Přejít na obsah

Motor 1.6 MPI

1030 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení
  1. kouř z motoru

• 1 odpověď
    • 7.7k zobrazení
  2. motor jde na 3

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  3. Olej octavia I.

• 10 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 44 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
  4. vela oleja

• 13 odpovědí
    • 3k zobrazení
  5. 74kW vs. 75kW

• 7 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
  6. Problém 1,6 55kw

• 12 odpovědí
    • 4k zobrazení
  7. chcípá za jízdy

• 7 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
  8. Problém s motorem

• 4 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
  9. ÚHEL ZAPALOVÁNÍ

• 8 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
  10. vaha vzduchu

• 8 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  11. nelze nastartovat

• 6 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
  12. vykon 1.6 74KW

• 12 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  13. Zvýšený volnoběh

• 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• pridam sa. tiez včera som išiel 20km kessy normalne odomkla došiel som do ciela. auto stalo 14h. zase kessy odomkla a po štarte bum. mam podobny problem ale mne to naskenovat ide aj všetky jednotky mam nasieti.   ale tiez: parkovacia brzda, front assist parkovacie senzory (ale kamera ide) dopravne značky svietia brzdove svetla!!!!
    • Já mám v autě line asist a adaptivní tempomat a automatické parkování a front asist a nedaří se mi aktivovat čtení dopravních značek nevím co mám přesně dělat v VCDS nemám tam nějaké možnosti co jsou uvedené víše
    • Souhlasí. Taky jsem ve čtvrtek dostal aktualizaci na H56. Zatím vše funguje bez problémů. 
    • Jj bubny naposledy jsem měnil válečky a ložiska asi před 8 měsíci a začalo to dělat až teďka poslední 2-3 týdny 
    • Po celodennom boji s informačným šumom na internete sa vzdávam. Nájde sa tu prosím niekto, kto by mi vedel poskytnúť informáciu, ako sa dopracovať k relevantným dátam odkrývajúcich aké "svaly" má audiosystém Canton v novej Octávii? Myslím niečo seriózne, ako keď si kupuješ zosilňovač. Výstupný výkon, impedančný rozsah, frekvenčné pásmo a jeho tolerančné pole, odstup signál/šum, skreslenie atď.  Rozumiem, że Škodovka asi nikdy nebude investovať do tohto segmentu vo vozidle, ale ak je to kdesi uložené (hoci aj skryté), rád by som nahliadol do detailov. Veľká vďaka  
  • Vytvořit nový...