Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem Kamca1,

Dnes jsem četl v jednom časopise že by i Kodiak měl dostat tento velký displej víte o tom někdo něco?

2. Zahájeno uživatelem l79,

Dobrý den, koukal jsem podle VIN na aktualizace map a zjistil, že je aktualizace: ECE2 2018 (5 GB), ale obsahuje pouze tyto země: Albánie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Estonsko, Kosovo, Kypr, Litva, Lotyšsko, Makedonie, Moldávie, Rumunsko, Rusko, Řecko, Srbsko, Turecko, Ukrajina. Další mapy jsou označeny ECE 2018 (12 GB) a zde je celá Evropa. V autě mám verzi ECE1 2018. Ptám se jestli je verze ECE = ECE1? A proč vydávají ECE2 pouze pro výše uvedené země a ne pro celou Evropu? Nebo je to chyba? Jinak další info je, že další aktualizace bude dostupná v srpnu.

3. Zahájeno uživatelem barttik,

Ahojte, chtěl jsem se zeptat. Dnes vyskočila hláška na kontrolu chladicí kapaliny. Následně jsem ji doplnil. Automobil přestal hlášku zobrazovat ze je vše v pořádku. Ale aplikace my skoda stále hlásí po scanu vozidla tuto chybu. Aplikace restartovana, smazaná, vozidlo jsem přidal znovu, ale stále tam setrvává. Přitom v autě vše ok. diky za radu

4. Zahájeno uživatelem barttik,

Ahojte, možná špatná otázka,ale nevíte co znamená ten symbol silnice? Nikde jsem to nenašel. Diky za info

• 2 odpovědi
    • 315 zobrazení
  5. Ahoj, u Škoda Kodiaq mi píše navigace funkce je nedostupná a nelze spustit. Přitom aktualizace mapových podkladů se povedlo.

• 0 odpovědí
    • 543 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Juras001,

Ahojte, mám malý problém s kodiaqem. v menu auta a webastu nemám obrázek kodiaqa ale superba 😁 Je nějáká možnost tohle opravit pomocí vcds ? Dík za radu.

7. Zahájeno uživatelem deednikl,

Snažím se stahnout .zip file s aktualizaci na mapy. Toto se rozjiždí, ale kdyˇmám cca 300 mb stžených, hodí mi furt chybu, že mám špatné internet spojení (což není). Jak to by šlo řešit a stahnout tu aktaulizacu?

8. Zahájeno uživatelem Znedlob,

Cau, vyšla nová aktualizace softwaru 0330. Velikost skoro 4 GB.

9. Zahájeno uživatelem petere,

Mám systém Bolero a hudbu mám na flešce. Problém je, že přehrávání začne skoro vždy od první písničky na flešce. Zkrátka si pustím při jízdě nějaké album, někam přijedu, vypnu a když třeba za hodinu jedu dál a pustím si flešku, předpokládal bych, že přehrávání začne tam, kde jsem to vypnul. Tak mi to aspoň fungovalo na Octavii. Tady ale začne od první písničky na flešce. V nastavení jsem nic nenašel. Jednou nebo dvakrát se mi ale stalo, když jsem flešku vydělal a potom zase zasunul do USB, tak přehrávání začalo v místě, před vyděláním flešky. Vůbec to nechápu. Může mi někdo poradit?

10. Zahájeno uživatelem crompl,

Ahoj, potrebuji prosim poradit. Koupil jsem si Kodiaq. Rok vyroby 12/2020 a nemohu nikde najit slot na SD kartu nebo USB pro pripojeni flash disku. Rad bych poslouchal MP3. Je zde pouze slot USB-C. Jde to nejak vyresit? dekuji za pripadne odpovedi a rady

11. Ahoj, po startu auta kolem nuly se mi po pár minutách jízdy 2x za sebou restartuje infotainment (asi bolero? - nemám NAV) a poté se objeví závada SOS volání funkce omezena, ihned ale SOS naskočí zpět. Také jsem si všiml, že se tomu moc nechce číst SD karty. Existuje řešení? Update SW? Zvládnu? Díky

• 0 odpovědí
    • 642 zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem barttik,

Ahojte, mam dotaz. Zdárně se připojím k vozidlu přes WLAN, ale za chvíli se samovolně odpojí. Tudíž jsou online služby nefunkční. Při zmáčknutí Škoda Connect píše, že není aktivována síť. Po opětovném připojení to zase funguje. Jen se stále po chvíli odpojí. Neřešil to někdo? diky

• 0 odpovědí
    • 481 zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem xx30,

Chci se zeptat na nastavení S-PINu na Amundsenu. Včera jsem si chtěl nastavit S-PIN v aplikaci na mobilu a také v infotainmentu Amundsenu. Zapomněl jsem pin a v aplikaci v mobilu tety vytvořil nový a také k němu zabezpečení otiskem prstu. Následně jsem chtěl nastavit S-PIN v Infotainmentu Amundsenu v záložce Uživatel - Nastavení a Zabezpečení ( jsem uvedený jako hlavní uživatel ). Když jsem zaškrtnul políčko Ochrany S-PINem, chtělo to po mě zadat S-PIN s volbou zapamatovat, kterou jsem zatrhnul. Při odchodu z auta se již neobjevila hláška ( pokud chci lepší zabezpečení profilu ať nastavím S-PIN ). Ráno když jsem přišel k autu a nastartoval, chtěl po mě infotainment opět …

