Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD

508 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  1. Jaké nové turbo?? BXE

• 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  2. Záměna OEM DPF

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  3. Zaslepeni EGR 1 2

• 40 odpovědí
    • 40.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.5k zobrazení
  4. Motor BJB 2005

• 4 odpovědi
    • 16.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  5. Rezonance

• 7 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
  6. palivove hadice

• 9 odpovědí
    • 13.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
  7. Chyba P0299

• 0 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
  8. Klepani, nouzovy rezim

• 4 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• nevyjde to uz cenovo zajedno pouzit na to stary smartfon, obd bt diag a nejaku vag dpf aplikaciu a na tom displeji to bude ukazovat aj kopu dalsich hodnot   cez car scanner sa rovno da potom aj citat diagnostika zo vsetkych rj ...  
    • Máme doma ještě Eniaqa a tam je kamera průměr , ale ve srovnání se Superbem čistší obraz, úplně plynulá, neřeknu si super ale ani nic špatného. Ještě sem si vzpomněl že na škodě či VW (které jsem v minulosti vlastnil) jsem často využíval takový mod zadní parkovací kamery - kolmý pohled dolů jakoby spec. pro tažné , ale nejlíp se podle toho couvalo na přesnost (a tažné jsem mít nemusel). Teď tam ta ikonka je šedá / neaktivní .. tažné nemám. Za toto také palec dolů.
    • Dobrý den, jdu si pro radu co je špatně či se jen kóduje funkce automatického stažení všech okének po držení odemykacího tlačítka na klíčích. - Nyní se po úkonu stáhne pouze řidičovo. Vozidlo: Superb II FL               2.0 Tdi 125kw               r. 2014
    • @Touran 2.0 125kw TDI Bmn Určitě ti netěsní vstřiky. Vyndat je a přetěsnit-vyměnit gumičky a zarovnat sedla. A pokud je uložení vstřiků vygrajdané, tak vyvložkovat. PD to dělají všechny, je to konstrukční vada. Stačí na jednom shnilé těsnění a malá netěsnost a už to hulí. A začal bych tím co ukazuje tu hodnotu 2.1. Vstřik teoreticky špatný být nemusí. A pokud byli gumky meněné, mohla se jedna střihnout. Stačí strašně málo..
    • Ahoj, mám novou O4combi FL, nejeto cca 3.000 km a začala vrzat loketní opěrka. Vrže hlavně v horní poloze. Nemá někdo podobné zkušenosti? Případně neřešil jste někdo se servisem? Zatím nemám do servisu naplánovánu cestu, tak řeším možnosti a zkušenosti druhých.
  • Vytvořit nový...