Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD

506 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  1. Záměna OEM DPF

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  2. Zaslepeni EGR 1 2

• 40 odpovědí
    • 40.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.3k zobrazení
  3. Motor BJB 2005

• 4 odpovědi
    • 16.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  4. Rezonance

• 7 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
  5. palivove hadice

• 9 odpovědí
    • 12.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  6. Chyba P0299

• 0 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2k zobrazení
  7. Klepani, nouzovy rezim

• 4 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  8. Brnění u pravého kola

• 0 odpovědí
    • 689 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 15.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý deň skupina. Kúpil som si rádio z činy a funguje skoro ako má. Funguje normálne len keď sa snažím nastaviť volant cez rádio tak mi to nefunguje. Zapnem rádio stlačim ikonku nastavenie volantu a zvolim napr. Zvýšenie hlasitosti tak mi napíše že dlhým podržaním tlačidla na hlas sa to nastaví. Ale neurobí sa nič môžem točiť tlačidlom na volante na hlas a hlas sa ani nepohne. Ak by ste mi vedeli pomôcť bol by som veľmi rad. Za každú radu budem vďačný. Jedna sa o škodu superb 2 combi 2014. 125kw 
    • Zdravím všechy, chtěl bych se zeptat. Mám k dispozici diagnostický kabel HEXV2 i ELM327, ale ani s jedním se nelze připojit k ECU. Nelze vyčíst chybové kódy. Do všech ostatních jednotek se připojit oběma způsoby lze snadno. Vozidlo bylo vyrobeno v půlce roku 22. Je jednotka nějak zamknutá nebo je něco špatně? Kód motoru DPCA. Diky za reakci.
    • Sem tam autosedačku prehadzujeme z auta do auta. Dať autosedačku do rapidky je v každom prípade niekoľko minútový boj, kdežto v Hyundaii zacvakne za 2 sek. 
    • Je to asi 6 let. Před Octavií jsem měl Golf VII a v areálu letiště, kde pracuju jsem zkoušel v pomalé rychlosti překliknout elektrickou ruční brzdu, co to jako udělá. Blbost, ale nový auto, žejo. Kartu jsem samozřejmně musel během následujících 100m vrátit zpět při výjezdu z areálu.  Trvalo to asi hodinu, ale nakonec se mi nalepila na lepivou stranu nějaké oboustranně lepící pásky, kterou jsem tam do nekonečna podél okna strkal. Kdo zažil, dovede si představit to napětí, když jí taháte ven se strachem, že drží jen na kousíčku a odlepí se.
    • Takze to bude to stejne co sem mel chvilkove ja. Jeste me napadla spojitost s rekuperaci. Ten zvuk byl brutalni u me zatim chvilkovy
  • Vytvořit nový...