Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Host
    Zahájeno uživatelem Host,

mam amundsen (ten posledny, dotykovy) a na mape navigacia vyznacuje bielou ciarou akokeby ohranicene uzemie, taky mnohouholnik. Ten sa dynamicky meni podla oblasti ktorymi prechadzam.....co presne takto navigacia vyznacuje?

• 1 odpověď
    • 1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem tomvaverka,

Dobrý den, vlastním superba 3 (2017) a postupně mně přestávají hrát reproduktory v autě. Reproduktor začne první chrčet a asi po týdnu přestal hrát úplně. Začalo to reproduktorem na pravých zadních dveřích, pak řidičovi dveře a dveře za řidičem. Došlo k tomu postupně zhruba co 2 měsíce 1 reproduktor. už hraje jen v předních pravých dveřích. Nevíte někdo čím by to mohlo být?

• 3 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  3. Dobrý den, lze prosím nějak přepínat zobrazení mapy na digitálním přístrojovém štítě 2D/3D, případně zamknout k severu? Mám pocit že jsem to v nastavení někde viděl, ale nyní to již nejsem schopen najít. Superb SportLine 12.2020, navigace Columbus. Děkuji

• 0 odpovědí
    • 1,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Bebo,

Ahojte, viem si na SuperB 3, LaK s Canton systemom nastavit na pristrojovej doske ake udaje mi ma zobrazovat. Chcel by som napriklad rychlost a dojazd. Teraz mi tam ukazuje Trip, poslednu rychlost tempomatu a ine ale nie prave to co by som ja chcel. Da sa to nastavit podla mojich preferencii alebo je to dane vyrobcom? Ak to je mozne prosim nejaky navodik ako na to. Vdaka za odpovede. B.

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem ab79,

Mám Superba 2016- model 2017 a chtěl bych se zeptat, jak je to u amundsenu s navigačním hlášením. Navigace mi hlásí vše velmi podrobně, např. po 500m odbočte do leva na ul. Edisonova, nyní odbočte na ul. Edisonova a potom doprava na ul....bla bla, bla. podle návodu,který jsem stáhnul k mému vinu by se to mělo dát nastavit u navigace v navigačním hlášení, ale taková možnost tam nikde není. Volal jsem do škodovky, ti mi potvrdili že by to tam mělo být a že to kdyžtak vyřeší servis. V servise jsem byl, a také nevěděli proč to tam není, dali to akorát do továrního nastavení a to bylo vše, ale samozřejmě to nepomohlo. Díky.

• 0 odpovědí
    • 983 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Skulosch,

Ahoj, v návodu jsem nenalezl odpověď a v ŠA mi zatím neporadili. Viz foto, při každém zapnutí zapalování, se zobrazí úvodní obrazovka viz foto. Problém je v tom, že "někdy" zhruba po 30 sekundách zmizí, ale většinou nezmizí, dokud nekliknu na "OK". Jezdím ve voze (ŠS iV) sám, mám tam jen jednoho hlavního uživatele, používám jen jeden hlavní klíč. Minulý týden jsem to zkoušel a někdy úvodní obrazovka zmizí, někdy ne. Příběh z této neděle (30 minutová jízda s mezizastávkami): 1) 15:55 - Rodina nastoupí do vozu, vycouvu z garáže, čekám až se zavře brána, aby pes neutekl (zabere cca těch 30 sekund). Po rozjezdu zmizí obrazovka parkova…

7. Zahájeno uživatelem Crit,

Zdravim, mam superb 3 2017 sportline, system amundsen, studoval som manual. Podpora SD karty by mala byt SDXC ak dobre chapem, tento typ je vraj rychlejsi a podporuje viac GB. Ale aka je maximalna podporovana velkost karty v aute? (manual neuvadza) Mozem na novo zakupenu kartu dat nove mapy? a urobit update bez problemu? alebo treba robit este nieco dodatocne? Takisto k mapam planujem dat hudbu mp3 na SD kartu.

