Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
  1. Zahájeno uživatelem Richmund,

Ahoj, Mate niekto moznost porovnat ako sa chova 140kW TSI s filtrom pevnych castic proti 132kW TSI? Spotreba, chod motora, atd.? U 132kW som mal moznost len kratkej jazdy, takze sa mi tazko porovnava. Jedine co ma u 140kW zaujalo na prvy pokus je o hodne hlasitejsi prejav. Predpokladam, ze je to nasledok odstranenia dodatocnej zvukovej izolacie v MR2019. Tusite niekto co panov zo Skody k tomu viedlo? Diky

2. Zahájeno uživatelem Kamca1,

Už jste měnili olej nebo se chystáte na výměnu mimo servisní interval?Jaký olej kolik litrů,jaký filtr?

3. Zahájeno uživatelem Habi001,

.

4. Zahájeno uživatelem romancek888,

Stretol sa niekto s týmto problemom?cca mesiac dozadu som začal vnímať tento zvuk...dal som dole aj remeň a zvuk zostal... ...cit:,,Mám motor 2.0 TSI 140kw DKZA....jel jsem teď s okýnkama dole a dost mě překvapilo, jak v něm něco píská - zní to jak elektromotor. Zvuk stoupá s otáčkami, zaznamenal jste to někdo taky? Motor táhne bez problému a nepíše žádnou chybu. Zajímalo by mě jestli je to normální projev motoru nebo něco špatně." Dakujem

5. Zahájeno uživatelem Kodiaqq,

Ahojte klubáci...pred mesiacom som kúpil Kodiaq 2019, 2.0tsi, 140kw, kód DKZA, 105 000km. Pri rozbiehaní a miernom vytočení do ľava je počuť divný zvuk. Pripísal by som ho k zvuku rozbiehajúceho sa elektrického auta. Riešil niekto takýto problém na tejto motorizácii/aute? Vo vyšších rýchlostiach (na diaľnici) zvuk nepočuť. Všetky náplne vymenené (olej DSG+filter, haldex olej, diferenciál p.+z. olej, mot.olej+filter a kabínový a vzduchový). Pred výmenou bol zvuk rovnaký. Ďakujem, s pozdravom Filip.

6. Zahájeno uživatelem stanmar,

V tomto tématu se můžete rozepsat podrobně o spotřebě. Ideální je napsat údaje z PP (průměrná spotřeba, průměrná rychlost, ujetá vzdálenost, doba jízdy - ideálně foto), popsat ujeté trasy a styl jízdy. A nakonec konfrontovat průměrnou spotřebu podle PP s výpočtem podle ujeté vzdálenosti a skutečně načerpaného paliva.

7. Zahájeno uživatelem Pawouk,

BSR https://www.bsrczech.cz/tuningove-kity/t/3819/skoda-kodiaq-20tsi-180hp-2017-2018-cula

• 10 odpovědí
    • 7,5tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Bobes77,

Zdravím.Koupil jsem Kodiaqa 2.0TSI r.v. 2018 najeto 175tis.po pár dnech jsem si všiml,že koncovky výfuku jsou úplně černé .Nemate s tím někdo zkušenost ?diky

9. Zahájeno uživatelem DavidSK,

Nejaké info, technické parametre, skúsenosti ? Vozidlá s takýmto motorom pomaly pribúdajú...

• Líbí se mi
    • 9 odpovědí
    • 8,5tis zobrazení
  10. Ahojte, mam podla mna dost zavazny problem s autom SKODA KODIAQ 2.0TSI L&K, najazdene cca 33000km (auto je samozrejme v zaruke). Pred 3 dnami som si vsimol ze sa mi zapol ventilator (obe vrtule) chladica ked som vypol motor (vonku cca 2 stupne), teplota motora stale rovnaka ako ma byt 90st. A odvtedy to robi stale, na dalsi den som isiel do servisu diagnostika neukazala ziadnu zavadu a poslali ma prec, s tym ze asi to bude regeneracia GPF filtra, ako mi povedali mam spravit aspon 15km cestu s vyssimi otackami, spravil som 2x 30km v SPORT mode a ziadna zmena. Som uplny laik, ale urcite auto ma nejaky problem, nakolko odvtedy nefunguje ani START/STOP system, a cestu kto…

• Pozitivní
      • Díky
      • Líbí se mi
    • 10 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem romancek888,

Caute...nema niekto servisne intervaly 2.0tsi 140kW DKZA...vin TMBLE7NS9K8081554 Dakujem

12. Zahájeno uživatelem LeeCe,

mozna se to uz nekde zde vyskytlo, ale nebyla to tehdy jeste takto potvrzena zprava tj. pro jistotu https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/volkswagen-svolava-auta-kvuli-riziku-pozaru-dotkne-se-to-i-skodovek-40392374 nastesti mam vyroben driv.....

• Díky
      • Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 23 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem TomášZach,

Ahoj všichni… potřebuju trošku pomoct vyvést z menšího maglajzu :)) Jaký je prosím rozdíl mezi Kodiaky 2018 132kw 2.0 TSI s kodem CZPA 2018 132kw 2.0 TSI s kodem DKZA 2019 140kw 2.0 TSI s kodem DKZA A dá se koupit Kodiak po faceliftu rok 2021+ ještě s motorem FSI+MPI? předem díky za rady :)

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Caster,

Kámoš má problém se svým Kodiaqem 2.0 TSI 4×4 DSG s automatickou převodovkou, model 2020. Při jízdě na rovině nebo do mírného kopce rychlostí 50-80 km řadí po překročení 50 km/h převodovka 5 nebo i 6 převodový stupeň, po překročení 70 km/h pak 7 stupeň a motor se dusí v nízkých otáčkách. Přepnutí na manuální řazení má význam jen při delší jízdě danou rychlostí. Lze nějak přeprogramovat otáčky řazení, aby se to nazaznamenalo do černé skřínky a informace o změně se nikam neposlala přes eSIM kartu ? Auto má v prodloužené záruce na 5 let a je v 1 roce.

15. Zahájeno uživatelem rimsy2,

Chápu koncernovou politiku nicméně je v plánu pro příští rok rozšíření na 2,0 TSI 162 kW pro Kodiaq? Díky. PS: našel sem zmínku akorát o 2,0 Bi-TDI pro uvažovaný Kodiaq RS

• 3 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem jindrous,

Neví někdo prosím jaký je kod tohoto motoru? Díky

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 3tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.