Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
65 témat v tomto fóru
-
Chci se zeptat jestli máte také mezi opěradly zadních sedaček a posuvnou roletou v kufru cca 10 cm volný prostor kudy je vidět s hora do kufru. Sedačky jsou ve zcela zadni poloze a mezi vrchem opěráku a pevnou lištou do které se navinuje zadni roleta je prázdný prostor. Je možné tento otvor nějak zadělat?
-
-
- 5 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, pořídil jsem si interiér v kůži a ventilované přední sedadla. Chtěl jsem se zeptat na Vaše zkušenosti a rady. Jak často se má kůže impregnovat? Jaký prostředek používáte? Popřípadě postup ošetření kůže? Předem děkuji. Olaf
-
-
- 11 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, řešil někdo předělání sloupků + stropnice do černé barvy případně nějaká cena, mám možnost Scouta ale má světlý strop, některé mají z výroby černý nebo alcanteru. jedná se o rok vozu 2021 s panoramou
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravim, ma niekto z Vás v aute poťah/látku ECO? Budem mať Style verziu a namiesto bežnej látky som si dal ECO/suedia/um.koža a zaujímali by ma skúsenosti, ako sa na tom sedí, či lepšie, horšie oproti bežnej látke či suedii....Ďakujem pekne
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Je možné vyměnit odlišně barevné plochy ( béžove - světlé ) ve vybave Style v palubovce před spolujezdcem a kolem volantu, popřípadě ve dveřích za ty které jsou ve výbavě Sportline ( černé )?
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
-
-
Neví někdo jak v servisu dělají dezinfekci výparníku. Už to bylo docela cítit, tak jsem to zkusil přes odtok kondenzátu a moc to nedoporučuji. Když jsem hadičku oddělál v místě napojení na karoserii a pak po aplikaci pěny vrátil zpět už to nedrží jak předtím. Volně se to pohybuje a mám obavu že to bude prosakovat.
-
-
- 6 odpovědí
- 9,2tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, včara při tom větším větru mě velmi nepříjemně překvapil aerodinamický hluk v okolí dvěří ve výšce hlavy. U superba byl znatelný, když jsem nasadil příčníky, které mačkaly gumy kolem dveří, ale u Kodiaqu nic takového nemám a hluk byl opravdu dost nepříjemný. Jako jsou vaše zkušenosti, případně nemáte v rukávu nějkaé řešení na zmírnění tohoto problému ?
-
-
- 9 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtel jsem se zeptat, jestli nejak jde vysunout operky hlavy na prednich sedadlech i s temi kovovymi tycemi (tj. komplet). Mam potah chranici sedadlo zezadu pred kopanim deti a jeho horni dil ma pouze otvory pro ty kovove trny operky. Na zzadnich sedadlech to jde cele vysunout, ale vepredu jaksi ne. Nechtel bych nic poskodit. Diky za radu.
-
- 3 odpovědi
- 21,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Nevite, jak vymontovat treti radu sedacek, kdyz potrebuju na dovolenou vic mista v kufru? Diky
-
- 1 odpověď
- 4,1tis zobrazení
-
-
Ahoj řešil jste už někdo výměnu kabinového filtru mimo servis? Objednal jsem si filtr a myslel jsem si, že to bude fungovat jak u SIII nebo OIII, ale mechanismus vyklopení schránky je trochu jiný a zatím nevím jak se za ni dostat, trochu se bojím abych něco neponičil...na netu jsem našel jen jedno video čínské verze Kodiaq, kde je schránka vlevo a není to tam moc vidět. Díky za rady
-
-
- 3 odpovědi
- 7,4tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, zajímalo by mě zda jste už někdo řešil nový volant, který bude dodávaný v modelovém roce 2021. Bude možná výměna? Mně se líbí dost a hlavně ta tlačítka, velikost a tvar mi připadá, že je nezměněný. Máte někdo kontakty jak ho sehnat? Primárně pro sportline?
-
- 3 odpovědi
- 5,9tis zobrazení
-
-
Taky vám při plným výkonu ventilátoru pulzuje výduch u levé ruky řidiče? Je tam nějaká rezonance a vyloženě rušivý hlukový projev cca 1x za vteřinu. Nejvíce bylo slyšet když se sedlo do rozpáleného auta a klima to rozjela naplno. Stahoval jsem otáčky ručně.....
