Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem ondrej_gahura,

Zdravím, mám problém s Columbusem v Octavii III RS(10/2014), ani z karty a ani z usb nepřehraje video(avi,mp4)-pouze hudbu, zkoušel jsem formátovat na fat32, exfat, ntfs, ale marně, děkuji za rady.

2. Zahájeno uživatelem Miroslav Masar,

Ma niekto skusenosti s Pioneer GM-D1004 amp? Ma iba 15A odber,nemusi sa natahovat od baterie. Su tam ISo konektory ktore sa zapajaju spolu s radiom/cd. Nebude to vyhadzovat potom chybu alebo ci sa to potom nepretazi?nechcem nieco do..... Ak nie tak to dam priamo z baterie,dalsia moznost je z nepouz.poistky.....(48) Je to maly zosik ktory sa zmesti do palubovky. Ak mate niekto nejaky napad ako to bezproblemovo zapojit.....

3. Ahoj. V mem novem aute Octavia III mam hlasove ovladani telefonu, komfortni telefonovani, multifunkcni volant a Mitsumi connectivity. Na volantu mi chybi tlacitko na aktivaci hlasoveho ovladani, ktere je tak treba aktivovat tlacitkem na palubce na Amundsenu. Je to tak, ze pokud je instalovan Amundsen nebo Apple Connectivity nebo neco jineho, neni talcitko na aktivaci hlasoveho ovladani na multifunkcim volantu pritomno? Prijem hovoru take pritomen neni, ale hovor lze prijimout stisknutim kolecka, kterym se ovlada maxidot. Diky za info. Robert

• Pozitivní
    • 24 odpovědí
    • 14,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem marre,

Zdravím mam Columbus a postupně mi přestávají hrát repráky teď mi už hraje jen repro ve dveřích řidiče je tu někdo kdo by to dokázal opravit na moravě nebo okolí nejspíš to bude koncový zesilovač. Děkuji za každou radu a odpověď

5. Zahájeno uživatelem AdamP,

Zdravím klubáky, poprosil bych o radu ohledně VIDEO in MOTION v Octavii III 5E mám jak Columbus tak Amundsen, je nějaká možnost ho odblokovat? Soft, VCDS, VCP ? Díky za rady ADAM

6. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

Proč se nezobrazuje nastavení na columbusu jako to bylo dřív na columbovi v o2. Tzv. Když otočís tlačítkem vidis na displey nastavení Jde to tady dopisovat? Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

7. Zahájeno uživatelem Lada1982,

Ahoj, resil uz nekdo upgrade phoneboxu na ten novy, ktery ma indukcni nabijeni tel..? Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Zahájeno uživatelem statik_08,

Zdravím ve spolek, rád bych se Vás zeptal, zda někdo vyřešil k plné spokojenosti synchronizaci kontaktů Columbusu s mobilním telefonem s Android. Já mám problém zejména při synchronizaci adres u kontaktů. Navigace mi při náhledu ukáže řádkový výpis adresy u daného kontaktu, ale pokud bych tu adresu chtěl zobrazit na mapě nebo nedej bože se nechat navigovat na adresu kontaktu, tak mi vždy vyskočí zadávací obrazovka adresy. Ta funkcionalita navádění na adresu by měla fungovat. Jedině mě napadá, že mám uloženou špatně adresu v kontaktech v mobilním telefonu. Telefonní seznam se mi synchronizuje správně. Adresy mám zadané v tomto formátu: ulice včetně čísla popisného/or…

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 5,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem xx30,

Jaký je prosím rozdíl mezi těmito dvěma položkami kromě možnosti dobíjet bezdrátově telefon? Má i ta první možnost anténu na střeše auta? Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním pro Wi-Fi a Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení a propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním pro Wi-Fi

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Neonik,

Zdarec, mám další dotaz, který, jak se obávám, nebude mít jednoduché řešení (pokud vůbec nějaké). Do auta jsem instaloval kompletně nové reproduktory a vytlumil co se dalo. Výsledkem je, že poslech audia se výrazně vylepšil, bohužel však pouze při poslechu z aux, nebo přenosného média.. Jenže.. často poslouchám přes bluetooth a jeho kvalita je.. prostě... no špatná :-) Co s tím? Díky za reakce..

