Audio, Infotainment, Konektivita
236 témat v tomto fóru
-
Velmi nemile mě překvapila kvalita zvuku infotainmentu Amundsen v nové O III. Před tím jsem jezdil v O II s rádiem Swing. Obě auta ve výbavě Elegance + něco navíc, obě auta 8 repro (4 předek, 4 zadek). Zvuk v O II se Swingem byl na sériově dodávané audio na velmi dobré úrovni. Frekvenčně vyrovnaný, dokonce i v oblasti hlubokých basů (pod 50 Hz), se skvělou dynamikou a schopností hrát bez výraznějšího zkreslení i velmi nahlas. Kvalitní nahrávky na CD bylo radost poslouchat, a to i u zvukově náročné hudby typu klasika. A hlavně, ve zvuku nebyla zvýrazněna žádná frekvenční pásma, zvuk netahal za uši, dal se bez potíží poslouchat dlouho. Zato Amundsen v O III je dosl…
-
-
- 9 odpovědí
- 9,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Dneska, jak zasvítilo sluníčko, tak jsem objevil několik poměrně jasně viditelných rýh v displayi. Máte někdo nějakej tip, jak se jich efektně zbavit? Lze vyměnit ten krycí plast?
-
- 3 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, Neví někdo, jak namontovat GSM konzoli k rádiu SWING? Potřeboval bych radu, jak se dostat pod rámeček a nic neposkodit... GSM konzole: http://www.hifi24.cz/konzole-škoda-octavia-iii Děkuji
-
-
- 10 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nedávno jsem si pořídil Škoda Octavia III v základní výbavě.. A potřeboval bych poradit ohledně nastavení reproduktorů, reproduktory v zádu vůbec nehrajou. Hledal jsem to v návodu a našel jsem, že se to nastavuje ve Faderu ... Hledal jsem ho v nastavení zvuku atp... ale nenašel jsem ho tam ... Děkuji už předem za nějakou tu radu.
-
- 5 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
-
-
Objednal jsem BT bez hlasového ovládání a teď mi to chybí. Na běžné používání telefonu to považuju za nesmysl, ale v autě se hodí. Rozdíl byl jen 500 Kč, tak tipuju, že to bude spíš jen softwarová záležitost. Nemá někdo zkušenost, jestli se to hlasové ovládání dá v servisu nějak doinstalovat?
-
- 17 odpovědí
- 6tis zobrazení
-
-
Zdravím,jsem tu nový,takže nevím,jestli se to tu řešilo,či ne. Mám týden starou octavii s infotainmentem Swing s dotykovým displejem. MF volant,ze kterého mohu pouze přijímat hovory nebo volat na kontakty,které jsem přijal. Bohužel nemohu listovat v seznamu,neobjevuje se.Snad je to tak v pořádku,ale potom strácí smysl mít MF volant,když musím kontaky,kterým chci volat, hledat na infotainmetu.Díky za radu.Majkl22
-
-
- 9 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdar chlapi, Z duvodu omezeneho rozpoctu firemnich vozidel mi nebylo doprano zadni repro. Resil nekdo dodelavku? Co vse je pro to treba? Mam Ambition. Diky
-
- 28 odpovědí
- 14,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, nějak nemohu zprovoznit AUX, napojím tam kabel druhou koncovku dám do telefonu ale z repro nic neslyším.. Díky za pomoc.
-
- 4 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, Je tady někdo kdo by věděl jaký výkon zesilovače mají rádia amundsen a columbus? V autě mám amundsen a ten cca ve 3/4 stupnice hlasitosti přestane dále zvyšovat hlasitost zvuku. Ale nikde jsem se nedočetl jaký je výkon a jestli má např. columbus vyšší než Amu... Díky vše m za případnou odpověď
-
-
- 12 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, prehľadal som fórum ohľadne problému, ktorý mám s navigačným systémom Columbus, ale nenašiel som tu nikoho kto by popisoval nasledovný problém. V poslednej dobe ako sa ochladilo ráno kým sa auto zohreje tak pri počúvaní rádia sa Columbus sám prepína medzi stanicami . Trvá to len chvílku a naozaj len ráno kým sa auto zohreje. Mám podozrenie na vlhkosť za obrazovkou, pretože sa to deje len ráno. V priebehu dňa už funguje všetko v poriadku. Skúsili sme vymeniť aj obrazovku, ale problém pri chladnejšom ráne zostal. V lete tento problém nebol.
