Přejít na obsah

Ostatní

Témata mimo rámec: Pro diskuse o Škoda Kodiaq 2. generace, které nezapadají do běžných kategorií.

• Aktuální příspěvky

• Dik za info. To sa bavíme o OTA aktualizáciach SW alebo treba ísť do servisu a podľa VIN žiadať preverenie či je novší soft na nahratie cez kábel?
    • Zajímavé je, že u OI i Rapida jsem musel ložisko zničit a byl jsem rád, že jsem vnitřní kroužek ložiska vůbec dostal majzlíkem ven. Přitom to vypadá na úplně stejnou konstrukci, i když čep i náboj kola mají jiná čísla. Asi je tam použita jiná tolerance na hřídeli. Holt těžší auta s větším rozchodem. 
    • To mi v servise neřekli, podle mě to taky neví. Osobně to tipuji na alternátor respektive jeho volnoběžku, protože zvuk se mění při zatížení alternátoru spotřebiči.
    • Mám auto od 08/2024 a byl jsem na nervy- proto jsem založil tenhle dotaz ale teď po aktualizaci SW musím říci že se auto zásadně zklidnilo - byl to nějaký mnoha GB update někde z přelomu roku. Štve mě že na to nedělají žádné svolává my očividně tam btlo hodně oprav a člověk jezdí měsíce se starým SW.  
    • Takzko hodnotit ak clovek nepocuje. Ale podla mna sa zase riesi nieco, co je normalne. Osobne by som to tipol na ABS pumpu a vsetky pridruzene funkcie k nej ako XDS alebo hill holder a podobne. A taktiez test systemu, ktory prebieha po prvom rozjazde od startu auta.
  • Vytvořit nový...