modrobugulus Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Zdravím všechny odborníky a lidi co mají přístup do ETKY. Mám dotaz, dnes jsem se bavil s paní co prodává náhradní díly ve škodovce, že mám zájem o osvětlení se čtecími lampičkami jaké se dávalo do výbavy elegance. Bylo mi řečeno, že tam má identické světlo jaké mám já v clasicu a dále pak světlo se čtecí lampou a že se nemůže kouknout jestli tam je jedna nebo dvě čtecí lampičky. Cena byla někde okolo 420,- Kč. Můj dotaz je, zda-li existuje stropní světlo s pouze jednou čtecí lampičkou do fábie? Předem moc děkuji, abych neobjednal něco špatného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ne, jsou pouze dva druhy 1/ s jednou velkou sulfitkou 2/ s jednou velkou sulfitkou a dvě čtecí lampičky od obou je samozřejmě verze v černé barvě pak je ještělampička se dvěma čtecíma a ovládáním pro šíbr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 jasne, pani keca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrobugulus Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Tak super, moc si mi tím pomohl !!! Díky a měj se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Chod to kupit na vrakovisko a mas to za hubicku. Stropne svetla su len 2 druhy. .1. svetlo len zo sufitkou . .2.svetlo zo sufitkou+2x citacia lampicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GaGaN Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Zdravim, mam jeste otazku ohledne stropního svetýlka. Dnes sem ho rozmontovaval, abych se mohl podivat jak vypada vevnitr (nasel jsem totiz LED osvetleni co se jen vymeni http://www.kopacek.cz/skoda/fabia/interier...pniho-osvetleni ) , ale ja blbec jsem odmontoval i tu cast, kde jsou spinace lampice a soupatko. Bohuzel jiz mi nejde. I kdyz to tam dam zpet, proste nesviti. Budu potrebovat nove? Popr. jak se vyndava puvodni? Nechci to zas po...... :-( Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Opatrne to sloz, to zvladnes. Ale kdyz jsem se dival na ty stranky, tak mam pocit, ze ta moje lampicka je opravdu trochu jina - zasouvani zarovicek ne na kolmo, ale ze sikma. Zeby to bylo tim sibrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 (editace) Lampicka O1,F1 Editováno: 31. Prosinec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 lampiciek viac nie je. su iba tie druhy co su tu spomenute. samozrejme este alternativy bezova a cierna. s ovadanim sibru lampicku som nemal otvorenu. to svetlo ak si "demontoval" odtrhnutim plastu co drzi soupatko tak to uz tak lahko nezmontujes. pravdepodobne sa tam utrhli nozicky a ten plast tam uz tak lahko drzat nebude. svetlo je uchytene dvoma krizovymi srobikmi pristupnymi po demontovani krytu ziaroviek. srobiky su zapustene dost hlboko ale pri pohlade zospodu ich pekne vidno. sada na prestavbu na led nie je dokonala, treba vyriesit rezonaciu plosaku s ledkami o krycie sklicko. je to dost neprijemny zvuk, ale vsetko sa da ked sa chce. tie ciatcie ziarovky byvaju v niektorych nasikmo. ja mam jednu bezovu doma a tam su nasikmo a jednu sedu a tam su rovno, ale tej prestavbovej sade je to jedno aj tak to je len zakladna ziarovky a panel s ledkami prepojeny dratom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 (editace) Zdravim, mam jeste otazku ohledne stropního svetýlka. Dnes sem ho rozmontovaval, abych se mohl podivat jak vypada vevnitr (nasel jsem totiz LED osvetleni co se jen vymeni http://www.kopacek.cz/skoda/fabia/interier...pniho-osvetleni ) , ale ja blbec jsem odmontoval i tu cast, kde jsou spinace lampice a soupatko. Bohuzel jiz mi nejde. I kdyz to tam dam zpet, proste nesviti. Budu potrebovat nove? Popr. jak se vyndava puvodni? Nechci to zas po...... :-( Diky moc Zdravím jak to tam bude držet? Editováno: 19. Srpen 2010, autor: Frankk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 Ledky mám v autě také,ale je problém,při vypnutém stavu prosvěcujou maličko,nevypnou se úplně,někdo mě radil abych tam dal odpor,ale už nevím jakou hodnotu a kam,zda na všechny 3 ks atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 (editace) Ledky mám v autě také,ale je problém,při vypnutém stavu prosvěcujou maličko,nevypnou se úplně,někdo mě radil abych tam dal odpor,ale už nevím jakou hodnotu a kam,zda na všechny 3 ks atd a není nějaká ledka která se vypne až do konce? Nevadí to když to nevypne a svíti to? Editováno: 19. Srpen 2010, autor: Frankk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 (editace) - Editováno: 13. Únor 2013, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 jasne ze to nevadi. ved je to tu uz milionkart riesene. ziarovku ten isty prud co do nej tecie nezopne a ledku to slabo rozzne. tym ze vymenis ledku za ziarovku nezvysis odber prudu. takze to nevadi aj ked najdes mesiac s autom. tak prosim ta nemystifikuj ze to vybija baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 (editace) cartmanko kam mám dát ty odpory a velikost odporů,aby to přestalo svítit?Na červený drát nebo černý drát-na všechny světýlka,tedy 3ks odporů.Děkuji za radu Editováno: 17. Září 2010, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 BOBO:LED diody maju strasne maly odober prudu. Cervena led dioda dokaze blikat NONSTOP az 1 rok z 1,5V mikrotuzkovej baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 ten isty prud ti doteraz tiekol do ziaroviek. jediny rozdiel je v tom, vlakno klasickej ziarovky je z tohoto iba teple a nie zerave. takze nie je co riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Ahojte Ja som si všetky vnútorné svietidlá (teda predné aj zadné nad hlavami, svetlo v kufri a svetlo v palubnej schránke) vymenil za LED-kové a podarilo sa mi tak znížiť celkový príkon týchto svietidiel z 50W na menej ako 0,5W, čo je celkom slušná spotreba, takže teraz mi môže celé auto z vnútra svietiť celú noc a baterka sa nevybije tak rýchlo. Prestavba ma stála iba čas - LED pásy som bral zo zvyškov, čo som našiel na firme. Oplatí sa to. Ak môžete, tak sa do toho vrhnite aj vy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikonko Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Prosim ta miggy, riesil si pri pouziti led pasov aj vyssie spominane "presvecovanie"? Ide mi o to, ze som pouzil led pasik do stropneho osvetlenia. Dal som tam 25cm led pasika - studena biela (15 led), a ked necham aby to svietilo pri otvorenych dverach, tak vtedy ked to svietit nema, tie ledky trochu svietia (ako uz bolo spominane vyssie). Ked idem v noci, tak ma to otravuje. Preto ma zaujima, ci mas skusenosti s tym, aky odpor tam dat, aby to nepresvecovalo, ale zasa aby nebol zbytocne velky, aby to potom pri svieteni svietilo stale dostatocne silno. Vopred vdaka kazdemu, kto mi s tym bude vediet poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannydj Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Ahoj, ja na mojej O1 mam vsetky vnutorne ziarovky a v kufri vymenene za LED a rozsvietia sa pri otvorenych dverach pri otoceni klucikom zhasnu a slabo nesvietia nikdy... Jedine pri otvorenom kufri sa asi po 30 sec same od seba zoslabnu ked dam na centrali akoze znovuotvorenie auta tak sa to zase rozjasni... Mam ich dokonca aj v prednych dverach a intenzitou celkom slusne osvetluju aj priestor pri nastupovani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.