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Zdravím instaloval jste někdo tuto opěrku? Je to tak jednoduché jak píšou? Dělal jsem to u Rapida a tam to rozhodně pouhým naklapnutím nešlo. Díky za vaše postřehy. Petr
-
- 5 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, vie niekto resp. ma niekto skúsenosť ci tato verzia plaketky https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-plaketka-do-volantu-scout-original-8780cz3358/ bude pasovat do volantu v Kodiaqu? Pridu mi volanty Octavie III a Kodiaqa rovnake. Dakujem za info.
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, kúpil som si páku z kodiaqa a nepodarilo sa mi ju nainštalovať zatlačil som bočné tlačidlo moc skoro omylom. Vedeli by ste poradiť ako demontovať krytku bez porušenia páky ? Mimochodom páka už je z časti nasunutá čiže nedá sa použiť ten prípravok.
-
- 2 odpovědi
- 5tis zobrazení
-
-
Caute, konfigurujem KODIAQ vo vybave JOY PLUS a vraj sklopne predne sedadlo nie je mozne vybrat. V cenniku je uvedene, ze sklopne sedadlo nie je mozne skombinovat s "Poťah sedadiel látka/koža/umelá koža (nie je možné s 3H2)", ktory ma JOY PLUS v standarde. Ak hodim JOY a JOY PLUS do porovnania, pise ze JOY PLUS ma nejake "Komfortné sedadla vpredu"..Netusite, co za sedadla to su, ze sa nedaju nastavit na sklapanie? Bolo by rozumne ich ozeliet a dat si radsej klasicke, ktore sa daju sklapat? Dakujem David
-
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Pokud to někoho zajímá,tak je možno ho v konfiguratoru objednat....
-
-
- 12 odpovědí
- 18,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Prosím nemá někdo zkušenosti s profukováním venkovního vzduchu dovnitř kabiny? (Škoda Kodiaq). Na lidi sedícím na pravé straně vpředu i vzadu táhne studený vzduch z venku, který se bere někde kolem dveří. (auto není po havárii, těsnění opticky není poškozeno). Děkuji
-
- 4 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, potřeboval bych radu, jak demontovat multifunkční tlačítka na volantu - viz obrázek. Předem děkuji za případné reakce. V.V.
-
- 1 odpověď
- 7,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, kto z vás môže podrobne popísať subjektívne pocity z akustického komfortu Kodiaqa modelová rada 2019 a vyššie? Zaujímalo by ma ako je to s tichom na palube v meste, na okreskách a na diaľniciach (aj vo vyšších rýchlostiach)... Je zaujímavé, že aktuálny CZ ceník má pre všetky výbavové rady príplatkovú položku "Rozšířené opatření pro tlumení hluku v interiéru" za 2000 Kč:) Prípadne ak by aj niekto mohol zrovnať so Superbom v podobnej výbave. Mal som mať budúci týždeň testovaciu jazdu Kodiaqa MR2020 L&K 140kw 4x4 TSI ale nejako to padlo... Díky vopred za akékoľvek postrehy:)
-
- 12 odpovědí
- 11,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nevíte jestli by se daly dodělat rolety zadních oken? prodává se jen ta část tapecu případně jde to vůbec rozebrat nebo by se musel objednat celý tapec? máme Kodiaq Sportline. dík moc za info
-
- 1 odpověď
- 6,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, řeším problém. Na sedačce si nastavím polohu berení opěry, ale po malé chvíli je cítit, jak se ten "válec" někam ztratí !! Pokud to přeženu, tak pokud dám bederní opěru do té nej polohy, tak za cca 5min je úplně nezřetelná a musí ji nastavit znovu - neřešil jste to někdo ?
-
- 0 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Teprve dneska sem si všiml že nás kodiaq nemá v kufru baterku/vyndavatelny světlo . Další simply clever řešení Co po modernizaci zmizelo?
-
- 1 odpověď
- 5,1tis zobrazení
-
-
Existuje nejaké riešenie pre adaptér SMART HOLDER (držiak multimédií...) na športové sedadlá ? Čo viem, existuje držiak na tablety do zadnej lakťovky na stred, no potreboval by som osadiť do auta pre deti 2 ks tabletov predné sedadlá.
-
- 2 odpovědi
- 9,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den. Rád bych se zeptal, jak velký je Phone box v Kodiagu. Mám telefon 6,5" a netuším, zdali se mi tam vejde. Jde mi hlavně o funkci bezdrátového nabíjení. Diky.
-
- 3 odpovědi
- 5,5tis zobrazení
-