Interiér
169 témat v tomto fóru
-
Nevíte prosím někdo jak se odjistí zadní sklopné sedačky abych je mohl vytáhnout ven z auta? Spodní sedák už mám,ale nevím jak na ty sklopky. Díky za radu.
-
- 3 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
-
Nevite nekdo jak vyndat vydech klimatizace nalevo od volantu? Nerad bych tam neco urval. Diky :-)
-
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Ahoj. V odkladacej skrinke v kufri vlavo mam akusi plastovu skrinu, neda sa nijako otvorit, vyzera to ako nejaky filter box alebo co. Viete co to moze byt? Sedan 140kw, 2.0TDi, 4x4
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, prosím o radu týkající se pazvuků v mém Sup III L&K, 206 Kw, sedan, r.v. 2017, 32 tis km. Při klidném rozjezdu s vyšší zátěží (např. do kopce) se mi v rozpětí ot. cca 1800 - 2200 začal v interiéru objevovat pazvuk, jdoucí pocitově / sluchově někde z prostoru za Columbusem. Má to charakter blízký vzdálenému temnému zvonění / klapání, které ale není hlasité, je slyšitelné v tichém provozu a s větrákem pod 3 čárky. Nicméně je to nový zvuk, který tam nebyl. Vozidlo se jinak chová stejně a pořádku, rozjezd je klidný, bez trhání, chod motoru obdobně. Na volnoběh při vytáčení není zvuk slyšet. Slyšet není ani zvenku při jízdě s otevřeným oknem (může ale být přeh…
-
- 9 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, Při normálním zavření libovolných dveří (i manuál kufru combi) mi zabolí uši od přetlaku. S2 byla asi děravá ale toto nedělala. Má to S3 nějak řešené? Když si to uvědomím a jsem já uvnitř malounko stáhnu okno. Ale nestihnu to vždy. Diky za rady nebo tipy pokud máte. Odesláno z mého E5823 pomocí Tapatalk
-
-
- 11 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, jak se u trojkového Superbu reguluje podsvícení budíků? U 2. generace to bylo kolečkem pod volantem. U 3. to nemůžeme najít. Díky
-
- 5 odpovědí
- 10,2tis zobrazení
-
-
Zdar Superbáci, tady jsem si pořídil vložný kaslík do středové opěrky. Možná by to někoho pořádkumilovného mohlo zajímat. Pořídil jsem to u Číňana (AliExpress) za cca 250,-
-
-
- 26 odpovědí
- 12,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, nevim jestli se to tu uz resilo (nikde jsem to nenasel na rychlo) ale zajimalo by me jestli existuje verze sportovniho triramenneho volantu s perforovanou kuzi a skosenim dolu pro manulani prevodvku ktera ma i vyhrivani? Jestli jo mohl by mi nekdo postnout objednaci cislo dilu? a kdyz ne tak stejnou verzi triraminka bez vyhrevu, chtel bych to objednat ale nemuzu se dopatrat objednacihócisla
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Taková blbost, ale nevíte náhodou někdo, zda-li se dají pořídit odkládací schránky pod přední sedadla pro variantu sedadel s pamětí v kůži ? Místa je tam dost, ale poněkud mne zklamalo, že tam nejsou. V manuálu jsou uvedeny na stránce 92... označení co jsem našel, tak 3T0881577C9B9 a 3T0881578C9B9 Díky
-
-
- 6 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jak sundat tapec pp na SUperb III?
-
- 1 odpověď
- 6,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Znám stejný dotaz z ostatních modelů, ale chci se zeptat konkrétně na Superb MY2016: Aktuálně auto nemá řazení pádly pod volantem. Je možné a jak je nákladné to dodělat? Udělá to značkový servis, nebo je potřeba se domluvit s některým z místních odborníků? PS: DSG už auto má. To dodělávat nechci!
-
- 1 odpověď
- 4,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, neuměl by mi někdo poradit jak demontovat panel stropního osvětlení (verze pro střešní okno PAD)? Byl jsem v servisu na výměně skla a ta část plastu okolo tlačítek pořádně nedrží a nesvítí světlo spolujezdce, tak bych to chtěl rozdělat, jestli si s tím třeba neporadím sám ať nemusím zase do servisu ..
-
-
- 1 odpověď
- 4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pred pár dňami mi priešiel nový Superb, limuzína, výbava L&K. Jediné, z čoho som prekvapený je, že chýba držiak na okuliare, ktorý býval pri stropnom svetle. Mám verziu so strešným oknom - je to tým, že sa tam ten držiak nevošiel kvôli ovládaniu strešného okna? Tí, ktorí to máte tak isto ako ja - kam si dávate okuliare? Je nejaké iné špeciálne miesto na ne?
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
...řešil jste někdo pískání v zadních dveřích (jakoby pískání cívky), v momentě, kdy tam někdo sedí (vozidlo stojí) ?
-
-
- 34 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
-
-
ahoj, nemáte někdo zkušenost se sundáním vnitřní výplně pátých dveří u kombíka? Potřeboval bych alespoň tušit, kde jsou jaké upevňovací body. Díky.
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Po ostříkání čelního okna, respektive při jeho ukončení rychlým ( pro mě však přirozeným způsobem ) uvolněním páčky stěračů se páčka dostane až do polohy, kdy se aktivuje stěrač zadního okna... Nezastaví se tedy ve své výchozí pozici, ale přeskočí do pozice cyklického stírání zadního okna. Má někdo podobnou zkušenost? Díky.
-
- 4 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Nevíte někdo číslo dílu zakroužkované spony. Je to pohled pod vnitřním osvětlením, které je sundáno a ta spona drží stropnici. Při krutu karosérie, dost vrže.
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Je mozne,alebo spatne hladam,ale neponuka uz Skodovka v CZ a na SK bezovy interier latka,nie koza do vybavy STYLE?Ked to konfigurujem,nepusti ma tam,pokial nekliknem na kozu,ktoru osobne nechcem.Zmenilo sa nieco?
-
-
- 5 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zatím známé problémy a jejich řešení pro střešní okno PAD: Roletka: Hluky:
-
- 0 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-