Interiér
169 témat v tomto fóru
-
Na sedacke sofera,bezova koza L&K som si vsimol malicke odretie na bocnici pravdepodobne od nastupovania.Nevie niekto,ci existuje nejaka oficialna opravna Skoda sada v odtieni bezovej koze?Co som naskus kupil na internete bezovu,tak je tmava a poskodenie este viac zvyrazni.Nieje to zatial nic vazne,len nech sa to dalej nesiri.
-
-
- 23 odpovědí
- 6,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Nezkousel nekdo objenavat z ali tenhle panel klimatizace ? Vypada to zajimave CZK 6,720.32 | LCD touch screen automatic air conditioning panel Automatic AC conditioning switch for MQB Tiguan for MQB superb Passat B8 https://a.aliexpress.com/_UKffy
-
-
- 8 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, S3 2017 L&K, kožené sedačky s odvětráváním.. Poslední dobou odvětrávání na řidičově sedačce není vůbec cítit, větrák je slyšet, ale nejde absolutně poznat nějaké odvětrávání. Řešil to někdo? Je třeba něco vyčistit, nebo? Předem díky.
-
-
- 13 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
-
-
zdravím,chtěl bych se zeptat zda nemá někdo zkušenost s výměnou displeye? Nebo zda jde jen vyměnit jen to sklo?díky
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo nemá, nebo někdo neví kde sehnat tlačítka na regulaci teploty ve středovém panelu? Chybí mi tlačítko pro snížení teploty a rád bych ho měl zpět. Díky
-
- 3 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím osadenstvo, nieriešil niekto z Vás nejaký držiak do auta na sako/bundu pre typ sedadiel ako v sportline verzii? Prípadne nejakú inú vychytávku čo splní tento účel a nebude zavadzať?
-
- 3 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Sháním pro Superb combi po FL (vyroben před měsícem) ideálně oboustranný koberec do kufru. Fígl je v tom, že mám dvojitou podlahu a v salonu neví co a jak pasuje. Nepotřebuji nic extra odolného, chci zachovat funkci organizačních segmentů na sucháč a chci zachovat rozumný přístup do spodního patra dvojité podlahy. V katalogu příslušenství jsem narazil na 3V9061163, což by asi vše splňovalo. Netušíte někdo, zda to pasuje i do combi s dvojitou podlahou? Případně nemáte tip na alternativu splňující požadavky viz výše (stačí textilní nepromokavá, nepotřebuji "vanu"). Díky
-
- 2 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, nemáte někdo podobný problém? Koupil jsem jetý Sup combi III. Když je auto vyhřáte od stání na slunci a rozjede se ventilace (je jedno zda klima či ne), tak při vysoké intenzitě proudu vzduchu je slyšet šílené bublání v celém autě. Pokud vypnu mód AUTO a jedu ventilaci na ruku a nízko, pak OK. Jak dojde k vychlazení auta, tak již lze zapnout AUTO a při nízké intenzitě větrání se již zvuk neopakuje. Díky tp.
-
-
- 3 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, nechával jste si někdo ušít koberečky "na zakázku"? Pokud ano, jaké máte zkušenosti? Doporučili by jste někoho?
-
- 5 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Tie stvorceky vobec necitit. Alkantra nevrze ale koza ktora je okolo nej tak ano.
-
-
- 108 odpovědí
- 39,4tis zobrazení
- 9 sledujících
-
-
-
Zdravim, Mam superba rv2020 vybava L&K. Ve vypisu polozek co auto vse obsahuje je i "Digitální hodiny na přední loketní opěře".Jediny displej co jsem nasel tak je ze zadni strany operky a ten ukazuje pouze nastaveni teploty 3ti zony klimatizace.Je mozne ze se to omylem vypustilo pri vyrobe?
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte Mám Superb Sportline 2018.Momentálne 23000km.A poslednú dobu sa mi začal sám od seba otvárať kastlik (schránka) pred spolujazdcom. Normálne ma ide z toho po...... Každá jemná nerovnosť na ceste a kastlik sa otvára... Dnes som to skúmal, tak vyzerá to tak ako keby bol ten kastlik "krivý" A tie plastové zobaciky, čo majú zapadnúť do palubovky sú ako keby o pár mm kratsie Proste neudrzia kastlik v palubovke Stretol sa už niekto s takým problémom? Auto za veľké peniaze a ma takýto nedostatok... Jazdím s prelepenou páskou, aby sa to neotvaralo... Mám to v záruke, no auto využívam každý deň. Takže neviem ako by to Škoda A…
-
- 25 odpovědí
- 13,7tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahojte, má niekto skúsenosť s veľkosťou kufra sedanu pre 2 malé deti? Ide mi to, či do Superb sedanu nacpem nasledovné kombinácie a zvýši ešte priestor na pár tašiek: - 2 šporťáky - 1 šporťák a 1 klasický kočík Momentálna situácia je jedno dieťa. Nepíšte mi prosím, že mám ísť do Combi, to mi je úplne jasné, že toho priestoru tam bude viac. Vďaka všetkým za kvecné pripomienky príp. reálne skúsenosti/postrehy.
