Přejít na obsah

Interiér

Interiér modalu ŠKODA Scala přichází s novým konceptem, jehož středobodem je centrálně umístěný vyvýšený displej. 

• Aktuální příspěvky

• Zdravim, mne idu menit tlmice, ulozenie + sw buduci tyzden, Superb 4, 2.0 tdi 150hp kombi tak uvidime kolko to pomoze. 
    • JSvoboda: Pravé zadní vypadalo takhle. Evidentně se profil uživatele vozidla, vyprofiloval především na levé kolo. dfga: No jo, to mám z toho, že jsem si zvykl s každým novým autem jezdit do autorizáku. Co je ale úplný vrchol v podání ŠA, tak je zablokování mé emailové adresy. Napsal jsem jim ohledně problému dva maily a chtěl jsem odpovědět na ten, který jsem zde citoval. No a přišel ban - Péče o zákazníka - Customer Center - 554 5.7.1 You are not allowed to connect. Nevím, ale tohle je vrchol arogance, přijde mi to, že jsem tam někomu šlápl na kuří oko a o to větší chuť mám tohle řešit. V emailech jsem slušný, jen jsem popsal stav věci.
    • Travel assist ale asi potrebuje aby bolo nastavene HC_Variant 2, ked mas kapacitny volant ci? HC_Variant 1 je tusim, ked je obycajny volant.   Mozno ten ich fix naozaj neriesi ani nove volanty, ja mam volant MY 2023 KLR SW0023, fungoval bez problemov asi pol roka, teraz, ked je chladno to pipa aj 2x za minutu.   Mam starsie FW v jednotkach a ani neviem, co vlastne menia tym updatom ci len dataset 0889, alebo aj nejake hodnoty? 19 5463 (3Q0907530AL) existuje 5502 (3Q0907530AR) A5 1302 (2Q0980653C) existuje 1421 (2Q0980653D), rovnako stary dataset/parametrizacia 13 mam najnovsi pre skodu 0396    
    • Kdyby to někoho zajímalo, tak dnes změřeno v autosalonu 74 cm.
    • Tyjo.. my doma asi nemáme nabíječku  jen kabely. Ale baterka je ok.  Uz jsem poslala dotaz na IT do Škodovky. Jsem tam s nima už veliký kámoš. Ta O4 první generace se fakt v tom iV nepovedla. Mozna i proto ted se da pouze RS objednat v benzinu.   Ja fakt netusim, co s tim. Rekla bych, ze mi ted nezapne ani webasto přes apku. Naštěstí na tom fungují plány odjezdu a regulace dobíjení v nízkým tarifu.   Ja se snažila dohledat to vypojeni a zapojeni baterie. Abych to zase nepodělala tak, ze by se pak musela dokodovat. 
  • Vytvořit nový...