-
-
- 5 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj,Mám dotaz ohledně výměny jednotky Columbuse MIB I za MIB II. Je to možné? Na kolik by to tak cca vyšlo?
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, nevite proc mi v octavii ambiente nefunguje usb vstup/vystup? Ani nenabiji ani se nehlasi v radiu. Pozn. Koupil jsem ted 2 roky starou a nevim jak to bylo pred tim. Je mozne ze je to nekde deaktivovane? Dekuji za rady
-
- 3 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nemáte někdo osobni zkušenost s touto HF, nebo jinou od SilverCrest (Lidl)? http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=53329
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem,koupili jsme si z manželkou škodu octavii III,je v ni radio amundsen,můj dotaz: lze na tomto radii přehrávat videoklipy?V schránce spolujezdce je multimédium s dvěma sloty pro sd karty,v první je karta pro navigaci.Děkuji všem za radu.
-
- 4 odpovědi
- 5,2tis zobrazení
-
-
Dá se do O III dodělat originální Bluetooth handsfree, tak aby byla ovladatelná z multifunkčního volantu a zobrazovala na Maxidotu ? Auto je vybaveveno rádiem Swing (bez tlačítka telefonu), rok výroby 2016. Co vše k tomu budu potřebovat ? Dík moc
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, ne, že bych to teď nějak aktuálně potřeboval, ale čistě teoreticky do budoucna, jde u nové O3 style ( 2/2016 ) zprovoznit: 1. DAB u Bolera bez DAB ? ( sw/ hw ? cena ? ) btw. kdy má být vypnuto analogové rádio vysílání se už ví ? 2. Mirror link na Boleru ( píše že je nutné odkódovat ) - cena ? ( a jde to teoreticky provést jinak než v autoriz. service ? ) 3. Na Boleru jde přehrávat obrázky ( to je celkem k prdu ), jde nějak zprovoznit přehrávání filmů ? 4. Poslední dotaz - vypnutí Start/Stop pomocí sw ( nastavením teploty 50 ) - funguje to spolehlivě i dlouhodobě ( pokud to už někdo provozujete delší dob u ? ), nebo už je nějaké lepší řešení ? Přede…
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nestává se někomu jako mě, že se mu rádio při poslechu FM přepne na přehrávání z USB? Zejména při přejíždění příčných prahů (retardérů) nebo při větším manévrování - máme tak nešikovný výjezd od práce, kdy musím jet zatáčku vpravo prakticky 90 stupňů a plný rejd na pár metrech a hned na to opět na pár metrech to samé vlevo k závoře. Když bylo auto nové, reklamoval jsem to, ale prý to prověřili, na nic na rádiu nepřišli a je spíš prý možné, že si to člověk přepne sám. To se mi nezdá, je pravda, že si při takových manévrech člověk pod ruce zrovna nevidí, ale i pak když jsem to zkoušel schválně nasimulovat se mi to nepodařilo - tím tlačítkem vlevo, co se přepínají zdroje je …
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobry den. Prosim Vas, mam problem s niektorymi videami pre columbus... Niektore mi idu, niektore nejdu. Mam dojem, ze rozdiel je v sirke, vyske, v nejakej tej bitovej rychlosti, ci frekvencii ci co. Lebo ako mam vsetky vo formate mp4, len ako hovorim, mam dojem, ze tie asi s vysokym rozlisenim nejdu prehrat. Viete v tom nejak poradit? Resp. viete poradit ake vlastnosti musia mat videa a akym programom sa to da prekonvertovat? Dakujem.
