějak rozumne dostat? Octavia 3 combi FL 2.0Tdi rv 2019 Diky za jakekolov napady.
-
-
- 3 odpovědi
- 7,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Na přístroj desce mi svítí, že mám otevřený kufr i když je zavřený. K tomu svítí stále i osvětlení kufru a interiéru. Někdy to na týden začne fungovat normálně a pak to zase zlobí. Je to Octavia 3 liftback 2015.
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj potřeboval bych někoho kdo je schopný přidat km na Octavií III. Koupil jsem bohužel stočené auto a momentálně neprojdu přes evidenci. Nejlíp Ostrava a blízké okolí. Díky
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dnes ráno jsem po 4 letech vlastnění OIII (FL) zjistil, že pokud chci sešlápnutím pedálu rozsvítit brzdová světla, musím mít zapnuté zapalování :) 1. Je to tak správně, dovede to někdo potvrdit? Mám takové ty polo-LED světla vzadu. 2. Pokud ano, jak se na to budou tvářit na STK, kde často nemají zapnuté zapalování (pokud, tak jen kvůli potkávacím atd)? 3. Dost blbý ne? Pokud jde o závažnější stavy, třeba tažení na laně, chcípnutí motoru atd... Jasně, v těchto případech má být zapalování zapnuté. Testoval jsem to dnes ráno při soušinnosti s funkcí Coming Home, to pro upřesnění. Trochu tuším, že tato funkce při vypnutém zapalování může mít vliv na…
-
-
- 12 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim. Z nicoho nic mi prestalo svietit lave predne svetlo. Ziarovka H7 je dobra, poistky dobre. Po premerani nejde stava do tych konektorov co sa nasuvaju na ziarovku. Co by to mohlo byt? Iba servis pomoze? Dialkove, hmlovky, denne led svietia.
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-