Davon Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Mam dotaz, urcite nekdo sundaval zadni znak, oznaceni motorizace a postrani stupen vybavy. Zajima me, zda je to vse jen nalepene, sloupne se to v poho, smeje technicakem a hotovo, ci je s tim nejak vice starosti, napr. nejaka dirka po znaku, nebo to pod tim neni treba lakovane, jelikoz jsem to v akci ani po ni nevidel, zadam vas o radu. Popripade napiste zaludnosti tykajici se tohoto... Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 co si tam chceš dát?BMW 3litr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 jsou dvě dírky po znaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 po autorizaci a nápisu Octavia tam dírky nebudou @vaša máš to hezky zahlazený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 ale to lepidlo jde špatně pryč 2 Hensel: a to tam byl lavor jak dlaň po zábradlí hned vedle znaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 co si tam chceš dát?BMW 3litr? Pravepremyslim - Audi 4,2 quatro nebo jak rikas carlosi to Bawo. To nikdo nepozna ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 jsou dvě dírky po znaku Tak to mi neva, dam tam ten Milotec... Lepidlo jde blbe dolu, ale jde ne? Je lepsi pouzit neco jineho nez Tech. benzin? A cim jsi to Vaso oddloubl? Bojim se do toho jit nejakym predmetem a nechtama jsem to nesundal... BTW jsem koukal na Milotec a je to kryt emblemu. Pochopil jsem tedy spravne, ze se to lepi na stavajici znak SKODA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Už se to tu někde řešilo - údajně ideál použít vlasec a prostě odříznout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Normálně to strhni .....zůstane tam lepidlo...a to jde nejlíp pomocí SONAX odstraňovač asfaltu (fakt bomba ..přišel jsem na to jen náhodou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 (editace) a nebo aceton ten tech.benál tím to moc nejde.. @Vaša tak to potom chápu , že se to rovnou vzalo jedním vrzem , protože to se vyplatí Editováno: 8. Květen 2006, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 ja doporucuji normalni vlasec co je do rybarskych prutu tim to krasne odriznes a pak vycistis benzinem...jen u znaku je problem ze zustanou diry...kdyby jsi chtel ten milotec znak tak ho mam doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 ja to delal jednoduse, uz to tu nekdo nekdy psal - fenem nahrat a krasne se to sloupne skoro samo zbytek lepdidla technickym benzinem a mydlinkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Strhnul jsem to normálně rukou...nic těžkýho... lepidlo technickým benzínem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 no pani teraz som bol davat dole nadpis+ oznacenie motora to nebol problem, ale to lepidlo nechce pustit skusal som s synt. riedidlom a odlakovacom na nechty budem musiet kupit aceton a skusit s tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 A co tam budeš dávat od Milotecu? Jinak policajti v Praze říkaj, kdo tam má 1,9 Tdi tak to má sundat, že má o 50% větší šanci, že tam auto zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 co si tam chceš dát?BMW 3litr? Pravepremyslim - Audi 4,2 quatro nebo jak rikas carlosi to Bawo. To nikdo nepozna ne? Tě sere, že lidi viděj že máš 1,6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 co si tam chceš dát?BMW 3litr? Pravepremyslim - Audi 4,2 quatro nebo jak rikas carlosi to Bawo. To nikdo nepozna ne? Tě sere, že lidi viděj že máš 1,6? No strasne me to sere, proto jsem si koupil 1,6i abych byl nasranej a stydel jsem se za to... Mit tam 1,4 mozna by jsi byl trochu blize pravdy nez jsi ted. Je to vse trochu jinak vis panacku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 a nebo aceton ten tech.benál tím to moc nejde..@Vaša tak to potom chápu , že se to rovnou vzalo jedním vrzem , protože to se vyplatí Presne tak Honziku, tim tech. benzinem ne ze to moc nejde, ale nejde to vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ale technickym to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 no vypadá to asi takto bez nápisu + milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 VČERA JSEM SUNDÁVAL TEN ZNAK A DÁVAL NOVÝ CO MI DAL MR. MARTINRS UŘÍZNUL JSEM LEPDLO PROVÁZKEM A LEPIDLO ŠLO PAK DOLŮ ACETONEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 co si tam chceš dát?BMW 3litr? Pravepremyslim - Audi 4,2 quatro nebo jak rikas carlosi to Bawo. To nikdo nepozna ne? Tě sere, že lidi viděj že máš 1,6? No strasne me to sere, proto jsem si koupil 1,6i abych byl nasranej a stydel jsem se za to... Mit tam 1,4 mozna by jsi byl trochu blize pravdy nez jsi ted. Je to vse trochu jinak vis panacku??? To by mě tedy zajímalo jak to vše je????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ale technickym to jde... Kdyz ti tam zustane 2-3mm lepidla, tak to proste technickym jaksi nejde... Ale uz je to dole. Jen potrebuji jeste lak zbavit jakehosi ramecku po te placicce, cim to mam rozlestit, staci to tempem, nebo mam koupit neco na metalizu, treba toto?? http://www.prumysl.biz/i-229303-pasta-brus...RTLE%20WAX.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 A co tam budeš dávat od Milotecu? Jinak policajti v Praze říkaj, kdo tam má 1,9 Tdi tak to má sundat, že má o 50% větší šanci, že tam auto zůstane. a myslis ze TDI od benzinu nepoznas kdyz sundas nalepku ? ja myslim ze poznas staci kleknout vzadu pod auto a zjistis to benzin ma vyfuk ovalnej a diesel ho ma hranatej proste je vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.