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem VitaKr,

Zdravim chytre hlavy. Mam prosbu, mam uplne novy Kodiaq 12/2022 a nemohu rozchodit aplikaci my skoda, nebo skoda connect. Nainstaluji, zalozim profil, vse v pohode a pak mam dle navodu v aute zvolit volbu Stat se hlavnim uzivatelem, kliknu na to, pise Nacitace a po chvili to napise "Registrace nebylo mozne spustit" viz priloha. Smazal jsem profil z auta, znova se nalogoval mailem a heslem a porad stejne. Kdyz se prihlasim do sveho profilu pres webovy prohlizec tak to normalne projde. Ale k tomu kroku abych mackal tlacitka na obou klickach jak je ve videu se nedostanu. Nenapada nekoho neco prosim? Deku…

15. Zahájeno uživatelem ClintRS,

Zdravim pani, kedze situacia je aka je, nove RSky sa dodavaju bez Canton sound systemu. Chcel by som zistit ze ci tam kabelaz je pripravena a nie je v kufri subwoofer alebo vsetko chyba. Chcel by som do rezervneho kolesa doplnit nejaky subwoofer ako nahrada Canton subu (nech sa hudba da aspon trochu pocuvat, takto je to bieda) nasiel som niekolko vhodnych aktivnych subakov do rezervneho kolesa. Moja otazka je ci sa to da jednoducho doplnit bez komplikovanej extra kabelaze alebo ako sa to cele montuje? Ako je to v takomto pripade si zarukou vozidla. Dakujem za odpovede

16. Zahájeno uživatelem Filip420,

Ahoj, chci se zeptat, máme nového Karoqa a viděl jsem v nastavení tlačítko "personalizace online" v nastavení uživatelů. Jde někde přednastavit jaké režimy, asistenti nebo barva ambientního podsvícení bude při zvolení jednotlivých uživatelů? (snažím se abych měl defaultně vyplé upozornění na rychlost a start/stop). Díky za rady

• Líbí se mi
    • 1 odpověď
    • 610 zobrazení
  17. My car automatically connects to my Samsung S23 ULTRA when starting. When I receive a call and finish answering it, the system keeps calling me (myself) back multiple times and refuses to hang up for hours. My radio and music stops working then. If someone calls me, my phone rings and not my system in the car. I have to put off my car to get the music back:-( Very frustrating experience indeed. Any help or suggestions?

• 0 odpovědí
    • 523 zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem DavidPes,

Ahoj, mam noveho kodiaqa rv 2023 a snazim se nastavit personalizaci na klicek, tak jako jsem to mel ve trojkovem superbu, tzn. Podle toho kterym klicem odemknu se nastavi profil a nejak mi to nejde. Muzu samozřejmě zmeni uzivatele po nastartovani, ale mam tak malou zenu, ze s jejim nastavenim sedacky se do auta ani nedostanu😁 jinak teda musim rict ze mib3 infotainment je peklo.. Nemoznost pouzit trebavlastni simku, nemoznost rizene aktualizace map, vypadavajici bezdratove android auto... Diky moc za radu, David

• 3 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem xx30,

Mám Amundsen a při přehrávání hudby v android auto přes Tidal, Spotify a nebo přes Player Pro je hlasitost přehrávání výrazně tišší než když hraje normální rádio z infotamentu. Nevíte čím by to mohlo být. V nastavení zvuku mám hlasitost BT audio na tichou a je tato volba šedá a nedá se změnit viz obrázek a to při přehrávání z rádia a ani při přehrávání přes AA.

• 6 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem JirkaBy,

Vážení, mám krátce ŠKODU KODIAQ RS a na flash disku mám nahrány písničky do složek (podle kapel - co kapela, to jiná složka). Při přehrávání písniček z flash disku v autě se mi ale písničky přehrávají náhodně jak samy chtějí a vůbec ne podle nahraných alb. Nevíte prosím někdo jak nad tím vyzrát?? Moc děkuji za případné odpovědi.

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem klakson23,

Zdravím všechny, chci se zeptat jak řešíte, aby Columbus ukazoval u mp3 obrázky alba. Kdysi mi to šlo přes iTunes (mám MacBook), ale poslední dobou mi to nějak nejde. Zkoušel jsem i do adresáře dát obrázek alba ve formátu cover.jpg, ale Columbus mi to nenačetl. Díky moc

22. Zahájeno uživatelem petere,

Stává se mi celkem často, že navigace ukazuje polohu několik kilometrů mimo. Při servisu jsem to nahlásil, udělali aktualizaci, ale bez výsledku. Když zapnu navigaci, někdy se to chytí a začne zobrazovat trasu, jindy ale jedu např. po dálnici, ale na displeji to ukazuje moji plohu třeba 5 km bokem.

• 3 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem SoMir,

Zdravím, maám takový problém infotainment se mi s telefonem spojuje bez problémů, ale nevím proč se mi prakticky vždy po připojení k autu na telefonu zvedne hlasitost vyzvánění na max. při spojení přes carplay je vše v pořádku, ale přes BT mám tenhle problém. Je to docela otravné, když po vystoupení z auta telefon zvoní na plno. Díky moc za pomoc

• 0 odpovědí
    • 982 zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Martin Simerda,

Zdravim, mam druheho Kodiaqa, prvni mel Columbus a ve schrance dvd a sd karty. Druhy rv 2021 ma stejny Colimbus jiz BEZ dvd a sd karet, jen 2 sloty usb-c s tim, ze jen jeden je datovy. Mam cca 90 audioknih, ktere nelze prehrat do mp3, originaly. Nezna nekdo moznost jak pripojit externi dvd mechaniku k Columbusu? Autorizovany servis skoda nevi. Dekuju, Martin

25. Zahájeno uživatelem DavidSK,

Nakoľko playlist v Škoda internetových rádiach je dosť skromný a rád by som si počúval internetové rádia, ktoré nie sú v playliste, existuje nejaká možnosť zadať si sám Stream daného radia ( link ). Vo vyhľadávaniach som nič také nenašiel, v iných zariadeniach, sa to bežne zadať dá...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.