-
- 3 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, mám Otavii III kombi Ambition. Rád bych se zeptal, zda je možné vyměnit audio systém za nějaký lepší přímo u autorizovaných servisů? Nebo se to dělá přes 3. stranu? Bude potom auto stále v záruce? Děkuji za informace,
-
-
- 3 odpovědi
- 5,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj rád bych se zeptal jak řešíte dodělání Hands free do OCT III (barevný swing), u kterého ze základu chybí. Zatím jsem zjistil, pouze dvě varianty a to dodatečné zařízení na principu Parrot HF, nebo OEM rádio s androidem. Máte nějaké další možnosti??? Díky
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím! Po aktualizaci mého iPhone na iOS 8.4 (kde je hlavní novinkou streamovací služba Apple Music - tudíž předělaná aplikace Music) mi bohužel již 100% nefunguje Apple Connectivita na mém Colmbu v Octavii RS MY2015. V 80% případů to po připojení přes USB iPhone vůbec nenačte a hodí hlášku USB: Chyba. Jen ve výjmečných případech se mi podaří knihovnu v iPhone načíst. Ze strany Applu jsem dostal vyjádření, že Škodovka musí vydat update pro Columbus, který tuto chybu odstraní. Spojil jsem se tedy s kompetentním člověkem v ŠA (přes Infotainmenty a mobilní aplikace), abych jim dal o problému vedět a poskytl jim veškeré své informace. Na další vyjádření čekám. Proto tato …
-
- 45 odpovědí
- 11,5tis zobrazení
-
-
zdravím všechny, Máte někdo zkušenosti s umístěním CB radia do OIII? rád bych ji dal do loketky aby nešla vidět ale zatím se mi nepodařilo sehnat žádnou která by tam vešla.
-
-
- 4 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-
-
Ahojte, nemáte prosím někdo zkušenost s importem kontaktů z Windows Phone 8.1 u SWINGu? Při pokusu o import mi rádio píše, že se nepodařilo kontakty naimportovat, přitom telefon je propojen, dá se přes infotainment telefonovat, pouštět hudbu i vytáčet přímou volbou telefonního čísla ... jen ty kontakty tam nejde stáhnout :-( ...když jsem to u stejného rádia zkoušel s Androidem tak to šlo naprosto hladce a během pár vteřin.
-
- 5 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, před nedávnem jsem zakoupil roční vůz Škoda Octavia III se starým SWING rádiem. Bohužel až po koupi jsem zjistil, že některá tlačítka na rádiu jdou velmi těžko zmáčknout, po zmáčknutí zůstanou zamáčknutá a jen pomalu se vrací zpět. Závadu jsem reklamoval, nicméně servis, potažmo Škoda zamítla s tím, že se jedná o mechanické poškození, resp. že do rádia zatekla tekutina. Všechno funguje v pořadku, jen ta tlačítka. Má otázka směřuje na to, zda se s tím již někdo setkal a zda to jde nějak jednoduše vyčistit/opravit
-
- 5 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá podobnou zkušenost s navigací v telefonu. Mám telefon Smsung Galaxy S III a v něm navigaci Navigon s mapami zdarma. V autě mám autorádio Bolero. Co se týče telefonování a handsfree, vše funguje jak má a telefon se bez problémů spojí a funguje. Co se ale týče navigace, tak ta sice funguje, ale po připojení telefonu k handsfree nejsou slyšet z telefonu hlasové informace ( povely ), telefonování přitom funguje jak má přes handsfree. Když auto zhasnu a odpojí se telefon tak navigace funguje i s hlasovými povely. Po nastartování a spojení s autorádiem se navigace opět odmlčí. Navigace sice funguje ale bez hlasových instrukcí. Telefonování…
-
-
- 19 odpovědí
- 9,8tis zobrazení
-