11. Zahájeno uživatelem Líbe,

Zdravím ve spolek, Na úvod bych napsal, že jsem čerstvým majitelem 2ou letého vozidla Škoda octavia r.v. 10/2015, 2.0 tdi, 4x4, style plus. Při přebírání vozidla, bych přísahal, že na jednotce MIB II u Columba byl port na SIMcartu a 2krát SD. Nicméně po návštěvě servisu s odstupem týdne, zjišťuji, že zde na jednotce MIB II jsou jen dva porty na SD, bez SIMcart. Říkali mi, že auto bude hotové za cca 2hodky, nicméně tam strávilo 6hodin. Což mi už bylo divné. Je možné, že to v servisu mechoš vyměnil pro své účely? Dá se to vysledovat, např. diagnostikou? Jakože datum zápisu nového dílu? Předem děkuji za Vaše rady

12. Dobrý večer, dokáže někdo prosím poradit jakou koupit SD Kartu pro Canton + Bolero + Octavia III FL? Zajímá mě maximální možná velikost a rychlost SD karty, která ještě spolehlivě funguje. Děkuji

• 2 odpovědi
    • 5,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem mojtor,

Daju sa na novom Columbuse zmeni obrazny v menu pre radion, navigaciu a pod? Dat tam dake piktogrami ako ma VW

14. Zahájeno uživatelem Miroslav V.,

Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda se někdo setkal s restartováním BOLERA u Oktavy po FL, auto je cca měsíc staré a už od začátku se restartoval infotaiment. Věřím že je to z důvodu přehřátí, což chápu když jsem byl na dovolené a venku bylo 39 stupňů. Ale docela mě to otravuje když jsem doma a venku je př. 21 stupňů ( k večeru a auto je ve stínu) . Řešení je jednoduché, pustit klimatizaci, ale na krátké cesty mi to přijde velice zbytečné a otravné. Má někdo podobné zkušenosti ? Myslíte že je to důvod k reklamaci ? předem děkuji za jakékoliv info

15. Zahájeno uživatelem jezdec.1,

Ahoj, poprosil bych o radu. Mám Oct 3 rok 12/2013 - radio BOLERO - cd v přihrádce, nahoře anténa ploutev. Našel jsem na Mihocar navigaci Columbus: https://www.mihocar.cz/radio-navigace-ridici-jednotka-a-display-skoda-octavia-iii-5e0-5e0919606-3v0035043d/d-109644 Je možné ji do mého auta namontovat tak aby bez problému fungovala na 100% ? Popřípadě co to obnáší? A co k tomu ještě potřebuji? Jak je to s Aktualizací map? Dále podle čeho pohlídat aby to byla nějaká novější verze co umí MirrorLink nebo Apple CarPlay? Radim

16. Zahájeno uživatelem dusan94,

Dobry den. Napisem Vam moju skusenost s O 3 a Columbusom... Doteraz ked som prepinal v radiu FM stanice medzi sebou, tak sa behom sekundy preladili napr. z Funradia na Europu2, expres atd. Fungovalo to super rychlo. Bud na volante prepinat, alebo na displeji. Vcera som bol na servise, 120000km, dokladnejsi servis, autorizovany. No a co som si teraz vsimol??? Prepinam radio FM stanice pocas jazdy ako obvykle. Ale teraz sa stanice preladi - prepne asi do dvoch sekund. Je napr. Funradio. Stlacim tlacitko na volante, ikonka na displeji sice aktivuje hned ine radio, ale zvuk asi po dvoch sekundach. ROvnako ako aj cez displej. Preklikne…

