2.0 TSi
16 témat v tomto fóru
-
Ahoj, Mate niekto moznost porovnat ako sa chova 140kW TSI s filtrom pevnych castic proti 132kW TSI? Spotreba, chod motora, atd.? U 132kW som mal moznost len kratkej jazdy, takze sa mi tazko porovnava. Jedine co ma u 140kW zaujalo na prvy pokus je o hodne hlasitejsi prejav. Predpokladam, ze je to nasledok odstranenia dodatocnej zvukovej izolacie v MR2019. Tusite niekto co panov zo Skody k tomu viedlo? Diky
-
-
- 82 odpovědí
- 91,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Už jste měnili olej nebo se chystáte na výměnu mimo servisní interval?Jaký olej kolik litrů,jaký filtr?
-
-
- 37 odpovědí
- 15,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Stretol sa niekto s týmto problemom?cca mesiac dozadu som začal vnímať tento zvuk...dal som dole aj remeň a zvuk zostal... ...cit:,,Mám motor 2.0 TSI 140kw DKZA....jel jsem teď s okýnkama dole a dost mě překvapilo, jak v něm něco píská - zní to jak elektromotor. Zvuk stoupá s otáčkami, zaznamenal jste to někdo taky? Motor táhne bez problému a nepíše žádnou chybu. Zajímalo by mě jestli je to normální projev motoru nebo něco špatně." Dakujem
-
-
- 11 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte klubáci...pred mesiacom som kúpil Kodiaq 2019, 2.0tsi, 140kw, kód DKZA, 105 000km. Pri rozbiehaní a miernom vytočení do ľava je počuť divný zvuk. Pripísal by som ho k zvuku rozbiehajúceho sa elektrického auta. Riešil niekto takýto problém na tejto motorizácii/aute? Vo vyšších rýchlostiach (na diaľnici) zvuk nepočuť. Všetky náplne vymenené (olej DSG+filter, haldex olej, diferenciál p.+z. olej, mot.olej+filter a kabínový a vzduchový). Pred výmenou bol zvuk rovnaký. Ďakujem, s pozdravom Filip.
-
- 0 odpovědí
- 441 zobrazení
- 1 sledující
-
-
V tomto tématu se můžete rozepsat podrobně o spotřebě. Ideální je napsat údaje z PP (průměrná spotřeba, průměrná rychlost, ujetá vzdálenost, doba jízdy - ideálně foto), popsat ujeté trasy a styl jízdy. A nakonec konfrontovat průměrnou spotřebu podle PP s výpočtem podle ujeté vzdálenosti a skutečně načerpaného paliva.
-
-
- 30 odpovědí
- 18,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
BSR https://www.bsrczech.cz/tuningove-kity/t/3819/skoda-kodiaq-20tsi-180hp-2017-2018-cula
-
- 10 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
-
-
Zdravím.Koupil jsem Kodiaqa 2.0TSI r.v. 2018 najeto 175tis.po pár dnech jsem si všiml,že koncovky výfuku jsou úplně černé .Nemate s tím někdo zkušenost ?diky
-
- 1 odpověď
- 1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nejaké info, technické parametre, skúsenosti ? Vozidlá s takýmto motorom pomaly pribúdajú...
-
-
- 9 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
-
-
Ahojte, mam podla mna dost zavazny problem s autom SKODA KODIAQ 2.0TSI L&K, najazdene cca 33000km (auto je samozrejme v zaruke). Pred 3 dnami som si vsimol ze sa mi zapol ventilator (obe vrtule) chladica ked som vypol motor (vonku cca 2 stupne), teplota motora stale rovnaka ako ma byt 90st. A odvtedy to robi stale, na dalsi den som isiel do servisu diagnostika neukazala ziadnu zavadu a poslali ma prec, s tym ze asi to bude regeneracia GPF filtra, ako mi povedali mam spravit aspon 15km cestu s vyssimi otackami, spravil som 2x 30km v SPORT mode a ziadna zmena. Som uplny laik, ale urcite auto ma nejaky problem, nakolko odvtedy nefunguje ani START/STOP system, a cestu kto…
-
-
- 10 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
-
Caute...nema niekto servisne intervaly 2.0tsi 140kW DKZA...vin TMBLE7NS9K8081554 Dakujem
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
mozna se to uz nekde zde vyskytlo, ale nebyla to tehdy jeste takto potvrzena zprava tj. pro jistotu https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/volkswagen-svolava-auta-kvuli-riziku-pozaru-dotkne-se-to-i-skodovek-40392374 nastesti mam vyroben driv.....
-
-
- 23 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni… potřebuju trošku pomoct vyvést z menšího maglajzu :)) Jaký je prosím rozdíl mezi Kodiaky 2018 132kw 2.0 TSI s kodem CZPA 2018 132kw 2.0 TSI s kodem DKZA 2019 140kw 2.0 TSI s kodem DKZA A dá se koupit Kodiak po faceliftu rok 2021+ ještě s motorem FSI+MPI? předem díky za rady :)
-
-
- 5 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Kámoš má problém se svým Kodiaqem 2.0 TSI 4×4 DSG s automatickou převodovkou, model 2020. Při jízdě na rovině nebo do mírného kopce rychlostí 50-80 km řadí po překročení 50 km/h převodovka 5 nebo i 6 převodový stupeň, po překročení 70 km/h pak 7 stupeň a motor se dusí v nízkých otáčkách. Přepnutí na manuální řazení má význam jen při delší jízdě danou rychlostí. Lze nějak přeprogramovat otáčky řazení, aby se to nazaznamenalo do černé skřínky a informace o změně se nikam neposlala přes eSIM kartu ? Auto má v prodloužené záruce na 5 let a je v 1 roce.
-
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chápu koncernovou politiku nicméně je v plánu pro příští rok rozšíření na 2,0 TSI 162 kW pro Kodiaq? Díky. PS: našel sem zmínku akorát o 2,0 Bi-TDI pro uvažovaný Kodiaq RS
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-