Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD

508 témat v tomto fóru

1. 02 skubani kolem 2000otacek

• 20 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 182 zobrazení
  2. Octavia 2 1.9 TDI PD netáhne

• 1 odpověď
    • 2.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 353 zobrazení
    • 51 odpovědí
    • 68.6k zobrazení
  3. cukání motoru

• 12 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 306 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 283 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 544 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 376 zobrazení
  4. Buchotanie

• 0 odpovědí
    • 187 zobrazení
  5. Klepání za jízdy

• 0 odpovědí
    • 324 zobrazení
  6. Chyba P0301 a P1650

• 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
  7. Zvýšený volnoběh

• 14 odpovědí
    • 16k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 215 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
  8. Chod na 3 válce

• 14 odpovědí
    • 11k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 367 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 968 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den, ahoj,   chci se zeptat, budu zanedlouho majitelem výše uvedeného nového vozu z továrny.    Chci autu dávat jen to nejlepší, udělat si z něj leštěnku, a předejít tak likvidaci automobilu a případně mít podmínky k vynikajícímu prodejnímu stavu, kdyby to bylo potřeba nebo měl tu touhu jednou, ale spíš počítám s tím, že mi auto 20 let zůstane, nejsem milionář.    Koupil jsem VIF do benzinu, tankovat budu N95 a dalším otazníkem pro mě je aditivum do motorového oleje - Metabond Spirit.   Jezdím 5x v týdnu do práce kolem komína (5km tam, 5km dom), o víkendem to chci aspoň 2x do měsíce více protáhnout, ale hlavně nejdříve motor dobře zajet, uvádí se kolem 2500km (?). Vzhledem k náročnosti svého provozu, městského, chci autu dávat to nejlepší, co je v mých možnostech, doporučili byste Metabond Spirit jako krok správným směrem, do nového motoru v kombinaci s VIFem?    Děkuji za reakce, Petr. 
    • 😂😂😂   Poslední věta je správně. 
    • Mám 1.9 tdi 66 kw ALH 2001. (Možná je to hloupost). Chtěl bych snížit výkon podle předlohy motoru 2.5 tdi AJT (5-válec) 65kw v nejslabši verzi. Motor se používal do Transportera a byl identický s 1.9 tdi, (měl o jeden válec vice) Ma představx by byla. 65 kw ÷ 5 válcú = 13 kw/válec × 4 válce = 52 kw.  Zkrátka chtěl bych to nakódovat na těch 52kw podle předlohy ktera jrzdila v transporteru. Snížil bych tím spotřebu, emise  a prodloužil životnost ? S autem jezdíme 3 řidiči. Nebo je to celé hloupost ?  
    • Nesvěti displej škoda Octavia na tabletů, rádio funguje 
    • zastrel ma ale vobec netusim co myslis pod tym "develop, end of line". zatial som to skusal len cez VCDS so SA kodom 20103 aj bez neho a proste to nejde. nic ine som neskusal. ODIS sice mam ale zatial som ho nerozchodil kedze po instalaci ak si dobre pamatam mi tam proste pod projektom skoda vobec neukazovalo model scala kamiq atd takze som sa na to vyprdol...ak si teda narazal na ODIS
  • Vytvořit nový...