Přejít na obsah

Hlasitost přehrávání hudby přes android auto


Doporučené příspěvky

Mám Amundsen a při přehrávání hudby v android auto přes Tidal, Spotify a nebo přes Player Pro je hlasitost přehrávání výrazně tišší než když hraje normální rádio z infotamentu. Nevíte čím by to mohlo být.

V nastavení zvuku mám hlasitost BT audio na tichou a je tato volba šedá a nedá se změnit viz obrázek a to při přehrávání z rádia a ani při přehrávání přes AA.

20230921_162536.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes ještě odzkoušeno a

V telefonu Samsung Galaxy S 21 FE všechna hlasitost ( media,.... ) nastavena na nejvyšší úroveň kromě systému ( ta je ztlumena - hlasitost tlačítek,.... )

-výše uvedená šedá volba ( BT audio ) jde nastavit jen při přehrávání Media - volba zdroje BT. Pak jde nastavit hlasitost BT audio na střední nebo vysoká. Přitom se skutečně zesílí hlasitost přehrávání přes BT. Hudba se přehrávala z Tidalu ale bez možnosti se pohybovat v této aplikaci jako v Android Auto.

-pokud ale přehrávám hudbu přes Android Auto z aplikace Tidal, Spotify ..... hlasitost je stále velmi nízká

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem se byl schválně podívat v autě a já to nastavení mám jiné, mám Canton. Jinak jsem nenašel kde by se to v infotainmentu nastavovalo. Viděl bych to tudíž na problém spíš v telefonu. Zkusil bych jiný telefon nebo tento v jiném podobném autě. On občas S21 FE měl problém s BT. Předpokládám, že máš AA připojené kabelem a  že takové věci jako reset infotainmentu nebo vymazání cache AA popř. jeho aktualizaci jsi dělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...