rossler Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Začala mi šíleně vrzat palubka, jako asi každému u středového panelu a budíky. Rád bych to vypodložil nějakým "filcem", ale bojím se vymontovat ty středové větráky. Je tam nějakej fígl, nemůžu něco urvat, nebo prostě jen "vypáčit" ?? Když už to píšu, podobný problém z budíky. Jde ta guma pod budíkama taky jen "vypáčit", nebo je tam podobně nějaká zrada. Chtěl bych přitáhnout ty šrouby přistrojovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Začala mi šíleně vrzat palubka, jako asi každému u středového panelu a budíky. Rád bych to vypodložil nějakým "filcem", ale bojím se vymontovat ty středové větráky. Je tam nějakej fígl, nemůžu něco urvat, nebo prostě jen "vypáčit" ??Když už to píšu, podobný problém z budíky. Jde ta guma pod budíkama taky jen "vypáčit", nebo je tam podobně nějaká zrada. Chtěl bych přitáhnout ty šrouby přistrojovky. přitahováním nic nedokážeš, pokuď se ti neklepou, ale to pochybuju, ale ten plast jde jen zatáhnutim ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Melo by to jit jen vypacit, ale opatrne, je to holt plast. A pozor na kabelaz od spinace varovnych svetel. Plast u budiku jde ven jen zatazenim smerem k tobe kdyz sedis za volantem, ale jak pise Fidelek, pritazenim (pokud je nemas volny) nic nezmuzes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rossler Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 díky, jen k těm budíkům. Možná jsem se blbě vyjádřil nebo to obecně blbě pochopil. Prostě mi to tam vrže a někde jsem tu četl, že někdy pomůže dotažení toho plexi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 jojo, vydechy stačí "vypačit" ale pozor a´t je nepoškrábež, jde to rychlej než vyndat jinak tohle se tu řešilo už , prohledej starší příspěvky, a tam je popsaný co stim udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 díky, jen k těm budíkům. Možná jsem se blbě vyjádřil nebo to obecně blbě pochopil. Prostě mi to tam vrže a někde jsem tu četl, že někdy pomůže dotažení toho plexi.. ve škodovce to řešej tim že ti zezhora nalepěj kousek molitanu, a plexi to bej nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Jeste jedna nazorna pomucka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Co se tyce budiku, tak mi vrzou taky. Dotahoval jsem je, zvrchu uz povodni majitel ma nalepene prouzky neceho (nejaka samolepka jako molitav - cca 1-2mm tloustka). No uz nevim co vic s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Ked som vyberal budiky, zistil som, ze maju cca kazdych 5cm nalepeny pasik izolacky odpredu hore az na zadnu stranu - na bocnych aj vrchnej strane. Takze mozno preto su ticho, ani nevrznu. Predchadzajuci majitel to mozno riesil... Nad prieduchmi palubka ale vrzga strasne. Ked som vybral prieduchy a zistil, ze co i len minimalny pohyb plastu palubky alebo stredneho stlpiku vrzga jak stare dvere, tak som to zabalil... ziaden molitan tomu nepomohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Jo po case tam zacne vrzat vse kolem me,ale staci obyc paska 1-3 mm a je po vrzani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Ked som vyberal budiky, zistil som, ze maju cca kazdych 5cm nalepeny pasik izolacky odpredu hore az na zadnu stranu - na bocnych aj vrchnej strane. Takze mozno preto su ticho, ani nevrznu. Predchadzajuci majitel to mozno riesil... Přesně takto to řeší i ve Škodovce, možná to tedy původní majitel jen reklamoval Úplně stejným způsobem řešila Škodovka vrzání toho kšiltu nad budíky i u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Středové průduchy vytlačím rukou zezadu dírou po autorádiu. Je to rychlovka a nikdy to nemůžu poškrábat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Středové průduchy vytlačím rukou zezadu dírou po autorádiu. Je to rychlovka a nikdy to nemůžu poškrábat. Noo, tato rada aspoň vypadá Dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.