mršťa Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 V sobotu 18.10.2008 se koná na letišti Komárovice u Jihlavy 1. SRAZ RS CLUBU. Od 11 hod. Jestli má někdo O1RS, O2RS nebo FRS a chtěl by se přijet podívat a pokecat, tak může Původně sme se chtěli sejít jen někde na parkovišti, pak se objevilo tohle letiště, tak se domluvilo to... Snad nás někdo nevyžene a nebudem muset hledat nějakej ten parking nebo to řešit jinak Takže nic komerčního, prostě jen pokec a pohodička Více info: http://forum.rs-club.cz/viewtopic.php?p=10328#p10328 P.S. kdyby někdo chtěl, tak sem dejte vědět ať mám přehled o počtu účastníků... THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak ja si myslim ze snad muzou dojet i auta ktera nejsou RS jde o pokec a priznivceRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 neni v ten den taky VW sraz na tom stejnym miste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 11. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Tak ja si myslim ze snad muzou dojet i auta ktera nejsou RS jde o pokec a priznivceRS Tak jasný, že můžou přijet i alá RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 11. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 neni v ten den taky VW sraz na tom stejnym miste? No, myslim, že nebude. Původně to plánovali, ale co sem koukal na fórum, tak se tam v posl. příspěvcích dohadovali o datu a to vypadá, že nedohodli... A v posl. příspěvku sháněli asi povolení k pronájmu letiště či co a to nesehnali, píše tam, že se nikam nedovolal... Tak nevim, dejte vědět, kdyby ste se o něčem dozvěděli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_TDi Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 V sobotu 18.10.2008 se koná na letišti Komárovice u Jihlavy 1. SRAZ RS CLUBU. Od 11 hod. Jestli má někdo O1RS, O2RS nebo FRS a chtěl by se přijet podívat a pokecat, tak může Původně sme se chtěli sejít jen někde na parkovišti, pak se objevilo tohle letiště, tak se domluvilo to... Snad nás někdo nevyžene a nebudem muset hledat nějakej ten parking nebo to řešit jinak Takže nic komerčního, prostě jen pokec a pohodička Více info: http://forum.rs-club.cz/viewtopic.php?p=10328#p10328P.S. kdyby někdo chtěl, tak sem dejte vědět ať mám přehled o počtu účastníků... THX Jedná se o Komárovice u Mor.Budějovic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Jedná se o Komárovice u Jihlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 tam je to OK, budeli čas a bude volnej combi tak ho protáhnu a když ne tak pseudo RS laurina.....vjezd tam nějak nikdy neřěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Já jedu urcite :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Já jedu urcite :-) S tebou je počítáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 badys jestli pojedes muzeme jet spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 tam je to OK, budeli čas a bude volnej combi tak ho protáhnu a když ne tak pseudo RS laurina.....vjezd tam nějak nikdy neřěší Jestli budeš mít čas, tak doraž Vjezd doufám nikdo řešit nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Já jedu urcite :-) no nekecej aj ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Hlásím, že nemůžu, ode dnes jsem pryč, a to mám Komárovice kousek:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Hlásím, že nemůžu, ode dnes jsem pryč, a to mám Komárovice kousek:( škoda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Bohužel, jsem služebně na východě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 škoda chtel jsem svest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 pánové, jestli někdo jedete z Prahy a byli byste někdo ochoten udělat mi laskavost ... sháním z Prahy RS stříbrnej RS nárazník. Pán ho má, ale nechce posílat poštou. Kdybyste mi ho dovezli, byl bych moc vděčný a odměna by vás neminula. jestli někdo jezdíte kolem "Praha 9 satalice ul budovatelska 427" a vešlo by se vám to do auta.... cena nárazníku je 4000kč.... na sraze bych si ho od vás vzal...já vůbec nemám cestu do Prahy pomohlo by mi to...díky ozvěte se, jestli někdo můžete...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 sice nemám RS, ale přijel bych... ale do Jihlavy? ty kráso... to je dálka jak cip hh ... takže zase nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 (editace) nemel a přijeď ... jednoho scouta třeba překousnem budeš nám prorážet cestu jestli napadne sníh ) Editováno: 14. Říjen 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 já bych vám tak max vyjel koleje, ale to by vám bylo k hovno, páč by jste ten střed cesty stejně sebrali lízátky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Bychom mohli udělat vláček...vepředu Vorel s Otesánkem a za ním postupně všichni připojení na lanech, myslím, že by se to celkem rychle prohrnulo těma RS radlicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak co nikdo nic za chvili to zacina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak co nikdo nic za chvili to zacina vůbec neva, je nás dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 kua to je dneska ? sakra, to jsem si popletl týdny tak at vám to tam vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.