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Neonik,

Zdarec, uvažuji nad lehkým vylepšením audiosystému. Prvním krokem bude nejspíš vytlumení dveří a prostoru v kufru. Dále bych pak chtěl trošku pořešit basák :-) Je nějakým způsobem možné zapojit subwoofer z cantonu na stávající aparaturu, nebo je nutné koupit i ten origo zesilovač? A co kabeláž? Jiné řešení nechci, už ten origo basák mi přijde poměrně rozměrný a nerad bych si ubíral místo v kufru. Díky za rady! Neonik

18. Zahájeno uživatelem claasman,

Zdravím :-) Chci se zeptat. Mám Octavia III LK rv. 2015 s Columbusem. Je technicky možná výměna kus za kus za nový model z nové facelift Octavie? Někde sem četl, že je problém s nějakou online diagnostikou. Fungovali by případně všechny funkce, které nová navigace umožňuje? Děkuji :-)

19. Zahájeno uživatelem nasty,

Ahoj, nevíte jaké konkrétní benefity přináší příplatkový prvek MITSUMI (Apple connectivity)? V konfigurátoru k tomu není ani čárka a já používám produkty Apple, tak by mě to zajímalo. Díky!

• 37 odpovědí
    • 20,9tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem P3P4N,

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tuto hf sadu někdo má a jak je s ní spokojený. http://www.audiocom.cz/modelove-rady/skoda/bluetooth-handsfree-sada-kufatec-fiscon-mqb-quot-low-quot-pro-skoda-octavia-iii-vw-golf-7-4563cz přijde mi to jako skvělá věc ke swingu bez bluetooth.

21. Zahájeno uživatelem Neonik,

Zdarec, dneska mi přestal fungovat Columbus. Posledních pár týdnů mi jednou za čas vypadla GPS (ukazovala 0 satelitů), ale po restartu se většinou chytla. Nedostanu se ani do nastavení, viz obrázek níže. Díky za rady! M.

22. Zahájeno uživatelem prengelo,

Nevie mi niekto poradit ? Mam O3 2015 a nefunguje mi ako je vuvedene v navode citanie SMS v Columbuse. Dik

23. Zahájeno uživatelem dusan94,

Dobry den. Chcel by som vam povedat o probleme s O3, mozno mate nejake postrehy, navrhy, riesenie... Autoradio Columbus, Canton System, vsetko original, auto v zaruke, problem sledujem asi tyzden. Ked pustim radio a dam ho hlasnejsie, tak ten zvuk nie je pekne cisty, pri bassoch to tak susti, skratka nie je to ono. Zistil som, ze to robi prava strana u prisediaceho. A mam dojem ze ten velky reproduktor na dverach v predu. Ostatne repraky su ciste. Tak som skusil nastavenie, zvuk a ten balance v priestore. Dal som uplne vpravo hore, aby hral len ten jeden reprak a bolo to zjavne. Chrcalo, vypadavalo. Isiel som s kurzorom celkom do lava a krasny zvuk. A teraz pozor: ked …

24. Zahájeno uživatelem FikoCZ,

Zdravím, Jde u OT 3 radia Swing(2014, dotyk), Bolero, Amundsen a Columbus při přehrávání hudby bezdrátově z mobilu pomocí bluetooth audio (a2dp) měnit na multifunkčním volantu skladby (Další, Zpět)? Díky

25. Zahájeno uživatelem rtw_1990,

Zdravím, včera jsem si poprvé všiml, troufnu si řici, že se to i poprvé projevilo, dvakrát v intervalu tak 5-ti minut, dneska ráno po 50 minutové jízdě jednou to, že se na displeji ukáže "kaz", snažil jsem se to nakreslit v malování. Pokažde to má jiný tvar, bílá barva, rádio hraje normalně, po cca 1s to zmizí, poprvé sem se lekl, že snad vytekl displej, docela mám strach, co to bude dělat dál. Když jsem se to snažil natočit, tak se to neprojevilo. Setkal se s tím někdo? Octavia 3 RS, r.v. 2016

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.