Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem x-man,

Ahoj, přestal mi fungovat virtual pedál. Koukal jsem na diagnostiku a žádnou chybu mi to nehlásí a když si dám "živá data" tak mi to detekuje přiblížení k oboum sensorům a pořád to píše že " no kick detected" neví někdo co s tím, prosím. Díky

2. Zahájeno uživatelem Pavel_N,

Zdraván všechny, mám Superb III 2019 FL, ve výbavě je startování tlačítkem, ale chybí kliky. Po pročtení fora, jsem došel k názoru, že by to mohlo jít relativně levně (ne však lehce) dodělat. 1) řídící jednotka Kessy kterou teď mám: 3QO 959 435M 2) sada klik s anténou: https://www.aliexpress.com/item/1005006624451038.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60738120196&aff_fcid=d7b8b8b7617a4af5be6e6b6246c0e495-1723120976200-06755-_ExmMBHJ&tt=MG&aff_fsk=_ExmMBHJ&aff_platform=default&sk=_ExmMBHJ&aff_trace_key=d7b8b8b7617a4af5be6e6b6246c0e495-1723120976200-06755-_ExmMBHJ&a…

3. Zahájeno uživatelem oneb1t,

Ahoj mám superba 3 2017 s halogenama a chtěl bych je vyměnit za 3V1941016C / 3V1941015C (základní LED bez matrix funkce z faceliftu). Existuje ještě nějaká podobně jednoduchá legální přestavba? koukal jsem že automatická nivelace ani ostřik není pro tyhle světla potřeba mají jen nastavení výšky v rádiu, což mají už i původní halogeny. Je ještě nějaký další problém (liší se výrazně elektrika mezi halogenama a těmahle základníma LED světlama? nebo jen přepinovat konektor a upravit kanály v BCM?) Je potřeba měnit i nárazník / nebo lze použít stávající?

• Negativní
      • Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 20 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem CHOVKY,

Zdravim, nestretol sa niekto s problémom že mu auto oznamovalo že ja otvorený kufor počas jazdy aj keď je zatvorený ? Niekedy je frekvencia oznamovania dosť neprijemna. Ďakujem

• Díky
    • 9 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Nejt,

Zdravím, nesetkal se někdo s tím, že by auto topilo úplně na poslední nastavení HI na kolečku? Když už dám 29 tak to přestane topit. Radiátor topení by to být neměl, když to na to HI topí? Pár dní zpět se měnila baterie, nemohlo to mít vliv na to? Udělal sem základní nastavení klapek na panelu klimatizace - držet AC a foukání na sebe, měla by se dělat ještě nějaká kalibrace ve VCDS? Je pravda že venku jsou teď 30°C, ale stejně by to mělo fungovat ne? Ve VCDS nemám o tom žádnou chybu, je tam jen jedna - 55628 - Omezení funkce ze strany správy energie B10CD 00 [00001000] - Neznámá chyba zpracování [HeckBT - Sitzheizung - Ko…

• 2 odpovědi
    • 1,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem SmolkoSK,

Caute vsetci. Moj vobec prvy prispevok a snad aj posledny. Skoda Superb 3, rv2016 zacala mi vyskakovat caaaasto chyba keyless ma poruchu. Diagnostika ukazala, ze to keyless tlacidlo na oboch dverach sa striedavo meni na aktivne, neaktivne, raz to funguje, raz nefunguje. Mechanik si mysli, ze je potrebne vymenit obe klucky. Ja len, ci ste nemali niekto podobny problem, pripadne ci to neviete niekto len vypnut, aj tak to vobec nepouzivam a ak uz treba menit klucky, nie je mozne vymenit len ten senzor a nie celu klucku? Kde to zase budem davat striekat :( Dakujem za rady

7. Zahájeno uživatelem Martin_V,

Dnes som musel parkovat na chodniku. Ked som chcel odist a nastartovat, tak vyskocil tento error "Porucha systemu spustania" (fotka c.1). Stretli ste sa niekto uz s tym? Podvolantovy kruzok meneny pred cca 2 rokmi, bateria nova. Ked som si dal zbehnut report auta cez appku, tak mi ziadny problem nevyhodi. (fotka c.2) Multifunkcia na volante funguje a diagnostiku nemam a ani to aktualne ist niekam pozriet, preto len chcem vediet ci to uz niekto mal a ak ano, ci je to ziadny shit alebo malickost.