• 1 odpověď
    • 3,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Adam566,

Zdravím, mám problém s propojením Škoda Connect a auta. Auto jsem měl propojené s aplikací a všechno fungovalo jak mělo, nějak se mi ale podařilo můj účet smazat v autě. Tak jsem se chtěl znova přihlásit, v aplikaci mi to normálně vypsalo aktivační kód, akorát když kód zadám v autě, tak mi to napíše “Registrace neúspěšná. Zkuste znovu.” Nemáte prosím někdo nějakou radu?

• 1 odpověď
    • 4,4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem CHOVKY,

Zdravím, potreboval by som poradit. Zistil som ze mi nehra subwoofer, poistkou to nieje. Takze sa chcem opytat kym ho dam do servisu ci sa niekto s podobnim preblemom nestretol. Dakujem

• 11 odpovědí
    • 8,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem mirek.vano,

ahoj, mám S III style s navigací amundsen , kde je možno vytvořit i wi-fi hotspot pro ostatní pasažéry. Poblém je v to , že nevím jak ten internet přivést do rádia. Slot na sim tam nemám. Poradí někdo? existuje nějaký externí modul na sim? díky

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 12,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem midlan,

Ahoj, diagnostika mi hlásí jeden reproduktor v pravých dveřích open circuit a skutečně, prostřední repráček nehraje. Dal by někdo tip kde je nejlepší začít hledat? Díky

12. Zahájeno uživatelem avus,

Ahoj , umíte někdo tuhle kombinaci rozjet ? Měl bych zájem ev. i o ten displej , bude li dobrá cena. Díky. V.

13. Zahájeno uživatelem malcor,

Ahoj, setkal se někdo s totálním výpadkem zvuku? Ráno jsem nastartoval (iV 2021) a normálně začal hrát podcast přes AppleCar. Ale během 3 sekund jsem zastavil a musel couvat, takže se to ztlumilo a po couvání se to úplně vyplo a nejede zvuk vůbec. Nejede AppleCar, rádio, povely navigace, telefon. Prostě nic. Jedině takovej ten zvuk, když se nastartuje auto. Díky

• 3 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem alfi.snm,

Po naštartovaní mi nenačíta infotainment. Nefunguje rádio, handsfree, navigácia.

• 7 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Gastos,

Ahoj, nevíte prosim nekdo jak zapojit AV vstup ? Kdyz dám TV tak je tam nabidka AV ale uz jsem nikde nenašel kde je zapojení.

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  16. Zdravím, už se pár týdnu trápím s internetem v autě Škoda Superb III, Amundsen verze celodotyk... Pro příjem dat používám simkartu a nastavenou ji mám pouze jako datovou. Do teď mi na LCD svítilo nahoře 4G LTE, nyní červená planetka. Zvláštní je když v autě udělám hotspot ze SIM a připojím se mobilem, tak internet jede, když v Infotainmentu ověřím aktualizace, tak je hledá. Jenže nejde mi aktualizovat zdravotní karta, prostě v mobilu auto nevidím připojené k internetu. Vím, možná si říkáte že řeším zbytečnost, ale když si člověk platí online funkce a další simku, tak je klidnější, když vše funguje, jak má. Jinak neporadili mi v autorizovaném servisu ani na infolince. Děku…

• Líbí se mi
    • 5 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem david00007,

Omlouvám se, jestli to tu někde, nenašel jsem to. Co obnáší výměna Bolera za Columbuse ? Anténa GPS v autě je ? Ideálně za kolik to kdo udělá klidně včetně dodání všeho. Díky moc

• Líbí se mi
    • 4 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem 02luki18,

Je možné? Myslím že nadpis vraví za všetko, mám škoda Superb 3 ročník 2016 a mám tam columbus

• 6 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem bajky,

Ahojte. Minuly tyzden som absolvoval vymenu z povodneho Bolero radia na Columbus MIB2. Kedze inak ako s radiom s upravenym softom kvoli component protection to neslo,siel som do toho.Som trosku perfekcionista a rad by som sa zbavil chyby v RJ 5F a 19 -Active component protection.Vsetko funguje ako ma,(navi,android auto,bluetooth...)ale zaznamy su tam.Vedel by mi niekto poradit?

