Exteriér
Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd
18 témat v tomto fóru
-
Zdravím, chci si pořídit 1.0 MPI s tažným. Jaká varianta je nejlepší a nejlevnější :D nechat udělat z výroby nechat udělat přípravu pro TZ a poté nechat v autorizovaným servisu montáž Já bych tedy nejvíc preferoval tažný na pevný šroub, což nevím jestli by mi v autorizovaným servisu dali... Máte zkušenost?
-
-
- 11 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj je možné vyměnit přední led světlomety za Bi-led světla aniž by se muselo něco předělávat?
-
-
- 30 odpovědí
- 5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobry den, chcel by som sa poradit. Mam problem na F IV ze pocas jazdy ked prsi , napriklad po dialnici alebo po okresnej ceste mi kvapka donutra cez tesnenie dveri , asi cez vsetky podla flakov na tesneniach ale videl som to iba za jazdy pravdaze u seba lebo to mam v dohlade. Ostatok vnimam len ako flak na sedacke zadnej alebo na ovladaniokna u spolujazdca obcas. Problem je , ze tesnenia su viditelne od flakov ( biele bodky ) ale pri statickom teste sa to neprejavi . Nejaka voda sa dostane pod prve tesnenie ale nepremocim dostatocne auto tak aby sa tam dostalo tolko vody aby zacalo pretekat to hlavne co je na karoserii ( co je mi ale sice zvlastne lebo ma aj …
-
-
- 8 odpovědí
- 989 zobrazení
-
-
Ahojte, Mám celkem velkým problém, a to, že auto je myto 1x měsíčně (pod stromem auto za celé léto stálo dohromady tak 2x a nikdy ne déle jak 24hodin), nicméně v poslední měsíci mi na kapotě začaly vylézat jisté trhliny, deformace laku apod. Je možné, že např. ptačí trus v tak krátkém časovém horizontu dokáže zdeformovat lak na tolik? Měl jsem už starší auto, a zde jsem nikdy takový problém nemusel řešit. Jestli tyto nové laky nevydrží ani měsíc, není to na uváženou ve škodovce? Obrázky na odkazu níže... https://imgur.com/a/aCFabmU Díky za názor...
-
-
- 12 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
-
Ahoj, dnes po umytí dost špinavého auta, jsem zjistil že mám poskrabané zadní okno. Myslím si že to mohl způsobit zadni sterač a bordel. Máte někdo zkušenosti s opravou? Je to celkem hluboké.
-
-
- 11 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Měnil někdo z vás stříbrný rámeček přední masky za černý? Je potřeba sundávat nárazník, nebo to jde nějak vycvakat z vrchu?
-
-
- 1 odpověď
- 851 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobry den aku pouzivate alebo odporucate slnecnu clonu na predne okno aby co najlepsie pasovala? Dakujem za odpoved
-
- 0 odpovědí
- 991 zobrazení
-
-
-
Dobry den o tyzden si idem pre fabiu a rad by som si hned ako prve chcel vymenit predni znak za cierny.Aky priemer mam kupit?A kde odporucate kupit kvalitny? Dakujem za odpoved
-
-
- 2 odpovědi
- 945 zobrazení
-
-
Zdravím, byl jsem v autosalonu Škody, kde mají předváděčku 1,5TSI Monte Carlo. Celý natěšený po odpovědi z infolinky(emailu) Škodovky, že na Monte Carlo lze namontovat standardní tažné, mě hned zchladili odpovědí, že to možné není. Kontrolovali to přes podle VIN auta. Můj dotaz je ten, zda existuje nějaká možnost, jak ho tam dostat. Používal bych ho čistě jen jako nosič na kola a vím, že Citigo taky nemělo tažné v konfigurátoru, ale dalo se namontovat a používat jako nosič na kola. Tvrdili mi, že si tím zruším záruku na auto, kdybych si to nechal někde udělat a na technické můžu mít problém. A řeším to proto, že Monte Carlo(které je lépe vybavené než sty…
-
- 32 odpovědí
- 12,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím možná se blbě ptám ale chtěl bych si nové F4 vyhřívané čelní sklo ale nikde jsem se nedocetl jestli tam jsou drátky nebo fólie
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, jak je to s doděláním předních parkovacích senzorů a zadní parkovací kamery? Lze to ofiko? Díky
-
-
- 15 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim , viem ze tu je tema zadne svetla ale chcel by som vytvorit zvlast temu spiatocka. Po skúsenosti z F3 , plne ziarovkovych zadnych svetiel je to priepastny rozdiel. Kupoval som si auto uz s vedomim lebo aj tak moc nic lepsie som nenasiel a koli tomu odsudzovat cele auto nieje vhodne ale az tak hrozny vysledok som necakal . ( Neni to ale dovod aby som koli spiatocke nekupoval auto predsa) Chcem sa preto spytat na vase skusenosti. Podla mna je to nanic proste nevidim ked cuvam v tme. Nieje mozne to dat niekde preverit lebo s tymto mi predajca nepomoze povie mi ze to je tak alebo ako mi povedal pri 3 fabii pri prednych ze som si mal kupit…
-
-
- 23 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, zajímal by mě rozdíl mezi zadními světly v základní výbavě, a mezi světly LED příplatkovými. Nikde jsem nenašel jediný obrázek.
-
-
- 42 odpovědí
- 28,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, chci se zeptat, jestli nevíte maximální hmotnost přívěsu pro motor 1.5? Děkuji
-
-
- 1 odpověď
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím pánové , chci se zeptat ..nikde jsem neviděl na krátké Fábce IV na střeše rakev a ani hagusy ... Dá se to nějak řešit ,když nejsou hagusy na autě z výroby??? Dík za info . Tomáš
-
-
- 7 odpovědí
- 5,6tis zobrazení
- 1 sledující
-