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem gosh,

Jak vám zrychluje pACC na konci obce? - pár metrů před koncem - až po projetí konce Můj aktuální S3 (11/2020+Columbus) pěkně plynule před koncem, tak jak by to udělala většina řidičů. Ale jezdil jsem i další S3 (12/2020+Columbus, 12/2021+Amundsen) a ti zrychlovali až po projetí konce, takže jsem si připadal jak debil, většina řidičů se na mně lepila a divili se proč už nejedu 😉 První jsem myslel že je to vlastnost Columbus vs Amundsen, jak se tu kdysi diskutovalo že pACC funguje spolehlivě jen s Columbusem ale to se asi týkalo dřívějších MIB. Jestli se nepletu u MIB3 už to neplatí, nebo? Má někdo informace čím to je, případ…

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  9. Malá ukázka jak lze změnit možnost DCC podvozku(tj. lze nastavit volbu ještě komfortnější než komfort a sportovnější než sport + něco mezi.....)

10. Zahájeno uživatelem meereck,

Ahoj, na MY2017 přestala téměř topit sedačka spolujezdce. Minulou zimu vše ještě fungovalo, ale letos to téměř netopí. Sedačka řidiče topí správně. Může toto být přerušenou spirálou nebo nečím jiným? Na Internetu jsem četl, že v sedačkách bývají teplotní čidla, ale nevím, jestli to je i v Superbu3. Díky.

• 5 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  11. Na mém nově pořízeném superbu III z roku 2020 se mi občas a naprosto náhodně sepnou stěrače. Občas setřou jednou, občas vícekrát, většinou do páčky nějak drknu, nebo zapnu odstřikovače, což se mi zdá že pomůže. Dělá to i přes to, že mám páčku v poloze vypnuto a v nastavení jsem automatické stírání taky vypnul. Stalo se vám to někomu? Tušíte čím by to mohlo být?

12. Přestavba Superb 3 Predface na Matrix světla nějaká zkušenost? Kompletní lampy Matrix 2x

13. Zahájeno uživatelem VeslyX,

Zdravím. Kamarád mě poprosil o diagnostiku, proč mu zmizela nabídka hlídání mrtvého úhlu v palubním PC a proč mi nefunguje indikace v zrcátkách. Stalo se to po výměně baterie v nějakém servise cca 3měsíce nazpět. Dopředu říkám, že se tím neživím a VCDS mám jen pro svoji Audi. VCDS zjistila, že 3C jednotka není nakódována viz níže. Změnil jsem tedy co jsem věděl, nabídka se v PC objevila, autíčka v zrcátkách se rozsvítila, ale zůstaly tam chyby a to i po smazání. Nerozumím tomu a proto nechci zkoušet pokus/omyl. Poprosil bych o kontakt na někoho kdo mu to v Praze či okolí udělá jak má být. Díky ------------------------…

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem radek776,

Prosbu - šlo by nějak vyřešit, aby se daly stahovat okna zevnitř, ať už je auto vypnuté nebo zamčené? Občas v něm spím a potřeboval bych ovládat okna kvůli odvětrání během noci. Částečně to řeší Websto, ale to je max na 20 minut. Kombinace ofuků a pootevření okna před vypnutím není vždy vhodné řešení. Dálkové ovládání mi zase otevře úplně všechno až nadoraz. Díky!

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

není -DLA verze A puvodní Svetla - 3Vx 941 01y A (x=LHD/RHD, y=leve/prave) jendnotka cornering light - 8U0 941 329 výkonový modul pro denní svícení - 4G0 907 397 Q řídicí jednotka plynové výbojky - 8K0 941 597 B osvětlení vozidel pro světlomety - 3V0 941 813 pojistný kroužek pro plynovou výbojku D3S - n/a DLA verze B nové světla (stejně jako výše, ale má dynamické válce a rolety a obvody pro DRL vousy) Svetla - 3Vx 941 01y B (x=LHD/RHD, y=leve/prave) jendnotka cornering light - 4H0 941 329 výkonový modul pro denní svícení - 4G0 907 397 Q řídicí jednotka plynové výbojky - 8K0 941 597 B osvětlení vozi…

16. Zahájeno uživatelem frogale,

Kdo používá VCDS, možná by mohl tušit, kde sehnat všechny bezpečnostní přístupy. Mám hybridního Supa3, kde jsou přizpůsobitelné moduly pro nabíjení, HV baterii a třeba i pro zvukový externí reproduktor, ale VCDS u žádné z těchto méně diskutovaných jednotek nenabízí bezpečnostní přístup pro přizpůsobení. Zkoušel jsem koukat do VISu, tam se svět zastavil před lety, fóra mlčí, zkoušel jsem hledat servisní manuál přímo pro PHEV variantu, ale našel jsem vždy jen obecný manuál pro takovou tu manuální práci a ne pro ajťáky.