20. Zahájeno uživatelem CHOVKY,

Zdravim, mam taky problem že niekedy ked naštartujem auto sa pusti hudba len cez zadne reproduktory. Akonahle auto vypnem, zamknem a odomknem nasledne naštartujem všetko hra ako má. Nemal niekto podobny problem ? Ďakujem

• 2 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem MirekJ,

Ahojte, len zisťujem - dával si/dostal niekto upgrade fw/sw Amundsena kto kupoval nové auto v covid rozmedzí 03-06/2020, tj. tesne pred novým mr 2021? Alebo inak - existuje upgrade za toho cca polroka na tieto infotainment veci alebo nie? Začal mi posledne častejšie padať SmartLink (zasekne sa a reštartuje, čo je pri zapnutej navigácii mega vopruz), nedialo sa mi to - netuším, či to môže byť káblom, iPhonom, atd. mám origo lightning káble od Applu aj od Škodovky. Díky za akékoľvek info :-)

22. Ahojte, štve ma nasledovná vec. Je to bug alebo feature či vec nastavenia keď mi po zapnutí Apple CarPlay/Android Auto (mám Amundsen MR2020) hlási ako zdroj hudby ktorú práve počúvam, vo Virtual Cockpite vždy len čistý názov bez ničoho "Apple CarPlay/Android Auto" a nič viac k tomu tj. bez aktuálneho názvu interpreta, pesničky resp. fotky albumu? Tvári sa to vždy ako audio zdroj Apple CarPlay/Android Auto USB1 či tak nejak. Mimo toto keď zapnem buď rádio alebo bluetooth tak vždy vidím vo VC tieto info ktoré tam podľa mňa majú byť. A aby som jazdil so zapnutým SmartLinkom a mal v strede Virtual Cockpitu vždy staticky napísanú tú istú generickú vetu, to mi príde dosť mimo. …

23. Zahájeno uživatelem SamuelSciranka,

Dobrý deň, vlastním Škodu Superb z roku 2016 ale neviem sa dopátrať k tomu či má Canton reproduktory alebo sú tam nejaké úplne základné pretože nehrá to zle ale mohlo by aj lepšie. Pozeral som všade po aute či tam není nejaká nálepka na reproduktore ale vôbec som ju nenašiel. Keď som ho kupoval tak som cez konfigurátor nezaškrtával nič ako doplnkový audio-systém. Ďakujem za odpoveď. ak by niekomu pomohlo, tak tu sú špecifikácie auta, no nemyslím že sú potrebné :): TECHNICKÉ ÚDAJE: R.V.: 2016, 1968CM3, 110KW (150PS), GENERÁCIA VOZIDLA: 3V, P, A6, DIESEL, 5 DV., 180500 KM, ŠEDÁ SV. METALÍZA, BEZPEČNOST:ALARM, AIRBAG 12X, POSILŇOVAČ RIAD., ABS, …

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 8,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem pabloescobar,

Ahoj, mam dotaz, zda lze nejakym zpusobem zapnout zadni kameru za jizdy a sledovat tak prostor za autem? Jel jsem ted nedavno s privesnym vozikem a docela nutne jsem potreboval za jizdy sledovat naklad. Coz samozrrjme neslo. Resp. pouze do rychlosti 15 km/h, ale ne u vyssi. Pritom ucelu by to poslouzilo skvele, kdyby to slo. Diky za tipy.

25. Zahájeno uživatelem Georgezz,

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zdali již nejsou náhodou k dispozici soubory pro vypálení na DVD pro odblokování obrazu za jízdy pro COLUMBUS SUBERB III. Nebo jestli to někdo nedělá kabelem na severní moravě. Za každou radu předem děkuji. George.

• Líbí se mi
      • Negativní
      • Pozitivní
    • 21 odpovědí
    • 16,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.