Dát rozvody na přípravky, aretovat kliku a kolo vačky. Plastové víko ventilu vlevo má zátku, vyšroubovat a musí jít vsunout další přípravek 6 mm. Pokud nejde, tak povolit olejový regulační ventil a zaaretovat,pak dotahnout ventil. Teď nevím kolik nm už. Možná je, ale vadný ten nastavovač nebo ventil
@bennoch69 neviem ako to je v čr, ale pri reklamácii čo nevyriešia v ten istý deň máš nárok na náhradné vozidlo bezplatne.
takže by ti mali poskytnúť aj to. no priprav sa, že prístup bude typicky "pozitívny" a budeš sa musieť dožadovať. Mne nárok uznali pri reklamáciách, ale auto mi vraj nedajú, lebo nemajú. Až po intervencii cez importéra stiahli auto zamestnancovi, čo jazdil na prevádzačke z práce a do práce.
@bennoch69 v živote sme sa s niečím takýmto nestretli... reakcia servisu, veď daj vedieť
Sedačku som riešil ako 1. ja, bol som priekopník a veru pár ľudí aj tu na fóre sa z toho "smialo" a servis, škoda reči...to nie je možné, atď.
K reklamácii si sprav "terčíkový systém" čiarku na koliesko nastavovacie a čiarku na fixnú časť sedačky, ten plast za tým. Najlepšie nalepiť papier a na neho čiarku. Zrovnaj to pred jazdou, nafoť polohu čiarok na sedačke, stav km a po jazde stav km a polohu zase.
Na základe toho ti bude uznaná reklamácia. Rovno ešte predtým ako im donesieš auto.
Ten terčíkový systém som lepil ja na mojom aute ako priekopník a teraz to má ŠA ako požiadavku na reklamáciu. Pri poslednej mi to ukazoval v manuáli servisný technik a rehotal som sa, že aha toto poznám Síce s padajúcou sedankou sa nikdy nestetli, neexistuje to, ale terčíkový systém prebrali od nás tu čo sme reklamovali z fóra.