-
-
- 6 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Prosím o radu co muže byt v levé odkládací skříňce v kufru Superb III voz foto? dekuji
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Asi budu za blbce, ale Supa mám krátce a dnes jsem se chtěl podívat, kde vlastně je OBD II konektor a k mému velkému překvapení jsem objevil změť konektorů a kabelů... viz foto. Můj tip je, že toto takto není normální a že mi chybí kus plastu - kryt pod palubní desku na straně řidiče. A když už jsem tu za vola, tak poradí někdo, kde ho koupit? Prolézal jsem pár eShopů (Škoda díly, Automedik - i bazar, atd.), ale na nic takového jsem nenarazil. Díky za pomoc!
-
-
- 6 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Rád bych se vás zeptal zdali má tato schránka svítit, je li osazena. Schránka je po levé str. řidiče.
-
-
- 6 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
ahoj, mám dotaz...chtěl bych si pořídit spací paket (podepření hlavy na zadních sedačkách) do mého superba 2015 světlá kůže v laurině. nemůžu ho ale nikde najít na dokoupení. musí se vyměnit celá sedačka nebo jen opěrka hlavy? Díky
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jelikož jsem téma nenašel ohledně fixačních prvků tak jsem z dovolením založíl nové téma Koupil jsem novéhu SIII kde námám dvojitou podlahu v kufru, mám jen kotevní oka pořídil jsem si originál gumovou vaničku vic foto po vložení se k okům nedostanu a nic nezafixuji u auta s dvojitou podlahou jsou oka vytažená víš což se se mi moc líbilí otázka zní da se ty oka dají dodělat i do mého vozu a jestli je někdo dodělával díky
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, neobjevili jste někdo problém se zatékáním při ostřikování wap před myčkou? Několikrát se mi stalo, že je v kufru nastříkaná voda. U Škodů mi řekli, že to odzkoušeli a "závada se neprojevila"
-
- 8 odpovědí
- 8,1tis zobrazení
-
-
Parkat sa mi stalo,ze mi zacalo spatne fungovat prave scrolovacie tlacitko v multifunkcnom volante.Nevenoval som tomu pozornost.Az teraz pocas 10 dnovej dovolenky zacalo byt uz nepouzitelne.Ako som vsak pocas dovolenky zistil,zaruka na auto mi koncila prave v den,kedy som sa z dovolenky vracal.Reklamovat,alebo to spisat u dealera pocas dovolenky v Taliansku sa mi zdalo zbytocne,tak som to riesil az po prichode domov.Zaruka koncila 14.8.2017,kedy som o tom aj telefonicky dealera Skodovky informoval.Bohuzial neuspesne,pretoze zaruka skoncila a nemam narok na bezplatnu opravu,aj ked je to iba 1 den.Trosku sklamanie,pocut vyhovorky tipu..viete,aj na mixer ked Vam skonci,tak …
-
-
- 15 odpovědí
- 13,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý deň, bohužiaľ pokazil sa mi ovládač na manipulovanie spätných zrkadiel a nikde na internete ho neviem nájsť. Viete mi nejako poradiť kde by sa dal zohnať ? Poprípade ako ho vymeniť ? Ďakujem.
-
- 2 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
-
-
Vie niekto,aky objem ma kufor,ked je sada na opravu pneu,dojazdovka a plnohodnotna rezerva?
-
- 7 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Po výměně hlavice řadicí páky Dsg se mi už začíná v autě loupat kde co. Klička otvírání dveří,tlačítko na ruční brzdu, tyhle dvě věci asi nejhorší, ale vidím už třeba i ofuky interiéru.. 20190206_114303_001_001_001.mp4 20190206_113945_001.mp4
-
-
- 7 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, zdravím Vás, chci se podělit o neuvěřitelnou zkušenost , která mi zabrala bezmála měsíc intenzivního hledání příčiny vrzání. Vlastním SIII 2018 2.0TSi 162kw a poslední dobou jsem slyšel ze strany spolujezdce nepříjemné vibrace hlavně na volnoběh při otáčkách 1800 až 2100,ale někdy i za jízdy. Hledal jsem intenzivně, pořád se mi zdálo že se jedná o dveře spolujezdce nebo B sloupek. Vše jsem měl 2x rozebrané , vše jsem vytlumil a vytunil, dělalo to pořád dál. Následovalo rozrbrání prostoru pod kastlikem ale pořád nic. Začala převládat zoufalost, nikdo nepomohl ani neporadil, na forech jsem se taky nic nedočetl. Po čase stresu a nervů jsem přišel na to, že ty vib…
-
- 12 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
-
-
Zdravím , chci se zeptat , napadá někoho něco ? video je pouze jako ilustrace. Problém je na S3.
-
- 3 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-