17. Zahájeno uživatelem jirzi-r1,

Ahoj začala se mě teď po zapnutí zapalování objevovat hláška "Závada elektrická dětská pojistka"... Máte s tím někdo zkušenost o co se jedná? Předem díky za postřehy

18. Zahájeno uživatelem frogale,

Poptával jsem ve škodovce informaci, jak je možné, že na tomhle videu má ženská na pravém budíku procento trakční baterie, ale já to tam nemám. Prý jde o jinou verzi hardwaru a nejde to prý tedy ani nijak doaktualizovat. Nemá někdo nějaké info, o jaký hardware se jedná, proč těch verzí je více a proč tohle nemohou doprogramovat všude? Oproti mému virtualkokpitu se i jinak ovládají ty změny vnitřků budíků (pomocí zelených šipek a volantu), já to mohu dělat jen swipováním na displayi rádia. Nebo jestli nekecají, verze infotainmentu mám 0306, přitom je nejnovější asi 0330.

19. Zahájeno uživatelem lolopoki,

Zdravím Vás, Jedná sa o Škodu Superb III, 2.0l, 140kw, r.v 7/2020. Problém je v to, že po natankovaní 13l nafty mi ručička nafty vyskočila na polovicu s dojazdom 450km, pričom dlhodobú spotrebu mi PP ukazuje 7,2 l a pred natankovaním bola nádrž prázdna. Nevie mi niekto poradiť ? Ďakujem pekne

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 961 zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem skdh,

ahojte, vsimol som si, ze ked mam nastartovane auto a otvaram kufor, prave zadne svetlo mi blika. Je to take rychle blikanie ako "stroboskop". Nestretol sa s tym niekto? Co to moze byt? Ked auto nie je nastartovane, svetlo neblika.. IMG_1248.MOV

21. Zahájeno uživatelem ferda25,

ACC funkční do 210 km/h

22. Zahájeno uživatelem flek,

Nový Superb jako první má prediktivní tempomat ... zjistí max povolenou rychlost podle map a značek nasnímaných přes kameru a pak si umí i přibrzdit před ostřejší zatáčkou. Je to velmi zajímavá funkce, která má být od roku 2021 povinná ve všech nových autech (vypínaní bude možné jen před dlouhé podržení tlačítka po každém startu). Zajímá mě pár detailů o tom, jaké jsou možnosti nastavení. Ideální by byla možnost nastavení offsetu (např. jezdi 5km/h nad limitem) ... to ale těžko půjde. Vím, že v Superbu je toto vypnutelné ... resp. zaplé jen pokud je zapnutý tempomat. Je ale možné pořád používat stávající adaptivní tempomat? Tzn. můžu si…

23. Zahájeno uživatelem PajkaCZ,

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo dokáže říct, co všechno je potřeba na S3 2016 vyměnit kvůli ACC. Nyní má auto klasický tempomat s dokódovaným adaptivním vedením v pruhu. Zjistil jsem ale, že auto je vybaveno radarem, který by měl ACC podporovat. Tudíž by asi mohlo stačit prohodit páčky... Případně jestli je možný rovnou pACC? Ideálně pokud to jde s VCDS bez GeKo 🙂 Níže zasílám výpis podstatných jednotek. Díky! Adresa 01: Motor (J623-CRLB) Labely:. SVO\04L-907-309-V1.clb Řídící jednotka SW: 04L 906 026 ET HW: 04L 907 309 R Adresa 02: Aut. převodovka (J743) Labely: SVO\0D9-927-770.…

• 2 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem frogale,

Koupil jsem starsi iV a snazim se v tom vsem vyznat. Sup ma keyless, takze se otevira jen za kliku, jenze v tomhle odemceni se neodemkne nabijeci kabel, ktery tam je pres noc. Ani kdyz nastartuji. Odemkne se jen kdyz na dalce zmacknu odemknuti. K cemu potom ten keyless je, kdyz clovek stejne musi vzdy sahnout po klicich? Nebo jde nekde nastavit, aby se to napr. odemklo hned po dobiti?

25. Zahájeno uživatelem 33paja33,

Ahoj, mám dotaz koupil jsem si superb rok výroby 2017 2.0Tdi 140kw pouze s jedním klíčem. Teď chci dodělat klíč nový ale ptám se: - umí někdo kromě škoda auto(Ferda25, Crosby atd.) - mám možnost sehnat starší klíč umí někdo dokodovat třeba i autorizák nebo jde to vůbec? díky za radu..

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.