Přejít na obsah

Motor 1.6 TDI CR

177 témat v tomto fóru

1. Problém s volnoběhem

• 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
  2. Neznámy konektor

• 11 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  3. Dlhe štartovanie

• 19 odpovědí
    • 13.8k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 12.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  4. Za jízdy vypne motor

• 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
  5. Vadné vstřiky

• 11 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 16.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  6. kolísanie otáčok

• 9 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5k zobrazení
  7. Tazke starty za tepla

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 29.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravim Podelim sa svami so svojim uz vyriesenym problemom. Problem bol tak isto trasenie auta pri rychlosti 110-140km/h.  V novembri 2024 som kupil passat. Kupil som ho stym ze uz tak triasol ale daval som to za vinu gumam a diskom pretoze gumy boli v hroznom stave, na jednej pneu dokonca bolo vyseknute asi 5-7cm kus. Zohnal som druhe disky, kupil nove gumy, dal vyvazit, nasadil na auto ale problem neprestal. Celu zimu som to neriesil pretoze nebol cas. Po zime som to zacal riesit, chodil od mechanika k mechanikovi, zdvihali auto hore, pozerali, skusali, kazdy povedal ze vsetko je pevne. Poslali ma na test tlmicov, tlmice dobre. Od zaciatku som hovoril ze to budu poloosy ale mechanik povedal ze to poloosy nebudu ze zo spodu je vsetko dobre. Prestalo ma to bavit, spravil som po svojom, objednal som poloosy, vymenil ale auto triaslo stale ale uz nie tak ako predtym. Medzi tym som opravoval tie disky, ktore boli na aute ked som auto kupoval (original VW disky), kupil nove letne gumy, dal vyvazit, a problem vyrieseny. Moj zaver, poloosy boli vadne pretoze boli na klboch uplne volne takze preto to triaslo aj na druhych diskoch, a preto to stale triaslo aj po vymene poloos pretoze bol vadny ten centrovaci kruzok pretoze to neboli orig. disky. Po nasadeni orig. diskov ktore presne sadli bez ziadnych kruzkov problem uplne zmizol.  Tie kruzky su par centova zalezitost, malo koho to napadne ze prave toto moze robit taku neplechu. Jeden mechanik ma nahovaral na zotrvacnik, ze moze to robit aj ten ale to som povedal ze urcite nie ze viem ako sa sprava poskodeny zotrvacnik. Travil som tu na forach dost casu a a snazil sa dopatrat ako to niekto vyriesil, tak dufam ze niekomu to mozno pomoze.
    • Původně jsem to pojímal jako anketu, ať to zkusíte a napíšete. No nic.  
    • Ano mám, jedna strana je spíš guma a působí kvalitně. Používám textilem nahoru a působí to na mě k nerozeznání od podlahy kufru. Krásně rovná plocha. Poslal bych fotky, ale nejdříve v sobotu mohu. Jinak jsem kupoval u prodejce, který to měl skladem, tak bych zkusil omrknout, jestli máš pochybnosti. 
    • Ventil som zatiaľ neodpájal z hadičiek, je tak, ako vidieť na fotkách vyššie. Ak to je naozaj ten diel 03F 133 751 B ako sa domnievame, tak ho ani nebude také jednoduché dať von, lebo zo zadu k tomu bude určite zlý prístup. Každopádne ten ventil vrátane tých hadičiek je dosť drahý (okolo 100 €), čo je už nepríjemne veľa, ale cez Aliexpress som ho našiel pod 20 €, akurát 3 týždne trvá kým to príde na Slovensko. Zvažujem možnosť, že by som na pôvodný zlomený ventil prirobil kovovú koncovku od @michalmart, ktorú mi už aj poslal.
    • Dneska mi došel FVDI nový a link na SW není funkční. kde se dá stáhnout nový SW nebo nemá ho někdo? děkuji
  • Vytvořit nový...