MichalF Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Kazdopadne panove, kdyby nekdo z Vas prijel do Mimone az bude nejaka nase akcicka na porovnani s OI RS, urcite by to nebylo na skodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Kazdopadne panove, kdyby nekdo z Vas prijel do Mimone az bude nejaka nase akcicka na porovnani s OI RS, urcite by to nebylo na skodu Hehe, rad bych. Ale mam to trosku z ruky. Kdy neco planujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Hehe, rad bych. Ale mam to trosku z ruky. Kdy neco planujete? Nevim nekdy nejakej vikend az bude hezky. Jak to mas daleko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dms Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 takže jsem to zjistil a koukám s hubou dokořán. Cimbu dolaďuje SW s tím, že testovaný vůz OII RS TDI má nabržděný výkon v sérii 150 kW, nikoliv 125 kW, jak výrobce uvádí (? ?) a krouťák 380 Nm oproti papírovým 350 Nm. Je prý předpoklad, že motor z jiného auta by na tom byl plus mínus stejně. Proto bylo poměrně snadný docílit uvedenýho zvýšení na 173 kW a krouťák 420 Nm. Předpokládá, že po finálním doladění bude výkon až cca 178 kW. Převodovka i spojka by při normálním zacházení neměla mít problém. Filtr pevných částic tam je a přežije to. Jediný, kde může vzniknout potíž, a proto nebude možný takový výkon nastavit, jsou motory s DSG. Tam hrozí poškození převodovky. Doufám, že jsem to interpretoval správně. ten výrobce Škoda jsou asi ale blbci, když se sekají o takový kW ve výrobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Nevim nekdy nejakej vikend az bude hezky. Jak to mas daleko ? No z Budejc (respektive z C.Krumlova) cca podle navigace 266 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 No z Budejc (respektive z C.Krumlova) cca podle navigace 266 km Tak to uznavam, ze je fakt flak cesty Skoda ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) Tak to uznavam, ze je fakt flak cesty Skoda ! To jo, ale jestli nekdy udelate nejakou akci s vetsi ucasti, tak rad prijedu. Nekdy na jaro se muzem domluvit. Na letnich pneu blbne lip... Editováno: 14. Únor 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Mimoň je daleko, ale dá se to, byl jsem tam předloni na Mimoňských válkách a to už teda nikdy, nicméně na škoda akci to nemusí bejt špatnej plac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Mimoň je daleko, ale dá se to, byl jsem tam předloni na Mimoňských válkách a to už teda nikdy, nicméně na škoda akci to nemusí bejt špatnej plac Jojo mas recht, Mimonsky valky jdou take uplne mimo me, moc lidi moc aut a velkej bordel. Ale na akccicku takovouhle pro skodofky je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 sááákra, to ste tam měli jenom jednu dvojkovou oktávku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 sááákra, to ste tam měli jenom jednu dvojkovou oktávku? Já bych dorazil taky! Zkuste něco domluvit a přijedu Vám zahrát "na nervy" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 myslim, že tohle si romane kluci domlouvaj už pravidelně, jenom nám to uniká. nebo teda já o tom loni mam pocit věděl, ale nejel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 myslim, že tohle si romane kluci domlouvaj už pravidelně, jenom nám to uniká. nebo teda já o tom loni mam pocit věděl, ale nejel jsem Aha.Tak kdyby se něco domluvilo,tak mi dejte vědět.Doli na mě kontakt má.O vikendu by se to dalo uskutečnit.Aspon vyvezu rodinku někam na výlet a budu mít jeden bezvýznamný plus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 No neco by se dalo domluvit. Treba na jare co maji kluci v planu srovnavat chipy na OI RS atd. Tak bychom se nekdy mohli sejit ve vetsim poctu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 No neco by se dalo domluvit. Treba na jare co maji kluci v planu srovnavat chipy na OI RS atd. Tak bychom se nekdy mohli sejit ve vetsim poctu... Jasná zpráva.Dejte včas vědět at stihnu naleštit svého pohřebáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jasny jamile neco bude, pisnu to i sem ne jen do sekce O1. Ono srovnat O1 s OII je taky zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jj, většího srazíku bych se taky zúčastnil...co takhle na léto udělat nějaký RS sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tak já bych prosil o nějakej sraz 1.9TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tak já bych prosil o nějakej sraz 1.9TDI A tech by bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 A tech by bylo... A půlka z nich by trvdila, že jedou víc než každé RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Ja bych to pojmenoval proste SKODAHOME srazik At se nekdo neciti diskriminovan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Ja bych to pojmenoval proste SKODAHOME srazik At se nekdo neciti diskriminovan Jo to by bylo dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Taky dojedu, chce se to jen dobře domluvit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Planuje se to nejspis na nejakou nedeli az bude dopredu nejaka hezka predpoved pocasi a velka sance, ze bude hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 To jako aby se nám auťáci leskly jak psí kulky joo?? Tož to před srazem přejedu ještě jednou voskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.